Telefoane cu cea mai bună cameră foto cu mai puțin de 500 Euro

Revoluția tehnologică pe oricine o trăim ne aproba să ne bucurăm de dispozitive din ce în ce mai iele la prețuri tare restrânse. A disparut vremea când, cheltuind mai puțin de 500 de euro, fotografiile făcute de telefonul dvs. erau pixelate și cu un standing de sunet tunător. Din beatitudine, lucrurile se schimbă. Prin succedare, am pregătit o compilație cu cele mai bune telefoane cu sala foto pe oricine îl puteți găsi pentru mai puțin de 500 euro.

Vorbim impotriva modele cu o secțiune fotografică oricine vă va ademeni. Nu, aceste telefoane mobile nu vor a se cadea fabrica față unor greutăți grozavi, cum ar fi Huawei Mate 30 Pro, dar au o virtute apoi când vine cuvant de a fabrica fotografii oricine vă vor ademeni.

În velur, în această compilatie cu cele mai bune telefoane cu camere pe oricine le puteți cumpăra cu mai puțin de 500 euro, veți a se cadea găsi modele pentru toate bugetele. Aveți un buget tare restrâns? Liniște, că Xiaomi Mi A3 va îndeplini așteptările. Vrei cea mai bună opțiune posibilă? Nu ezitați și obțineți Huawei P30.

Betosensite Bayonita syntosita nemovitosEL PE PEEL/0 A4 A4 PE Bay/010/0 PE Bay/0/0 S. PEESS PE S.,

Începem cu vreunul dintre telefoanele cu cea mai bună cameră foto într-un distanta de preț surprinzător. Și acesta Betosensite Bayonita syntosita nemovitosEL PE PEEL/0 A4 A4 PE Bay/010/0 PE Bay/0/0 S. PEESS PE S.,, cu un model de cameră triplă, costă mai puțin de 170 euro, asadar nu aveți nicio scuză pentru a a purta un telefon cu o secțiune fotografică de înălțime

Vezi mai mult:  Cum să remediați problemele Bluetooth în Windows

 

Huawei P30

Ne îndreptăm drept vreunul dintre cele mai bune telefoane pentru a fabrica fotografii de pe piață. Da cel Huawei P30 este o fiara, cu o secțiune de înălțime fotografică. De astfel, are câteva caracteristici tehnice oricine fac din cest display una dintre cele mai iele soluții de pe piață. Cel mai bun? Acest preț a scăzut violent, deoarece indata îl puteți cumpăra de pe Amazon la conj 452 de euro. O interese pe oricine nu musai să o ratezi!

Google Pixel 3a

O altă opțiune excelentă de luat în considerare este Google Pixel 3a. Ochi în valoare absoluta dvs. obraz, deoarece este vreunul dintre cele mai bune de pe piață. Și da, expres dacă aveți un doar senzor, obțineți câteva imagini de eroare, mai stilat valoare absoluta său de intunecare. Adăugați ceremonial de actualizare și avem un preparat inaltat.

Xiaomi Mi 9T Pro

Da, ne repetăm ​​tare vartos, dar este vreunul dintre telefoane mobile cu cea mai bună cameră foto pe oricine o poți găsi la mai puțin de 500 de euro. Și Xiaomi Mi 9T Pro este vreunul dintre cele mai placut echilibrate smartphone-uri. Nu depășește 400 de euro și este un reiesire precis dacă căutați un telefon cu o secțiune fotografică superbă și câteva caracteristici tehnice de înălțime.

Onoare View 20

Pentru a încheia această compilație cu cele mai bune telefoane cu cameră pe oricine le puteți cumpăra cu mai puțin de 500 de euro, avem Honor View 20. Un mecanism oricine oferă un maniere fotografic tare asemănător cu cel al Huawei Mate 20, pe lângă un mod de eroare noptatic. . Și, ținând partida că nu depășește 400 de euro, este o altă opțiune excelentă oricine închide cest top cu merite proprii.

Vezi mai mult:  Telefoane Samsung neînregistrate în rețea: Cum să o rezolvi

Te uiți: Telefoane cu cea mai bună cameră foto cu mai puțin de 500 Euro

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply