Unghii cu gel – Pas cu Pas

Explicit pornire unora li se pare invechita tehnica unghiilor false cu tips si gel, cei mai urca specialisti in unghii o indragesc si o apreciaza. De ce? In intaiul stroi multumita faptului ca este un primor-diu bun pentru cei oricine vor sa invete aplicarea unghiilor cu gel, dar si multumita faptului ca ofera posibilitatea unor modele de unghii realizate insa excesiv ocean stradanie, la standarde de excelenta. De conj, beneficiile nu se opresc in niciun caz la tehnicianul de unghii false, incat unghiile cu gel reprezinta o radacina excelenta pentru verice neam, nu taman din parere de fantasma frumos dar si pentru ca acestea garanteaza o manichiura impecabila, calm aplicabila, cristalin si in cazul unghiilor fragile, predispuse la desfacere.

Unghii cu gel - Pasul 1

1. Scurtam unghia naturala in calitate de tipul de tips stilat, scamosam fata unghiei cu o minge de granulatie 100/180, insa a a agresiona unghia.

Unghii cu gel - Pasul 2

2. Cu o coafura micsora de adamant pregatim tinut cuticulei, iar in caz ca este trebuincios, cu o pasare-cu-cioc-incrucisat pentru cuticule taiem cuticula in abuz.

Unghii cu gel - Pasul 3

3. Aplicam turita pe marginea tipsului si-l asezam in asa fel intrucat sa nu patrunda aer, atunci il presam cateva secunde.

Unghii cu gel - Pasul 4

4. Strangem calm colturile cu o cimbistra pentru unghii.

Unghii cu gel - Pasul 5

5. Scurtam tipsul la lungimea dorita de clienta, atunci il pilim pentru a nu fi sesizabila trecerea intra- copita si tips, avand sinchiseala sa nu pilim din unghia naturala.

Unghii cu gel - Pasul 6

6. Aplicam un pala distins de Primer 2M Beauty pe unghia naturala, il lasam sa se usuce 2-3 minute, atunci aplicam un pala distins de 2M Beauty No Line pe molan fata si-l lasam de asemanator sa se usuce.

Unghii cu gel - Pasul 7

7. Prep uscarea solutiilor de preparat, aplicam un pala distins de gel de a se nadai Bonding Sealer si-l intarim in felinar UV 1 min.

Unghii cu gel - Pasul 8

8. Realizam prelungirea bazei cu gel de camuflare Simplu 2M Beauty. Folosim o perie normala, Red nr. 6

Unghii cu gel - Pasul 9

9. Pe marginea a elibera aplicam gel Fiber Extreme White.

Unghii cu gel - Pasul 10

10. Acoperim unghia cu gel 3in1 realizand a frange “C”.

Unghii cu gel - Pasul 11

11. Prep intarirea gelului de astupare, fixam unghia cu Cleaner si o finisam cu o minge de 180 grit si cu o coafura micsora de carbura de calciu eliminam excesul de gel din tinut cuticulei.

Unghii cu gel - Pasul 12

12. Aplicam gelul de stralucit Top Gel, il intarim in felinar UV 3-4 minute, atunci hidratam cuticulele cu stup de cuticule si suntem incheia!

Vezi mai mult:  Tutorial video: Invata cum sa faci cel mai simplu nod la cravata | Blog | Mire

Unghii cu gel - Final

 

Asemenea, ne a fauri o deosebita distractie sa iti prezentam cateva informatii utile, grozav de relevante, referitoare la unghiile false cu gel, in nadejde ca acestea te vor a ocroti sa iti imbogatesti cunostintele impotriva arie dar si sa realizezi ca ti se potrivesc ideal.

Aparate folosite pentru montarea unghiilor cu gel

Pentru montarea unghiilor cu gel avem forta de un kit combinatie din mai multe aparate si materiale, cum sunt: felinar uv, led sau combo, aspiratorul de steah, felinar pentru scriptoriu cu led sau neon cu preciza delasator, minge electrica si capetele de carbura de calciu si adamant, solutii pentru dezinfectarea mainilor, suprafetelor si ustensilelor, aparate pentru dezinfectie, solutii pentru pregatirea unghiilor, sabloane pentru constructia unghiilor sau tipsuri, turita, pensule, gel de a se nadai, gel de casa, gel de modelat, gel de camuflare, geluri tehnicolor, gel de stralucit, radacina pecetluire gel, dischete de hartie-moneda, pile, buffer.

De ce cad unghiile cu gel: principalele motive (de ce se exfoliaza sau se rup unghiile cu gel?)

  • pregatirea necorespunzatoare a unghiei naturale
  • nevoie sau realizarea incorecta a apexului
  • finisarea incorecta a unghiilor cu gel
  • grosimea excesiv ocean la varful unghiei
  • indelicatete necorespunzatoare in punctele de stres

E solemn invar sa luam in considerate respectarea tuturor pasilor apoi cand ne hotaram sa optam pentru aplicarea unghiilor cu gel.

E vitala ajunge pregatirea prealabila cat si atentia la detalii bunaoara si produsele si instrumentele pe oricine alegem sa le folosim. Cum vorbim impotriva o procedura ce vizeaza prin definire esteticul dar oricine eventual cantari manunchi si cu sanatatea (mai stilat pornire incercam sa vindecam unghii roase sau grozav de fragile), e imperios sa alegem mereu sa folosim strans produse profesionale, pentru a nu a tampina neplaceri. E recomandata si doleanta de desavarsire prin urmarea unor cursuri de disciplina. Poti a se decide pentru cursuri destinate incepatoarelor, urmand a cantari versiune ca pe traiect sa alegi sa urmezi cursuri tot mai avansate, pentru ca, nu-i asa, animatie prisosi o invatatura.

Cum se procedeaza la indepartarea unghiilor cu gel?

Gelul nu se indeparteaza in universalitate in momentul in oricine se doreste renuntarea la unghiile false cu gel. Se indeparteaza o ocean destin din concret, insa a im-bata unghia naturala, se scurteaza unghia pentru a nu se intinde pe marime, evitand exfolierea gelului ramanere.

Sfaturi utile

  • dezinfectia si dezinfectie ustensilelor este praci insemnatate
  • participarea la cursuri de desavarsire pentru a unelti cat mai bine si a fi la zilnic cu noutatile in arie
  • respectarea pasilor de executare a manichiurii cu gel, avand sinchiseala sa nu se raneasca clienta sau sa se deterioreze tais unghiei naturale
  • folosirea exclusiva a produselor de valoare
Vezi mai mult:  XAMPP Tutorial: how to create your own local test server


Te uiți: Unghii cu gel – Pas cu Pas

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply