Samsung Galaxy A10: Actualizare disponibilă pentru Android 10

Samsung Galaxy A10 este oarecare dintre cei mai vânduti ai companiei coreene. Este cel mai banal mobiliar din 2019 și atât de cumsecade dintre cele mai modeste din picatura de aparitie tehnic. Asta nu înseamnă că va fi mai puțin la nivelul actualizărilor, deoarece în iest semnificatie absolut a arestat frații mai a lati cu actualizați la ONE UI 2.0, stratul Samsung bazat pe Android 10.

Concurența dintre mărci a emotionat un asemenea de picatura, încât telefoanele ieftine oricare au fost uitate premergator, sunt adeseori puse în fața altor modele mai scumpe când vine discutie de actualizare. Trecerea la un nou structura de operare este deosebit friguros, deoarece dispozitivul va a poseda un o numar de caracteristici noi și îmbunătățiri oricare pot fi văzute asasi și în performanța sau timp de viață a bateriei. Pe lângă modificările oricare sacagiu și la grad frumos.

Samsung-Galaxy-a10-android-10

Actualizare disponibila

Actualizarea Galaxy A10 și cel al fratelui său Galaxy A10s , începe să ajungă în India, odată cu firmware varianta A105FDDU3BTCA, oricare ingloba și corecția de siguranta Android din mart 2020. Conform raportului de actualizare , are o apasare de 1.2 GB , o proportie tipică într-o evolutie a sistemului de operare.

It is în actual venind prin OTA , dar putem încerca întotdeauna să forțăm actualizarea fizic de la Setări / Actualizare soft . În cazul în oricare nu ajungeți, va a fi să așteptăm ca actualizarea să fie disponibilă în regiune noastră, deoarece este lansată în loturi ca măsură de siguranta în cazul unei defecțiuni neașteptate. Să ne amintim că ieri, Android 10 a venire pentru Galaxy J6, un mobiliar din 2018 oricare se bucură acusi de toate noutățile dupa Android 10.

Vezi mai mult:  Cum se creează o copie de rezervă cu Samsung Smart Switch

Samsung Galaxy A10 android 10

Mic, dar dupa

Reamintim că Galaxy A10 este cel mai umil video din seria Galaxy A. Are un ecran de. Integrează un E xynos 7884 cu 2 GB de RAM și 32 GB de memorator internă. În secțiunea aparatului foto, ista are taman un senzor spata de 13 megapixeli și un senzor pieptis de 5 megapixeli. Are o baterie de 3,400 mAh, iar prețul său nu depășește de treaba 130 de euro în iest timp.

Culorile Galaxy A10

Mai cumsecade cu Android 10

Odată cu sosirea Android 10, Galaxy A10 are noi instrumente în secțiuni atât de importante pentru siguranta sau confidențialitate . În velur, puteți a intensifica și opțiuni la grad frumos, cum ar fi cele impoporare Mod Întunecat.

Te uiți: Samsung Galaxy A10: Actualizare disponibilă pentru Android 10

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply