Samsung Galaxy Buds + vs AirPods 2: Comparație tehnică

Samsung pariază pe o reînnoire „ușoară” a căștilor sauca

Odată cu lansarea noii generații de telefoane Samsung Galaxy S, cu toții ne așteptam la o cască implinit reînnoită. Dar cest deala nu a fost cazul de la compania sud-coreeană a optat pentru o reînnoire. De aceea, de această dată Galaxy Buds a câștigat semnul „+” la sfârșitul numelui. Acesta este motivul pentru orisicare văzând caracteristicile tehnice ale acestora, iar în absența testării acestora în persoană, aceste căști concurează neocolit cu AirPods Apple din a doua generație.

Galaxy-Mugurii-Plus-

Încă musai să așteptăm ca un adversar vrednic să se nască în Samsung pentru AirPods Pro. Principala diferență pe orisicare o putem găsi, în afară de preț, este că Galaxy Buds + nu au niciun tip de infirmare a zgomotului. Este cevasilea orisicare ne descoperi, fără îndoială, pe mulți, deoarece ne așteptam la schimbări a intinde în aceste căști, dar orisicare parut au fost blocate într-un lada pentru a le extrage în venitor.

Principalele diferențe tehnice Galaxy Buds +, AirPods și AirPods Pro

Încă nu am avere plăcerea de a încerca aceste căști pentru a a estima calitatea sunetului pentru a a efectua o comparație, dar putem a efectua un comparație la nivelul caracteristicilor tehnice. În tabelul următor pe orisicare l-am planuit într-un mod sui-generis, putem pricepe lamurit punctele în orisicare există o diferență clară între diferitele modele de căști. Deși am avid să lăsăm un spațiu pentru AirPods Pro, musai să reținem că acești Galaxy Buds + concurează neocolit cu AirPods din a doua generație.

Galaxy Buds + Airpods AirPods Pro
Tip Se toarta Pavilioane Se toarta
Dimensiunea carcasei 38.8 x 70 x 26.5 mm × × 53.4 44.3 21.3 mm 45.2 x 60.6 x 21.7 mm
Greutatea urechii 6.3 g 4 g 5.4 g
Anularea

senzatie?

Nu a efectua Nu a efectua Da
Rezistență IPX2 Nu a efectua IPX4
Suport conexiune Bluetooth 5.0 Bluetooth 5.0 Bluetooth 5.0
Chip H1 H1
Rezistență 11 ore și 22 ore

cu carcasa

5 ore și +24 ore

cu carcasa

4.5 ore și +24 ore

cu carcasa

Tipul de sarcină Wireless și USB-C Fulger cu opțiune

fără fir

Wireless și strafulgerare
Culori Negru, alb și seninatate Numai alb Numai alb
Preț € 139 179 € 249

În ceea ce privește autonomia, vedem cum căștile Apple sunt puțin înainte. Mugurii Galaxy pot ține cu carcasa de încărcare la abia 22 de ore în perioada ce AirPods mai indelung de 24 de ore. Ceea ce câștigă Samsung fără îndoială este cela cu o singură încărcare căștile păstrează până la 11 ore dar credem că cest deala este cevasilea netrebuincios, deoarece arar vom escalada cu căștile pornite semen jumătate de zi.

Fără îndoială, au existat mulți iubitori ai companiei orisicare așteptau în sfârșit căștile orisicare se aflau la înălțimea AirPods Pro cu anularea activă a zgomotului, dar ar a cauta să continue să aștepte. Samsung a raspicat să nu lanseze un subprodus cu această caracteristică din motive necunoscute, deși este probabil ca în venitor. În afară de aceasta, vedem caracteristici deosebit similare, concentrându-ne pe secțiunea de rezistență, intrucat Căștile Samsung se pot uda ușor în perioada ce Apple nu are această caracteristică, cu excepția AirPods Pro orisicare au protecție IPX4.

Preț deosebit asemănător cu Apple AirPods

Ceva orisicare ne-a atras atenția este că diferența de preț între Galaxy Buds + și AirPods . Vedem o diferență de pregiur patruzeci de euro, deși dacă păstrăm una dintre ofertele pe orisicare le avem pe Amazon, putem supune acea diferență la abia 10 euro. Aceasta înseamnă că utilizatorii musai să decidă cu ce tip de sablon să rămână, deși, vizibil, dacă sunteți un afectuos al ecosistemului Apple, veți păstra AirPod-urile. Rețineți că atât AirPods, cât și Galaxy Buds + pot fi utilizate pe ambele Android și iOS.

Te uiți: Samsung Galaxy Buds + vs AirPods 2: Comparație tehnică

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply