Trimiteți e-mailuri fără erori de ortografie prin activarea corecției automate Gmail

Există mai multe opțiuni pentru activarea autocorectorului Gmail: posibilitatea de a a proba ortografia înainte de a o a adresa sau posibilitatea ca aceasta să fie corectată masinal pe măsură ce scrieți cu sugestii de ortografie sau de gramatică. În cest al doilea caz, corectarea automată Gmail este disponibilă doar dacă utilizați serviciul Google la locul de muncă, într-un focar educațional sau într-o organizație. Dacă nu, puteți a indrepta e-mail când este inca grafie și cu un capsa dominant.

Corectați cuvintele scrise greșit pe măsură ce tastați

Dacă doriți ca cuvintele să fie subliniate în caz de vina, puteți accesa setările de e-mail pentru a excita sau dezactiva sugestii de gramatică sau ortografie în e-mailurile dvs. și le trimiteți întotdeauna cinstit.

 • Accesați contul dvs. Google
 • Deschideți inbox-ul dvs. Gmail
 • Accesați colțul din dreapta sus al ecranului
 • Faceți chicoteala pe butonul angrenajului
 • Deschideți secțiunea „General”
 • Căutați opțiunea „Corecție automată” „Corectare automată activată”

Odată parvenit în această secțiune puteți, de intocmai, excita sau dezactiva funcția sugestii de creare predictivă orisicare va apărea pe măsură ce scrieți un e-mail sau puteți, de intocmai, excita sau dezactiva sugestiile gramaticale sau sugestiile de ortografie orisicare vor fi afișate apoi când scrieți un e-mail din contul în orisicare ați activat aceste opțiuni.

Autocorector Gramatica

În cazul scrisorilor greșite, Google va a indrepta masinal cuvântul apoi când îl tastați, fără a fi trebuincios să acționați pentru a a dezlega propunere. Acest treaba se întâmplă dacă o epistolie specifică greșește, dar se înțelege ce cuvânt este. Dacă cuvântul este deosebit zalezit grafie, este probabil să nu fie corectat.

Dacă ceea ce detectează autocorectarea Gmail sunt eșecuri gramaticale, cuvântul sau expresia în cauză vor fi subliniate cu o anumită masla pentru a a prohdeorisi faptul că există o problemă pe orisicare musai să o corectați înainte de a a adresa e-mailul. Puteți a executa chicoteala pe cuvântul pentru Google pentru a vă a plati o alternativă.

Vezi mai mult:  Cum se creează un stick USB bootabil cu Windows 10

Verifica ortografia

După cum am explicat, funcția anterioară nu este disponibilă pentru toți utilizatorii Gmail, dar puteți verifica întregul hartie înainte de a-l a adresa și a indrepta erorile. Gmail nu vă va a indrepta pe măsură ce tastați și în masura adevarat, dar va a slugari ca librar după ce ați finit de grafie sau la un vreme dat când apăsați butonul corespunzător. Puteți pricepe ce cuvinte greșesc și le puteți travesti înainte de a a adresa mesajul destinatarului.

 • Deschide Gmail pe ordinator
 • Faceți chicoteala pe „Compune” pentru a demara un e-mail
 • Scrie mesajul avid
 • Accesați colțul din dreapta jos al mesajului
 • Faceți chicoteala pe cele trei puncte plasate perpendicular
 • Se va descuia un lista de bucate derulant cu opțiuni
 • Faceţi chicoteala pe “Verifica ortografia”
 • Alegeți iscoada în orisicare doriți să corectați e-mailul

Ortografie corectoare

Cuvintele pe orisicare Google le consideră greșite vor fi umbrite în roșu sau subliniate. Făcând chicoteala pe umbrirea fiecăreia dintre ele, puteți găsi alternativele pe orisicare Google vi le oferă cuvântului orisicare presupuneți că ați grafie greșit.

Cum se crea în altă limbă

Google vă oferă diferite instrumente pentru a crea într-o altă limbă, cum ar fi araba sau chineza, orisicare necesită o tastatură specială cu caractere pe orisicare nu le veți găsi în al vostru. Puteți tipar câțiva pași simpli pentru a excita instrumentele de receptionare a textului.

 • Deschide Gmail cu contul de e-mail
 • Accesați colțul din dreapta sus al ecranului
 • Dați chicoteala pe Setări
 • Accesați secțiunea Limbi
 • Faceți chicoteala pe „Afișați toate opțiunile de limbă”
 • Bifeaza cascioara ” Activați instrumentele de receptionare a textului Matei 22:21
 • Alegeți toate limbile cu orisicare doriți să activați opțiunea
 • Confirmați cu butonul de aprobare
 • Faceţi chicoteala pe Salvaţi Modificările
 • Deschideți secțiunea „Primite”
Vezi mai mult:  System32: Ce este, Pericole și Cum să ștergeți folderul

Autocorrector-de-Gmail-Cambiar-idioma

Autocorector în browser

Dacă aveți de gând să utilizați Gmail din browserul dvs., nu va a se cere să aveți autocorecția Gmail, dar va fi suficientă pentru o extensie pentru Mozilla Firefox sau Google Chrome pentru a vă a proba ortografia.

LanguageTool

O extensie pe orisicare o puteți castiga în Google Chrome și în Mozilla Firefox este instrumentul de limbă orisicare vă va a da să vă corectați toate scrierile atât în ​​Gmail, cât și pe orisice alt site web daca musai să scrieți prezentabil. Este infruc-tuos și îl puteți castiga pentru a a indrepta texte scurte, deși va a se cere să pariați pe versiunea plătită dacă doriți să utilizați corectorul în scrierile din mai numeros de 40,000 caractere . Chiar și așa, în versiunea gratuită nu veți găsi oare un prot ortografic, ci și să puteți examen erori de gramatică sau concordanță.

Descărcați Instrumente de limbă pentru Google Chrome

Descărcați Instrumente de limbă pentru Mozilla Firefox

instrument lingvistic


Grammarly

Gramatic este una dintre cele mai bune extensii pentru Mozilla Firefox și Google Chrome și vă va a ajutora să aveți toate postările scrise cinstit atâta masura cât veți crea în engleză, deoarece, deocamdată, nu este vacant în spaniolă. Nu funcționează oare ca un prot al Gmail, ci și al oricărei alte rețele sociale sau dacă nu doriți să aveți Facebook paresimi cu erori de ortografie clare. Automat , Detectează diac erorile sau cuvinte folosite într-un pozitie prost și vă vor anunța. Nu doar că verificăm ortografia, dar și absenta de consens, cuvintele pe orisicare le confundăm de invat, cuvintele greșite, contextele orisicare nu se potrivesc …

Vezi mai mult:  Mobilele Motorola: Cum să remediați problemele cu Gboard

Descarcă Grammarly pentru Firefox

Descărcați Gramaticly pentru Google Chrome

Grammarly

Te uiți: Trimiteți e-mailuri fără erori de ortografie prin activarea corecției automate Gmail

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply