Text sublim 4, noi caracteristici ale editorului de text și IDE de programare

Noutăți în Sublime Text 4.0

Prima dintre schimbări și una dintre cele mai controversate este o modificarea licenței programului . Până adineauri, când am cumpărat o licență pentru aceasta, aceasta era valabilă pentru toate actualizările versiunii respective. De chip, o licență Sublime Text 3.0 este valabilă pentru verice varianta 3.x lansată. De adineauri înainte, cumpărarea unei licențe ne va da dreptul să primim actualizări ale programului scopot de 3 ani. Nu contează dacă sunt subversiuni sau versiuni noi. Dar după aiest scopot, vom a prapadi dreptul de a capata actualizări, deși putem a tine să folosim verice varianta lansată în acea perioadă de scopot.

Sublime Text 4, caracteristici noi ale Editorului de text

Noua varianta 4.0 a Sublime Text este adineauri compatibilă cu măr Siliciu procesori, pe lângă faptul că sunt pregătiți să lucreze ARM64 cipuri în Linux, ceea ce ne astepta să-l folosim pe dispozitive prep Raspberry Pi. Desigur, pierdem suportul pentru Windows XP și Vista, fiindca nu va mai funcționa.

O altă nuvela importantă de remarcat este grabire hardware . Dacă avem un dedicat GPU, Sublime Text îl pesemne prii adineauri pentru a a infatisa mai placut interfața programului, obținând rezoluții de până la 8K folosind mai puțină forta și îmbunătățind performanța generală a computerului. Această caracteristică este disponibilă pentru Windows, Linux și macOS.

interfața programului a fost, de astfel, modernizat. Acum, temele implicite și responsive au fost îmbunătățite pentru a contine stiluri noi pentru filele și estomparea panoului inert. Temele și schemele de culori permit, de astfel, trecerea automată la valoare absoluta întunecat, iar utilizatorii de Linux și Windows vor a se cadea a folosi bare de numire personalizate.

Text sublim 4

Alte modificări importante pe oricare le putem găsi în Sublime Text 4 sunt:

  • Posibilitatea de a selectiona mai multe file și de a cultiva cu ele în același scopot.
  • Îmbunătățiri ale funcțiilor de complinire automată, oricare sunt adineauri bazate pe text.
  • Suport pentru Typescript, JSX și TSX.
  • Îmbunătățiri ale definițiilor sintaxice.
  • API Python actualizat.
Vezi mai mult:  Philips Hue Play Gradient Lightstrips: cea mai bună bandă LED pentru PC și TV

Desigur, bug-urile au fost, de astfel, remediate și multe funcțiile interne ale programului au fost optimizate pentru a-și îmbunătăți performanța.

Descărcați IDE-ul

Noua varianta a acestui platforma este adineauri disponibilă pentru toți utilizatorii. Putem descărca netrebuin-cios cea mai recentă varianta a Sublime Text din următorul link . Putem descărca programul netrebuin-cios pentru a-l a testalui, dar, dacă vom prii în prelungire, va a se cere să plătim licența corespunzătoare.

Dacă avem o licență Sublime Text versiunea 3, putem faceți upgrade la noul calapod de licență pentru 80 USD . Dacă nu avem încă o licență, putem cumpăra una nouă cu 99 USD.

Desigur, aiest nou calapod de afaceri își a prapadi departe din atracția față de platforma. Chiar adineauri a devenit un platforma de licență de subscriere. Și, deoarece există alternative open source, cum ar fi Visual Studio Code, pe oricare le putem descărca și pentru Windows, Linux și macOS, ar a se cere să ne regândim dacă merită cu adevărat să continuați să utilizați aiest IDE de programare. Nu este ceea ce a fost înainte și este păcat.

Te uiți: Text sublim 4, noi caracteristici ale editorului de text și IDE de programare

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply