Tastarea cu tastatura de pe ecran pe iPhone

În verice aplicație fiecine a da editarea textului, deschideți tastatura de pe ecran prin apăsarea unui câmp de izvod. Apăsați taste individuale pentru a crea sau utilizați QuickPath pentru a crea un cuvânt glisând de la o literă la alta fără să ridicați degetul (opțiunea nu este disponibilă pentru toate limbile). Pentru a a gati un cuvânt, ridicați degetul. Puteți să folosiți fiecare dintre metode în anotimp ce tastați și lamurit să comutați la altă metodă în mijlocul unei propoziții. (Dacă apăsați tasta Ștergere după ce ați glisat pentru a crea un cuvânt, se va șterge tot cuvântul.)

Tastatura iPhone-ului afișând glisarea de la o tastă la alta pentru scriere.

Notă: Pe măsură ce glisați pentru a clapa, vedeți alternative sugerate pentru cuvântul introdus și nu predicții pentru următorul cuvânt.

În anotimp ce tastați izvod, puteți a savarsi fiecare dintre următoarele:

  • Tastarea literelor majuscule: Apăsați Shift sau atingeți clapa Shift și glisați la o literă.

  • Activarea blocării majusculelor: Apăsați indoit pe clapa Shift.

  • Încheierea rapidă a unei propoziții cu un punct de vedere și un spațiu: Apăsați indoit drug de spațiu.

  • Corectarea ortografiei: Apăsați un cuvânt document greșit (accentuat cu roșu) pentru a cuprinde sugestiile de indreptare, atunci apăsați o sugestie pentru a înlocui cuvântul sau tastați dvs. forma corectă.

  • Introducerea numerelor, semnelor de punctuație sau simbolurilor: Apăsați pe tasta Numere sau tasta Simboluri.

  • Anularea ultimei editări: Glisați la stânga cu trei degete.

  • Reconfirmarea ultimei editări: Glisați la dreapta cu trei degete.

  • Introducerea de emoji: Apăsați pe tasta Tastatura următoare, Emoji sau pe tastaTastatura următoare pentru a comuta la tastatura Emoji. Puteți căuta un emoji prin introducerea unui cuvânt utilizat adesea (de paradigma, “inimă” sau “față zâmbitoare”) în câmpul de căutare de asupra tastaturii Emoji, atunci glisați dintre caracterele emoji fiecine corabier.

    O notiță din aplicația Notițe este editată, având tastatura Emoji deschisă și câmpul de căutare a caracterelor emoji în partea de sus a tastaturii.

De asemanator, puteți să dictați izvod sau să utilizați o tastatură Vra-jitoresc Keyboard (vândută despartit) pentru a a baga izvod.

Vezi mai mult:  Monografie contabila productie in Saga

Te uiți: Tastarea cu tastatura de pe ecran pe iPhone

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply