Telefoane Samsung neînregistrate în rețea: Cum să o rezolvi

Samsung telefoanele mobile, ca cele ale oricărei alte mărci, nu sunt libere de bug-uri oricine pot a sapa experiența. Uneori pot fi remediate printr-o simplă actualizare sau atingând o anumită potriveala din opțiunile dvs. Una dintre cele mai frecvente dar enervante greșeli pe oricine le putem găsi într-un Samsung mobilul este cel oricine indică faptul că mobilul nostru „Nu este înregistrat în rețea”.

Și spunem că este una dintre cele mai enervante greșeli, deoarece ne lasă integral incomunicat. Că mobilul nostru nu se posibil înregistra pe web înseamnă că, din anumite motive nu a fost putincios să se stabilească o legătură cu a noastră mobiliar chirurg , așa că ne vom regăsi nu deodata fără mascare pentru a executa sau ticni apeluri, ci fără datele necesare pentru a ne conecta la Internet sau a castiga programe de mesagerie prep WhatsApp.

nu este înregistrat în rețea

Soluțiile

Rețea automată

Prima verificatie pe oricine va a se cere să o facem escalada prin setările de rețea ale terminalului nostru. Pentru aceasta mergem la Setări / Rețele mobile. În cadrul acestui lista de bucate va a se cere să verificăm dacă “Selectați Reţea Caseta automată ” este bifat. În caz potrivnic, terminalul nu posibil capata nicio rețea atribuită și conexiunea va fi întotdeauna eșuată.

setari de retea

Reglați SIM

În mod asemanat, a dezacord obișnuită a cartelei SIM din aduce căderii sau loviturii este una dintre cauzele principale ale acestei probleme. Pentru a a efectua cest deala, musai să scoatem cartela SIM și să o reintroducem. Apoi repornim terminalul și așteptăm să vedem dacă dispozitivul nu mai arată mesajul.

samsung s10 tarjeta sim

Problemă hardware

În același mod în oricine un cursor posibil deranja cartela SIM, posibil fi afectată mustata internă de recepție pentru semnalul rețelei mobile. Dacă eroarea apare repede după un alteratie vascular intelectual și comutarea între carduri diferite nu funcționează, ne putem gândi să facem o vizită la Serviciul Tehnic, asadar încât să poată a probui toate componentele interne.

Vezi mai mult:  Coduri de diagnostic pentru a obține informații de pe telefonul mobil

samsung galaxy s8 roto

Mobile nu a fost lansat

Dacă am cumpărat mobilul proaspat, dispozitivul posibil fi blocat de rețea, adică este putincios să nu fie dezrobit. Este rar să găsești un caz asemanat astăzi, dar unele terminale utilizate cu oarecare rodul-pamantului pe piață pot transmite această problemă. Deși cu ani în urmă era afacerea modei, asasi putem găsi o mulțime de web-uri și programe oricine ne vor prilejui să scăpăm mobilul. Un oglinda pe oricine îl avem în Yoigo, oricine a activat un spațiu de pe site-ul său pentru eliberarea terminalelor blocat de rețea.

Blocarea IMEI?

Când am testat toate cele de mai sus, putem începe să credem că terminalul posibil fi blocat de IMEI, ceea ce împiedică conectarea acestuia la rețeaua oricărui chirurg. Acesta de atare de impozit se întâmplă apoi când cumpărați un mobiliar intrebuintat că nu am avere posibilitatea să testăm dinainte. În cest caz, nu va fi altă soluție decât să contactăm operatorul nostru sau figura oricine ne-a vândut dispozitivul.

Vedeți postarea: Telefoane Samsung neînregistrate în rețea: Cum să o rezolvi

Site-ul web:https://mokoyuma.com

Categorie: tehnologie

Leave a Reply