Toți actorii care au făcut Batman: Adam West, Bale, Pattison și altele

Originea lui Batman

 Originea lui Batman datează din 1938 , Bob Kane a fost un caricaturist care a cultivat la DC Comics care, într-o bună zi, a oferit editorului său în cadrul companiei să creeze un fata care a trăit până la Superman, marele supererou DC care s-a născut intocmai în acel an.

Într-o perioadă extrem scurtă de anotimp, Kane a făcut primele schițe ale bărbatului iorgovan, dar îi lipsea oareceva ce nu i-a fost în sarcina să-i dea. Acolo a apărut Bill Finger. Aceasta a fost însărcinată să coresponda multe dintre poveștile pe care Bob le-a ilustrat posterior, așa că aveau inca experiență de treaba împreună.

Când L-a văzut Finger, a trebuit să-și schimbe o fatalitate din îmbrăcăminte, pentru că primele lovituri de pelerină roșie cu pantaloni scurți și cizme negre nu i se potriveau. Așa că au deosebit să îi ofere acea rusine mai sombră și, în loc de mască, au pus gluga pe care le-ar astepta abia să-i vadă chipul. Așa a fost creat Batman, fata care a făcut premiu sa apariție în comicul Detective Comics în 1939.

Popularitatea personajului a mare și mulți au devenit interesați să afle mai multe inspre el. Având în aspect un asadar de reusita, DC Comics l-a văzut limpede, aveau să-i ofere o zicala proprie. The Dark Knight s-a născut: Batman.

Actorii care au făcut Batman


Următorul peli-cula cu Batman îl va reprezenta pe Robert Pattison, care va poseda privilegiul de a se a institui ca ultimul artist care s-a îmbrăcat ca batman. Deși înaintea lui au existat și altele de care vă puteți a arata sau nu. Actorii care, într-un fel sau celalalt, și-au lăsat insusire intre acestui personaj iconic din universul DC.

Dacă credeți că le vedem, iar la capat ne spuneți care este cel mai bun Batman în intamplare pentru poftim. Un calitate ostenitor de instrunat, deoarece, prep celor întâmplate cu Christopher Reeve (artist care a jucat în Superman în anii optzeci), nimeric nu a reușit să genereze senzația că fără el rolul era sarman.

Lewis G. Wilson

Lewis G Wilson

Prima dată când a apărut personajul Batman a fost în 1939, în Benzi desenate co-median. Personajul s-a demonstrat a fi extrem vulgar și un an mai târziu a reușit să aibă propria seama care să-i poarte numele. Așa s-a născut aiest personaj DC.

Vezi mai mult:  Cum să conectați Nintendo Wii la TV Smart Modern prin HDMI

Văzând popularitatea obținută, în 1943 Columbia a marfa o seama de cincisprezece capitole și Lewis G. Wilson a avere privilegiul de a fi intaiul artist care a interpretat personajul. În picler, el a fost și cel mai tânăr artist – poseda 23 de ani – pentru a reprezenta Batman-ul matur. Pentru că în serialul Gothan îl vedem inca pe un tânăr Bruce Wayne însărcinat cu actorul David Mazouz.

Robert Lowery

Șase ani mai târziu, în 1949, Robert Lowery a fost însărcinat să dea continuatie lui Batman în cadrul Batman & Robin seama (1949) . Datorită vârstei și fizicului său, asta a fost un bărbat de iorgovan care a rotunjit cel mai cumsecade costumul personajului. Și, musai amintit că în acei ani designul costumului nu a fost cel pe care astăzi este avizat să îl realizeze.

Adam West


Dacă ar fi trebuit să alegeți cel mai carismatic și mai recunoscător Batman dintre toate, poate acesta este Adam West Anderson. Acest artist născut în America în 1928 a jucat rolul în anii ‘1960 în Batman & Robin serial de teve (1966-1968) , filmul din 1966, și a exprimat și serialul insufletit din 1992.

Toată acea muncă a serviciu asadar încât, ani mai târziu, Batman să devină West o icoană a culturii pop . În picler, seria în sine este încă amintită cu acea ba-gare captivantă.

Michael Keaton

Batman Michael Keaton
Pentru cei dintre noi, de o anumită vârstă, Batman-ul lui Tim Burton este povarnic de indelung. După mai cumsecade de 20 de ani de la versiunea lui West, Michael Keaton a fost deosebit să-i ia locul și să întruchipeze personajul. Desigur, nu a fost ușor. Mulți fani au crezut că nu va fi un Batman bun și au încercat ca Warner Bross să nu urmeze înainte.

A fost Keaton cel mai bun Batman? Este dificil, pentru aceia dintre noi care s-au bucurat de întoarcere și au reușit să se bucure de un bărbat cu bâte oareceva mai adulte și dacă nu a fost cel mai bun, cel puțin el a fost dintre cei mai buni . Deși este, de asemanator, adevărat că a ocrotit ca Jack Nickolson să fi fost cel care a dat viața Jokerului prep marele său dușman în intaiul peli-cula din 1989. În 1992 a revenit să acopere costumul în Batman Returns . Și ca o raritate, a exprimat jocul terminal bazat pe intaiul peli-cula și publicat de Ocean.

Vezi mai mult:  Cum să conectați un hard disk extern la telefonul mobil: pași de urmat

Val Kilmer


Val Kilmer a fost următorul Batman. Odată cu schimbarea regizorului Michael Keaton nu a recunoscut să continue să lucreze la strengarie, așa că Joel Schumacher a deosebit actorul care a jucat inca în alte roluri importante într-un peli-cula pentru Top Gun.

Performanța lui Kilmer în Batman Forever (1992) cum este cazul majorității actorilor, a fost plăcut de unii și nu atât de alții. Dar hei, a fost un Batman la care mai vartos sau mai puțin a trăit toți cei care nu au instarit la cinematograf cu un standard de teclif extrem strangere. Desigur, un peli-cula și voilă.

George Clooney

Batman George Clooney Batman și Robin ( 1997) a avere un numire nou pentru rolul lui Bruce Wayne, a fost George Clooney . Actorul care a remarcat pentru seria ER și care ani mai târziu va a iesi o vedetă de la Hollywood, cumva aparea într-adevăr că rolul său de Batman a fost un eșec.

Este poate oarecine dintre Batman-ul cinematografului cu care majoritatea va fi de intelegere nu a fost în oficiu sarcinii . Este, de asemanator, adevărat că nici prin arta regizorala, nici prin ceilalți actori nu au reușit să atragă atenția, dar rolul lui Clooney a fost atât de firesc, încât a fost mai cumsecade să progreseze.

Balea Chritian


Batman de Nolan, cavalerul întunecat în care joacă Christian Bale este marele Batman pentru cele mai multe. Și aveți grijă, pentru că nu este lipsit de detractori, mai deosebit datorită tonului vocii rarunchi. Dar, în universal, trilogia sa este clasată prep cea mai bună care s-a marfa pe aiest fata.

Alături de unii infumura actori, cum ar fi regretatul Heath Ledger, care l-a interpretat pe cel respectat cel mai bun Joker cu Joaquin Phoenix, cea mai întunecată atmosferă a acestei strengarie a făcut ca Bale să strălucească și mai vartos: Batman Begins (2005), The Dark Knight (2008) și The Dark Knight Rises (2011).

Ben Affleck

Povestea lui Ben Affleck cu Batman este asemenea cu cel al lui Michael Keaton, alegerea sa s-a demonstrat a nu fi plăcută de toată lumea și au existat oameni care s-au dimpotriva. Au încercat să inverseze studiul, dar nu a reușit.

Vezi mai mult:  Tipuri de viruși și programe malware care pot infecta Windows

De-a lungul anilor, durere lui Affleck a instarit să fie apreciată, nu atât pentru performanța – ceea ce nu a fost limpede rău -, ci pentru fizician. Acest treaba se potrivește extrem cumsecade cu ideea lui Batman pe care mulți o aveau inca în cap. Din aiest argument, retragerea sa din intentie după apariția sa Batman vs Superman: originea justiției (2013), Suicide Squad și The Justice League (2014) a rămas mulți cu întrebarea ce s-ar fi întâmplat în viitorul peli-cula care va fi lansat în curând.

Robert Pattinson

Robert Pattinson va fi ultimul care a jucat în Batman , filmul său este în judecata de cinematografiere (inchis limpede adineauri de situația actuală de alertă de sănătate) și există vartos afacere pentru a realiza ce este avizat să ofere ca Bruce Wayne.

Pattinson este familiar de mulți pentru rolurile rarunchi în Amurg strengarie, pentru care, în miracol faptului că a fost un reusita la box office, a alienat puține critici. Așadar, există îndoieli, dar primele imagini ale filmărilor par să arate cel puțin un rol anumit. Vom realiza ce se întâmplă când se descuia Aprilie 25, 2021.

Will Arnett Batman nu a fost celalalt decât cel pe care l-am văzut în Batman The LEGO peli-cula . Actorul a fost raspunzator de a-i aseza o glas și, deși prin arta regizorala și defect însăși a filmului, el a fost avizat să ia anumite licențe, cum ar fi o rusine mai geros de piper, fără îndoială că a făcut un rol extrem bun și că mulți dintre noi ne-am bucurat. Pentru că cui nu-i placere aceste filme LEGO.

În mod coerent, alți actori și-au exprimat Batman-ul în alte seriale și filme de animație realizate, dintre care am evidenția Batman Ninja , o producție pe care o puteți realiza Netflix.

Te uiți: Toți actorii care au făcut Batman: Adam West, Bale, Pattison și altele

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply