Toate filmele Joker după data lansării

Cine este balador

Toate filmele Joker

Jokerul, obisnuit și în unele țări sub numele de Joker sau Joker, este oarecare dintre cele mai impoporare personaje din DC și oarecare dintre cei mai a largi dușmani ai lui Batman. Deși cel mai simptomatic unealta asupra erou este că, despre discriminatie de multe altele, a reușit să pătrundă fanii până la punctul de a fi oarecare dintre favoritele multora. Dar fiecine sunt originile sauca.

Joker a fost creat de Bill Finger, Bob Kane și Jerry Robinson pentru DC și am văzut panglica dată energie electrica zilei în intaiul număr al anului cartea de benzi desenate Batman în 1940 . De apoi, a fost oarecare dintre cei mai cunoscuți criminali ai orașului Gotham și principalul dușman al batmanului.

În ceea ce privește originile sauca, povestea sa primenire pe măsură ce au fost publicate noi benzi desenate, cărți, seriale și filme. Dar dacă există cevasilea fiecine se menține utilitarist în oricine dintre aceste producții, este personalitatea cu aer psihopatic și un sare ajunge de răsucit.

În invidie tuturor acestor lucruri sau din ratiune tuturor acestor lucruri, personajul Joker a reușit să ne cucerească pe mulți dintre noi și l-a câștigat să fie oarecare dintre cei mai cunoscuți ticăloși . Mai indelungat, sunt cei fiecine cred că nu există un opus mai bun al vreunui alt viteaz decât el. Și s-ar a se cuveni să aibă justitie, mai selectionare când vedeți unele interpretări pe fiecine anumite actori le-au făcut în film.

Toate filmele în fiecine apare Joker

După cum am spus, Jokerul este oarecare dintre cele mai impoporare personaje din universul DC și poveștile lui Batman. Asta a însemnat că personajul a fost văzut în filme de mai multe ori. Unii dintre ei limpede ca initiator central. Deci, dacă vă place și vă interesează, acestea sunt toate ocaziile în fiecine Joker a apărut pe marele ecran.

Batman: The Movie (1966)

Vezi mai mult:  BS.Player, Player multimedia gratuit pentru Windows

Adam West a fost intaiul Batman din pozna și cum nu ar a se cuveni fi altcumva Jokerul a fost dușmanul său. În Batman: Filmul , un cinematografie regizat de Leslie H. Martinson, rolul lui Joker a fost jucat de Cesar Romero .

La fel ca intaiul Batman, rolul lui Romero ca Joker nu a fost nici atât de întunecat și de dezastru pe cât ar apărea ani mai târziu. Dacă în unele povești obisnuit și sub numele de Joker sau Joker a fost pur și neamestecat implicat în a insela glume de cast preferinta, aoace a oprimat acel rol neamestecat. Totuși, el rămâne oarecare dintre primii fiecine a făcut al său cest paiata psihopat.

Batman (1989)

Batman a fost dezrobit în 1989 , un cinematografie pe fiecine mulți dintre noi îl vom a arata din diverse motive și oarecare dintre ele fiind interpretarea personajului de către popularul interpret Jack Nicholson .

Caseta Tim Burton a explicat originea lui Joker, un ucigator din Gotham fiecine, după ce a căzut într-un container cu acid, este schimonosit cu acel „zâmbet” special și deranjant. Fără îndoială, oarecare dintre cei mai buni Joker ne-am gândit, până când au sosire alți actori cu roluri indelungat mai întunecate.

Cavalerul Întunecat (2008)

Au fost multe succese ale The Dark Knight pe fiecine Christopher Nolan l-a regizat și fiecine l-a plasat pe Christian Bale vertical Batman, dar nu există nicio discuție în fiecine cel mai bun dintre toți a fost să-l aleagă pe Heath Ledger ca Joker.

Actorul ne-a părăsit una dintre cele mai fidele interpretări ale ideii Joker pe fiecine mulți dintre noi îl avem în chip după ce am invatat numeroase benzi desenate. Și este faptul că, dintre tonul indelungat mai mare și întunecat al trilogiei Nolan menționate, clovnul fiecine ne-a arătat această a doua tranșă a fost manierat din toate punctele de chip.

Este adevărat că mai târziu alți a largi actori vor deveni jucând Joker așa cum vom a privi, dar după ce au văzut rolul lui Ledger, mulți au categoric că nu se mai întoarce: de apoi va fi cel mai bun Joker din pozna.

Vezi mai mult:  Instagramerii care câștigă cei mai mulți bani pe Instagram: preț pe fotografie

Suicide Squad (2016)

Jared Leto - Joker

In Echipa de sinucid Jokerul a apărut, dar de mult cu proeminența pe fiecine a avut-o sau s-a bucurat în alte filme. Aici, interpretat de Jared Leto, estetica sa a atras multă atenție, fiecine, în invidie păstrării unor elemente caracteristice, cum ar fi zâmbetul psihopatic, a oferit și o imagine indelungat mai excesivă cu tatuaje și piercing-uri.

Este păcat că în ultima tăietură a filmului nu ai zdravan a privi toată acea munca asupra fiecine s-a oral limpede și de actorul însuși. Și este că au fost indelungat mai multe și de aoace observatie lui Leto și intenția sa de a a lasa personajul din ratiune lipsei de oportunități de a a indica de ce era avizat apoi când l-a jucat.

Joker (2019)

Joker - Joaquin Phoenix

Unul dintre cele mai bune filme din 2019, cel puțin pentru noi toți cei fiecine iubim lumea benzilor desenate și universul DC. Interpretat de Joaquin Phoenix , aiesta nu era taman un alt cinematografie Batman în fiecine își va insela rolul de opus, ci va fi în barter protagonistul numai al acestuia.

Cu un privit urias, Joaquin Phoenix ne-a prezentat povestea fiecine a dat naștere Jokerului. Un erou fiecine nu este dezvelit cu adevărat ca invar până la sfârșitul acestuia, când … Ei comod, nu vă vom evoca canci pentru a a indeparta eventualele spoilere, asadar încât să aveți în urmare interesul să-l vedeți. Pentru că ar cuveni, este un cinematografie stupefiant.

Liga Justiției a lui Zack Snyder (2021)

Jared Leto - Joker

În cea mai recentă tra-ducere a Justice League, Snyder Cut, îl vedem din nou pe Joker și este interpretat de același interpret fiecine l-a garbovit intamplator la viață în Suicide Squad: Jared Leto .

Actorul nu a bogat ocazia să-și arate întreaga capacitate în acel intai cinematografie. Deciziile din sufragerie; de publicare par să ne fi lipsit de o adanc mai ocean a unui erou fiecine de această dată a vopsit deosebit de cum îl cunoaștem în mod intreg. Cu multe tatuaje, piercing-uri și alte excese, numaidecat în noul cinematografie al Justice League va fi practicabil să-l revedem și ce perspectiva ar a se cuveni aștepta actorul ca Joker.

Vezi mai mult:  Cum să restabiliți istoricul chat-urilor WhatsApp și să recuperați mesajele

Alți jokeri fiecine au fost văzuți pe ecran

Deși actorii fiecine au dat viață lui Joker pe marele ecran sunt cei mai recunoscuți și cei fiecine au proteguit cel mai indelungat să cunoască personajul, adevărul este că el a fost interpretat și de alți actori în producții conj live action seriale de televizor și limpede animație.

În acțiunea live există unii actori fiecine au știut și să ofere lui Joker o originalitate și un sistem inimitabil. Poate că nu realizează întotdeauna cea mai bună tra-ducere a criminalului, dar totuși merită să fie cunoscuți.

De paradigma, Cesar Romero nu fuga că l-a jucat în cinematografie, ci și în cele 22 de capitole din seria Batman, incotro a împărțit din nou meniu cu Adam West ca Batman. Deși posibil cel mai proaspat dintre toate este Cameron Monaghan , fiecine a jucat clovnul pe serial Gotham .

Desigur, există interpretări atât de variate în ton, sistem și semn grafic, încât cu siguranță toată lumea are Jokerul favorit. Mulți vor fi de vorba că Heath Ledger a fost cel mai de izbanda dintre toți, în ritm ce alții vor a se lega pe Joaquin Phoenix. Oricare ar fi, cea mai bună stire este că cest erou are multe de spus și există numeroși actori capabili să-i ofere propria ștampilă personală, asadar încât să ne putem a mangaia în urmare de râsul său necugetat.

Te uiți: Toate filmele Joker după data lansării

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply