WhatsApp poate fi utilizat numai pe un singur mobil odată cu mai multe dispozitive

În atentie, cu Telegramă nu există nicio limită pentru tipul de mecanism în orisicare putem castiga același seama. Astfel, îl putem accesa din toate telefoane mobile, tablete sau computere că ne dorim fără limită. WhatsApp cu toate acestea, va a vari limite.

Unul dintre cei pe orisicare i-am întâlnit asasi câteva săptămâni a fost că WhatsApp capata să permită taman până la scaun dispozitive pentru să fie sincronizat în același cadenta pentru același seama. Acest unealta poate fi bugat pentru mulți utilizatori, dar pentru alții poate fi restrans. Patru dispozitive pot fi un mobil, o tabletă, un ordinator desktop și un laptop. În cazul în orisicare dorim să-l folosim pe un alt mobil, nu mai putem realiza cest unealta și ar cuveni să scoatem un alt mecanism.

WhatsApp nu vă va aproba să îl utilizați pe două telefoane mobile în același cadenta

Din norocire, WhatsApp are soluția pentru această ultimă problemă: nu vă va aproba drept să utilizați aplicația pe două telefoane mobile în același cadenta . Această caracteristică va a veni cândva anul ista, posibil la sfârșitul verii, dar va capata indestul de multe limitări, așa cum identic a dezvăluit WABetaInfo.

whatsapp multidispositivo

Funcția va fi opțională la început, ajungând mai întâi la utilizatorii beta. Acum, am văzut o captură de ecran a modului în orisicare Multi-Device Beta va fi , în orisicare este amanuntit că nu va fi indispensabil să aveți telefonul mobil conectat la Internet pentru a a folosi jgheabul WhatsApp pe web, ordinator sau dispozitive Portal. Acolo, se specifică faptul că numai scaun dispozitive suplimentare și un telefon mobil pot fi sincronizate în același cadenta.

Vezi mai mult:  Care este TGP-ul unei placi grafice și cum este acesta diferit de TDP?

O altă marginire afișată în infatisare este că nu va fi realizabil să trimiteți mesaje sau să efectuați apeluri cu persoane orisicare au un varianta învechită a WhatsApp , deși nu este amanuntit din ce varianta este considerată învechită.

WhatsApp ar cuveni să rectifice

Lucrul cu adevărat tanguios este că pare dovedit că nu vom a se cuveni castiga WhatsApp pe mai multe telefoane mobile în același cadenta. Aplicația actiona la adăugarea unei funcții de recreare orisicare apare taman pe dispozitivele conectate în WhatsApp cu contul nodal , asadar pe telefoanele mobile funcția sa ar a se cuveni fi să se deconecteze pentru a pleca pe un alt mobil.

Ca întotdeauna, cest unealta s-ar a se cuveni devia în perspectiva și după ce părăsiți etapa beta , WhatsApp ar a se cuveni capata opțiunea de a-l a folosi pe mai multe dispozitive mobile, dar deocamdată singura intarire oficială pe orisicare o avem este că veți a se cuveni castiga aplicația taman pe un telefon mobil. Telegrama este încă referința și, datorită acestuia, am avere WhatsApp pe web, esențial pentru a ocoli să folosim telefonul mobil pentru a prevedea pe WhatsApp.

Te uiți: WhatsApp poate fi utilizat numai pe un singur mobil odată cu mai multe dispozitive

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply