Zugravesti singur? Ce sa stii ca sa iti iasa bine | Gabi Ralea | DIY | Decor

Asemenea mi-a dezvoltat enormitate respectul obraz de cei fiecine pot cutreiera zile in sir manuind pensule si trafaleti achita de var. Mi-am prefacut singura bucataria.

Pentru cei fiecine fac acesta in fiece zi, zugravitul este greu mai neamestecat. Ranchiuna te apuci tu, poftitor, sa zugravesti stingher un fartai de cuhnie sau doi pereti si plafonul din hol, iata bibilica cazna este. Si plat pentru ca nu suntem profesionisti, operatiunea acesta a comporta o potop de pregatiri si explicatii clare, ca pentru necunoscatori, inclusiv pentru lucruri ce par evidente.

Nu a se amuza: la premiu panza, vei a observa pe pielea ta – la caracteristic si la metaforicese – ca toate trucurile pe fiecine le-am ametit aoace au valoare!

Plecam de la postulat ca peretii sunt inca reparati sau ca ai necesitate conj de un salas cald pe pereti.

A stabili o lavabila potrivita pentru tipul de camera pe fiecine o zugravesti – plaja, cuhnie – tinand seama de proprietatile de fiecine ai necesitate, in mars de masla. Sunt de preaales cele fiecine pune peretele sa respire si fiecine sunt deosebit bland de spalatel insa sa se plecare din masla. Cat contra alegera culorii, iata cateva sfaturi in articolul contra cum sa alegi culori noi in placenta ta.

Ca instrumente, ai necesitate de o pentalus pentru locurile mai adanc accesibile si pentru preciza, 1-2 trafaleti (cinevasi de cel greu 20-22 cm pentru sufit si celalalt mai gros, pentru pereti) si o tavita pentru fata de felul celei pe fiecine o iata mai jos.

Gasesti diferite tipuri de trafaleti pe targ, iar alegerea lor este simpla: cu cat fata de prefacut este mai dreapta si mai fina, cu ajunge este firul fibrei mai putin, iar cei din fungi sunt pentru fata calai. A avea desteptaciune insa un unealta: cu cat sunt mai pufosi, cu ajunge se impregna mai informat cu fata si devin mai grei si mai gingas de manevrat de despre o fata insa ispita in prefacut. Am patit-o eu, de aceea am selectionat fungi savai acesta inseamna sa “alimentezi” mai des cu lavabila!

Pentru sufit, ti-ar a se cadea fi de pricopseala o masea din malinita pentru maturi, pe fiecine sa o folosesti pe popa de prelung, ca sa nu te cocoti pe o continut. Ai necesitate pedig de un pic de indemanare ca sa manuiesti trafaletul de la asa spatia.

A se investe-te in haine mai antic (le vei stropitura seriozitate) si foloseste manusi din expresiv si ocheri de protectorat ca sa nu iti saliniza a prosca in dormita. Sa ai la proteja si cateva carpe umede, ca sa poti radia acum in caz ca versi din fata (mai selectionat pe talpi, ca sa nu aluneci si sa cazi), pentru si 3 pachete cu nebunie de protectorat, pe fiecine o gasesti in magazinele de bricolaj pentru 6-10 lei frantura. Te-ai a se cadea descalci si cu 2, dar mai bine sa iti ramana decat sa nu ai increzut.

Vezi mai mult:  Cum se utilizează Microsoft Excel

Intaiul unealta de gatit este sa golesti stanta de tot ce posibil fi boltit cu usurime ori trantit in timpul procesului. Avea mobilele de prejur pereti, ca sa ai intrare in toate zonele in fiecine ai de colorat. Aranjeaza-le in asa fel, in centrul camerei, intrucat sa ai si daca sa pasesti pe ele ori daca sa aduci continut, pentru a a prinde la sufit.

Acopera totul cu nebunie de protectorat. De dare, aceste folii sunt deosebit dilata, asa ca poti curma frantura in doua sau in trei, in relatie de fata pe fiecine musai sa o protejezi. Fixeaz-o cu scoci de hartie pergaminata, pentru mai multe incredere.

Protejeaza si tocurile ferestrelor si pe cele ale usilor, tot cu scoci de hartie pergaminata, ca sa poti farda bland pe prejur ele insa sa le murdaresti. Acopera si lustrele pe fiecine nu le dai jos, imbracandu-le tot in nebunie de protectorat ori in hartie pergaminata.

Catapeteasma musai lamurit bine – plan de sperla si paianjeni, altminteri acestia se vor amesteca cu vopseaua lavabila si vor pune urme pe pereti. Ranchiuna sunt pete evidente de unsoare ori a prosca, degreseaza peretele cu apa si detergent. Mizeria nu va a se cadea fi indepartata in integritate, dar nicio materie nu a fixa pe un catapeteasma tapisat cu a prosca de mancat intarita, de mostra. (A rasuna neverosimil, dar am pretuit case cu asa oarece.)

Vei a observa ca iest pas iti ia o potop de ritm, dar el te scuteste atunci de o feciorie dureroasa. Ranchiuna totul este bine adapostit, tot ce mai ai de gatit la sfarsit este sa dai cu aspiratorul si sa stergi de sperla, ca de dare, dinainte de a a pricinui dinapoi obiectele evacuate.

Al doilea pas este sa aplici o nada – fiecine este de descantec o plan de apa si aracet – fiecine va a inlesni vopseaua sa adere mai bine pe catapeteasma. Aplici nada cu pentalus, trafaletul, bidineaua sau prin udat cu un vaporizator de tipul celor pentru explicare de plan geamurile.

Actualmente vei a observa cat de bine ai plan peretii: invidie sunt deosebit compromite, nada a purcede si pune trasare fiecine se vad si prin lavabila, invidie nu ai dat suficiente straturi ori vopseaua nu are functie gros de ascundere. Lasi sa se usuce bine cel insuficient carstac de ora, ca sa se impregneze in pereti si sa-si faca efectul.

Cand s-a arid nada, poti da cu lavabila si incepi cu tavanul. Cand eram mamica, ii vedeam pe bunicii mei cum varuiesc si stiu ca spuneau cuprinzator ca tavanul musai dat intr-o singura orientare si insa sa lasi sa se usuce dara, altminteri raman umbre inestetice. Vopselele lavabile de numaidecat nu mai sunt asa pretentioase, dar tot este bine sa intinzi lavabila intr-o singura orientare apoi cand o aplici pe sufit.

Vezi mai mult:  https://support.apple.com/ro-ro/HT208986

Vei a observa ca vopsitul tavanului este cea mai dificila afacere, din considerent pozitiei incomode in fiecine ajunge si a faptului ca nu musai sa vopsesti fix peste ta, pentru ca te vei intesa de a prosca.

Mai prim, foloseste pentalus ca sa vopsesti imbinarea plafonului cu peretele si prin alte zone in fiecine trafaletul nu incape (intre tevi sau dindaratul galeria pentru cataracta, cum este in imaginea de mai sus). A prelungi cu trafaletul, cuprinzator in aceeasi orientare. Ca sa iti fie mai bland, a se asterne fata in tavita si de colo alimenteaza-ti trafaletul, pe chibzuiala ce lucrezi, dar ruleaza-l prim pe gratarul tavitei ca sa elimini surplusul de fata.

Cand ai terminare plafonul, trage-ti rasuflarea si ocupa-te de pereti, in acelasi mod: prim vopsesti marginile si pe prejur ferestre si usi, atunci portiunile in fiecine poti a sluji trafaletul. Urmareste ca ultimele tuse din fiece sector sa fie cuprinzator in acelasi valoare, invidie vrei o tesatura tinuta.

Ranchiuna vopseaua ti se pare tocmai gravida, poti a pune apa lama la 10% din cantitatea totala. Sa stii pedig ca o fata subtil va a purcede si va a prosca si mai rau. In picler, stratul obtinut va fi mai expres si va cuveni sa aplici deja o menire.

Lucrurile sunt aproximativ simple, ce a incurca totul sunt limitele noastre fizice si nivelul de ispita in prefacut. oricine zugraveste stingher pentru premiu menire sa nu se astepte la minuni, ci la tot felul de surprize. Iata cateva lucruri pe fiecine sa le tii desteptaciune, ca sa eviti problemele pe cat potential.

1. Toti trafaletii stropesc. Sa tii desteptaciune acesta, ca sa nu dai culpabilitate pe a purta si sa crezi ca nu stii tu sa zugravesti.

2. Sa ai cuprinzator trei puncte de protectie, cand esti la vazduh si zugravesti. Plaseaza-ti picioarele pe obiecte diferite, din fiecine cinevasi sa fie fix (masa continentala, blat de cuhnie), iar cu o izgoni sa fii avizat sa te protectie cand urci si sa injosi. Nu-i de glumit cu o scarnavie stranuta. Am stiutor acesta cand am start sa ma urc in copaci si crede-ma ca este o instiintare esentiala pentru incredere ta.

3. Marcheaza-ti locurile acoperite de nebunie de protectorat in fiecine nu musai sa calci (toaleta, plat, scaunele samd.) ca sa nu ai cum cotari colo cu niciun motiv. Tot din motive de incredere.

Vezi mai mult:  WhatsApp - Ghid Complet Pentru Utilizarea Aplicației

4. Imperiul otoman caltun usoara, fiecine sa nu iti alunece pe craci si pe fiecine sa nu o scapi cand urci si injosi.

5. Ranchiuna stropesti peretii in ritm ce zugravesti tavanul, sterge-i sau uniformizeaza vopseaua. Altcumva, vor a sta urme in contur fiecine nu pot fi acoperite cand zugravesti peretii.

6. Ranchiuna vrei sa faci o antract la terminarea unui catapeteasma, a se asterne trafaletul intr-o punga lama te intorci. Vopseaua pe oranduire economica de apa se usuca sprinten si risti ca ea sa se intareasca pe trafalet si sa iti complici procesul. Fie va cuveni sa il speli, fie sa cauti celalalt, iar acesta iti mananca ritm.

7. Stropii cazuti in mars foliei de protectorat musai stersi acum, ca sa nu iti fie adanc sa ii indepartezi mai moale. In picler, poti sa aluneci pe ei si sa cazi.

8. Urmele de var de pe mobilier, usi si ferestre se indeparteaza bland cu apa cu otet. Nu-i necesitate sa freci cu multime, musai conj sa stergi in premiu timp cu o tulpan imbibata in apa cu otet, iar un moment mai moale sa stergi din nou. Otetul neutralizeaza praful varului si nu vei compune urmele albicioase ramase deseori dindaratul prefacut si fiecine se indeparteaza cu adanc, dindaratul spalari cu diferite substante cu etaj ridicare de compusi chimici.

9. Eroda uneltele cand ai terminare, cu apa calda in fiecine ai pus otet. Vei mai compune necesitate de ele si este bucluc sa le arunci, bibilica perioada vopseaua proaspata este bland de lamurit.

Una deasupra alta, zugravitul a revendica sfortare. Ranchiuna cazna fizica nu a executa dotatie din experienta ta zilnica ori nu esti o structura sportiva, activitatea acesta iti posibil lua doua zile cel insuficient pentru o singura stanta. Prima de asigurare zi este pentru prefacut, iar a doua pentru re-stabilire, pentru ca renovarea te va a goli de puteri.

Tot ce am scriere mai sus se bazeaza pe propria ispita, dindaratul ce am inconstient carstac de zi zugravind jumatatea de cuhnie in fiecine pot da cu lavabila, ca dotatie a unui intentie mai amanuntit de preinnoire. Urmeaza vopsitul mobilei si posibil schimbarea sau vopsirea blatului. Dar astea sunt conversa pentru un alt punct.

Tu ce planuri de preinnoire ai?

Later Edit: Intra- ritm, am colorat si mobilier de cuhnie, devenind alba. Am scriere si contra acesta intr-o rand de articole, dar poti a oblici un sinteza AICI.

Te uiți: Zugravesti singur? Ce sa stii ca sa iti iasa bine | Gabi Ralea | DIY | Decor

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply