Word vs Excel: Care dintre cele două programe pe care ar trebui să le utilizați

De farmec, în aceste linii ne vom a se incorda pe două dintre cele mai utilizate soluții ale sauca din întreaga sistem solar de mai mulți ani. După cum știți, când vorbim din-spre alai de comptoar prin excelență a firmei, ne referim în mod definitoriu la Office. Aceasta este o suită puternică de eficacitate care este alcătuită dintr-un număr ocean de programe și soluții. Acestea sunt responsabile pentru satisfacerea nevoilor celor mai mulți utilizatorii.

cuvânt vs excel

Office, o suită de eficacitate pentru toate tipurile de utilizatori

În picler, am a merge a grai că programele care fac submultime din alai de comptoar menționată mai sus sunt capabile să funcționeze în tot felul de medii. Astfel, aceste aplicații sunt răspândite pe scară largă în birouri, de învăţământ sau în casele multor persoane din întreaga sistem solar. În funcție de nevoile fiecăruia, utilizatorii pot a alege pentru un tip de materie sau celalalt folosind aplicația corespunzătoare.

Dar, dacă există două dintre acestea, care ar a merge fi considerate cele mai răspândite și utilizate în termeni generali, acestea sunt Cuvânt și Excel. Este adevărat că, de oglinda, în cazul necesității de a a compune o descriere multimedia, putem aplica și PowerPoint, de oglinda. Ca să nu mai vorbim de alte platforme utilizate pe scară largă, cum ar fi Outlook, OneDrive, Skype sau OneNote. Dar dacă există oaresicare care caracterizează în mod firesc Office, acestea sunt Word și Excel.

Șabloane Word

După cum este poate ca majoritatea dintre voi să știți inca din premiu mână, intaiul dintre programele pe care vi le-am menționat este un procesor de glasuire pilos. În același scopot, Excel este o aplicație pe care se concentrează de materie cu date numerice. Cu toate acestea, și în nodal datorită funcționalității lor, ambele programe merg vartos mai mult. Ambele au un număr nelimitat de caracteristici care au fost integrate de-a lungul anilor și actualizări. Toate acestea sunt distribuite între diferitele meniuri și submeniuri pe care le găsim în interfețele lor de utilizator respective.

Vezi mai mult:  Recuperarea fișierelor mele: program de recuperare a datelor

Cu toate acestea, în ocean submultime datorită utilizării sauca uriașe la stadiu universal, cateodata, în deosebit utilizatorii mai puțin experimentați, confundă ambele soluții.

Când este de predilect să folosești Microsoft Word

Este adevărat că atât Cuvântul cât și Excela sunt două programe care fac submultime, așa cum am menționat, din alai de comptoar de urias soft Birou . Cu toate acestea, orisicare dintre aceste două soluții este axată pe un cunoscut tip de consumare. De astfel, musai reusit că ambele programe partajează unele funcții, comenzi rapide de la tastatură, interfețe etc.; ceea ce probabil a invita o unul halima la unii.

Inserați Word

Cu toate acestea, în minune tuturor acestor lucruri, apoi când începem patima, musai să fim tare clari din-spre aplicația care ne va a protegui cel mai corect în acel minut. Să începem cu Word, un procesor de glasuire versatil, care are o multime de funcții și elemente de utilizat. Cu toate acestea, în minune a tot ceea ce intentiona programul, în veridicitate și așa cum spunem, se concentrează pe procesarea textului. Este adevărat că aoace putem introduce tabele, grafice , fotografii, ecuații, terminal , Etc

Dar musai să avem în vizibilitate că toate acestea pe care vi le-am menționat nu sunt altceva decât elemente care sunt folosite pentru a îmbogăți sau susține realizare centrală. Și este că cesta nu este celalalt decât textul pe care îl scriem sau îl edităm din programul menționat dinainte. Pentru toate acestea, Word în sine ne oferă tot felul de funcții care ne permit să lucrăm cu cuvintele, paragrafele și paginile pe care le generăm de aoace.

Vezi mai mult:  Cum să inserați mai multe imagini în aceeași poveste de Instagram

De astfel, rețineți că, datorită șabloanelor pe care ni le oferă Word, putem a compune tot felul de documente, explicit și cu spectaculoase modele . Dar, în minune tuturor acestor lucruri, ceea ce ar trebui să fie tare precis este că este o aplicație axată pe procesarea textului, destoinic.

Situații în care este de predilect să folosești Microsoft Excel

Spuneți că cesta este un orar în care, la fel ca în cazul dinainte, puteți copia și publica documente centrate pe glasuire. Cu toate acestea, în ocean submultime datorită interfeței sauca de utilizator, iest tip de consumare nu este cel mai recomandabil în iest caz, mult de el. Cei dintre voi care au cultivat vreodată, sau cel puțin au accesat Excel, vor ști că este interfață este ascuns în întregime cu celule a se scurta. Aici puteți a trece tot felul de date, inclusiv textele menționate, deoarece acestea pot fi redimensionate.

Formule Excel

Cu toate acestea, în minune tuturor acestui materie, cesta este un orar care a fost conceput asemenea încât să putem a functiona în cel mai bun mod cu date numerice. Astfel, putem a realiza tot felul de operații numerice datorită funcțiilor și formulelor pe care le putem aplica în orar. În iest fel, această interfață împărțită în mii de celule, facilitează utilizarea și plasarea a tot felul de valori numerice. Aici, ca și în cazul precedenta, putem aplica și grafică sau fotografii, dintre alte elemente. Cu toate acestea, împreună cu textele, acestea ar trebui luate ca elemente complementare numerelor, formulele și operațiunile care sunt de deprindere incluse în foile Excel.

Vezi mai mult:  Limbi de programare utilizate pentru realizarea aplicațiilor mobile

Rețineți, de astfel, că cesta este un orar recomandabil pentru toate tipurile de utilizatori și conturi. Prin aceasta, ceea ce vrem să spunem este că probabil fi intrebuintat pentru a a realiza calcule simple, explicit și pentru a ține contabilitatea unei întregi companii. Desigur, utilizarea sa la un stadiu dezvoltat nu este ușoară, deoarece, de oglinda, s-ar a merge întâmpla cu cazul mai sus menționat al Word. Și este că avem în Excel un număr ocean de formule și funcții , orisicare cu al-catuire și formatul său.

Interfață Excel

Astfel, după cum putem a privi, deși ambele sunt două programe de comptoar, utilizarea lor este corect diferențiată, deși există utilizatori care continuă să le confunde. Pe limitat, dacă vrem să lucrăm cu texte, atât în ​​crearea lor, cât și publicare , Word este cea mai comună propozitie. Cu toate acestea, în cazul în care ne vom a se incorda pe lucrul cu numerele, Conturile , formule, etc; Excel este ceea ce cauți.

Te uiți: Word vs Excel: Care dintre cele două programe pe care ar trebui să le utilizați

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply