toate jocurile și prietenii tăi într-un singur loc ITIGIC

Toate jocurile și prietenii tăi într-un singur loc

Cu atât de multe magazine de jocuri terminal și platforme disponibile, cateodata, știind ce jocuri aveți și ce jucă prietenii dvs. nu probabil fi ușor. Și de aoace doriți să adăugați pret GOG Galaxy 2.0, o aplicație fiecare până actualmente nu a fost altceva decât un patul cu lansator personal, dar fiecare oferă actualmente o învârtire interesantă cu fiecare să oferiți mai multă pret.

Dacă sunteți utilizator Aburi, Epic Games Store sau orisice altă platformă atât de PC-uri, cât și de console, este tare posibil să știți inca la ce ne referim. Și dacă aveți o sarcina electrica semnificativă de jocuri achiziționate, atât fizice, cât și în dimensiune digital, curat mai greu.

Galaxia GOG

Având controlul jocurilor tale și curat mai greu din ceea ce joacă prietenii tăi nu este ușor dacă musai să te conectezi la Steam, Epic Games Store, Origin, UPlay, PlayStation Reţea, Xbox Live, etc. Prin succedare, GOG Galaxy 2.0 dorește sau intenționează să fie soluția la această problemă.

Pe lângă continuarea oferirii de intrare la propriul patul și lansator, nouar aplicație GOG – slobod atât pentru Windows cât și pentru Mac – vă indreptati să conectați diferite platforme și magazine de jocuri într-un singur loc. Când vă autentificați cu contul dvs. GOG.com veți a zari un ecran fiecare vă oferă opțiunea de a ingloba alte conturi. Aveți intrare oficialitati la:

  • GOG.com
  • Xbox Live
  • Epic Game Store
  • Origine
  • Rețea Playstation
  • Aburi
  • Uplay

Pe lângă acestea, aplicația oferă un nemarginit de până la integrări 20 . Pentru a accesa fiecare dintre ele, musai să le adăugați folosind GitHub. Dacă aveți cunoștințe impotriva Python, aoace este informație impotriva valoare absoluta de fo-losinta a API-ului său pentru a aciua alte servicii.

Vezi mai mult:  Tipuri de materiale pentru chei și tastaturi pentru tastatură și caracteristicile lor ITIGIC

Când conectați cinevasi dintre aceste servicii, jocurile pe fiecare le-ați achiziționat sunt adăugate inconstient la biblioteca de jocuri. Dacă dimpotrivă, sunt jocuri fizice pe fiecare le-ați cumpărat sau tins prin alte mijloace, îl puteți adăuga fizic.

Pentru a executa iest deala, musai numai să folosiți motorul său de căutare și atunci să-i spuneți fiecare este executabilul pentru a-l emite din aplicația în sine. Dacă nu îl aveți tins, îl puteți adăuga numai și numai pentru a poseda controlul colecției dvs.

Adaugă prieteni GOG

Apoi există opțiunea de a adăuga prietenii. Dacă sunt utilizatori ai GOG.com va fi mai iute, dar dacă sunt dintr-un alt patul sau platformă, va a se impune să integrați serviciul invar încât să apară așa cum am spus mai înainte. Dar în același mod ca și în cazul jocurilor, este iute și ușor de făcut. După ce veți executa iest deala, veți poseda avantajul de a a zari într-o singură aplicație ce joacă și invar veți a se cadea a determina mai interj ce doriți să jucați azi. În cazul în fiecare vă place un joc împreună.

Toate acestea, velur statistici de joc și unele evoluții viitoare fiecare vor apropia, cum ar fi capacitatea de a a sfatui între platforme faceți propunerea GOG Galaxy 2.0 tare atractivă și interesantă. În mod rational, toată lumea ar a se impune să valorizeze, dar dacă sunteți cinevasi dintre cei fiecare utilizează diferite platforme și magazine ar a se cadea fi o regim convenabilă de a îmbunătăți managementul.

Te uiți: toate jocurile și prietenii tăi într-un singur loc ITIGIC

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply