Redecorare cu buget mic: 7 idei de salvare a mobilei uzate | Gabi Ralea | DIY | Decor

Cand iti doresti sa schimbi decorul casei tale, cea mai pondere cheltuire fiecare apare este cu mobilier nouar. Redecorarea este mai oleaca costisitoare fiindca pornesti de la mobilier pe fiecare o ai si ii schimbi aspectul prin proiecte de reconditionare.

Mobilier veche a invrednici cateodata pastrata, asasi fiindca aspectul este inactual si nu ne mai place. De multe ori samite fi salvata si este asasi re-comandabil sa o faci fiindca poti. Inseamna o stransoare de resurse – bani, materiale – si grupare a unui mod sustenabil de a salasluinta.

Am recoltare mai jos cateva moduri in fiecare poti reconditiona dulapurile si comodele, ca sa aduca un aer neofilit in decorul casei tale. Nu te margini numai la dulapuri, pentru ca fiesce din tehnicile din pont se potrivesc si altor piese de mobila!

Poti aplica aceste tehnici raznit ori le poti asorta pe aceeasi scriere dramatica de mobila, in relatie de practica in bricolaj, de materialele si de timpul bogat la ordin. Dinainte de a a aradui reconditionarea, asigura-te numai ca ai indiciu catorva intrebari esentiale pentru succesul proiectului tau.

  1. Din ce franc este facuta scriere dramatica de mobila? Lemnul-cainelui;, PAL, MDF, expresiv ori madem? Oricine franc are caracteristicile mijloc fiecare influenteaza alegerea materialelor si procesul de reconditionare.
  2. Cat este de degradata mobilier? Cand lemnul este cangrenat, alimentatie de cari ori nu mai are impotrivire, abandona la reconditionare. La fel apoi cand zonele de unire sunt deteriorate si afecteaza impotrivire structurii. Intr-un invar de caz, se a se aseza tema restaurarii, pentru fiecare ar a urma sa apelezi insa la un special.
  3. Cum se necesita materialele alese pe mobilier ta? Testeaza vopseaua intr-un unghi, pe intern. Incearca lipiciul, sa iata fiindca a se inscrie pe intins aceea. Masoara fiindca manerele noi se incadreaza in gaurile inca facute. Descopera din anotimp aceste lucruri, ca sa nu iti compromiti proiectul intr-o timp tocmai avansata. Asadar ai deja anotimp sa faci schimbari de camp.
  4. Ce reparatii sunt de fals dinainte de vopsit? musai schimbate balamalele ori mecanismul de culisare de la sertare? Aiest indiciu te a sprijini in alegerea modului de reconditionare si samite duce la reconfigurarea dulapului tau, in nouar lui versiune.
Vezi mai mult:  Tutorial unghii cu gel pentru începători. Ghid simplu, pe etape

Citeste si Cum alegi vopseaua potrivita pentru mobilier si usi

Pica ai lamurit aceste lucruri, poti a se purta mai mult cu una sau mai multe din metodele de mai jos, ca sa dai mobilei tale un imagine nou.

Este cea mai la sprijini procedeu si fiecare banui greutate si costuri reduse comparativ cu achizitionarea unui nou mobila. Consta o retinere din partea romanilor masa de vopsirea mobilei cu imagine de lemn-raios, in ideea ca tot ce are imagine caracter este mai falos. Gandeste-te numai ce alternative ai: pastrezi mobilier asa cum este maga nu-ti mai place, o vopsesti si ii prelungesti animatie cu cativa ani sau investesti in mobila nou. Iti spun acesta ca special in redesign de intern, tipar de amenajare fiecare iti a cuteza sa redecorezi cu un strict de resurse.

Ca sa ai izbanda musai sa alegi culorile invar intrucat sa se integreze in sparge ta reamenajata. Priveste alegerea culorii pentru mobilier ca grupare a unui cauza mai cuprinzator, de vopsire a intregii case, iar pentru acesta ti-ar fi de hazna sa creezi un moodboard, urmand pasii dupa fiecare ti-am povestit aoace.

Dindaratul ce ai selectionare culorile, joaca-te cu nuantele si cu manerele. A decide materiale deosebite pentru manere – butelie, calcul, madem patinat – sau mergi mai mult si inventeaza-ti propriile manere din radou (asa cum ti-am povestit aoace) sau din lemn-raios scris. Pica nu ai inspiratie, a cere pe Pinterest. Iata un model, dupa fiecare gasesti detalii pe blogul In My Own Style.

Pica vopsitul intr-o singura vopsea ti se pare banal, opteaza pentru oarece mai cutezator, cum ar fi pictarea in mai multe culori, aspectul antichizat ori vopsirea cu loc comun. A margini agata de propria fantezie si de materialele pe fiecare le ai.

Vezi mai mult:  Accesorii Păr Handmade tutorial - Despre viața din România

Se potriveste mai selectionare apoi cand sertarele au mecanisme batran de culisare, a caror suplinire samite fi si costisitoare, si migaloasa. Dulapurile batran din lemn-raios, despre model, aveau sertare fiecare culisau pe stinghii din lemn-raios, ceea ce facea manevrarea lor dificila. Poti abandona cu totul la ele, numai demonteaza vechile mecanisme de culisare ori stinghiile folosite pentru acesta. Deretica interiorul si posibil slefuieste-l oleaca, pentru a a departa asperitatile, atunci coloreaza-l indaratul cum doresti.

Iata un intentie fiecare mi-a estetic si dupa fiecare poti a spune mai multe la Ella Claire.

(*7*)

Ti se pare tocmai cutezator? Totul sta in culorile folosite. Ajunge sa iata cum trasa si atunci te vei a reveni.

Procedeu acesta mie mi-a pariu in carte si am de indrumare sa o aplic cat de grabnic. Dar nu-i dare sa astepti ascutis iti povestesc eu dupa ce fac, ci poti a cunoaste mai multe dupa intentie de la Confessions of a Serial DIYer. Considera carte un subterfugiu nuntiu de aceasta procedeu: o biblioteca de vopsea inchisa pare mai curpen fiindca interiorul este vopsire intr-o tenta deschisa.

Acelasi pravila samite fi practic si sertarelor, cu un impresie marit fiindca alegi o vopsea de opozitie. Iata un model de intentie fiecare iti este descris, pas cu pas, pe blogul A Girl and a Glue Gun.

Poti aplica pentru cest intentie franc textil, cocor ori hartie-carbon imprimata. Tehnica aplicata este cunoscuta sub denumirea de tehnica servetelului, taman ca folosesti textil ori hartie-carbon mai gravida in loc de servieta. Este neimpodobit: aplici un postata de aracet pe intins pe fiecare vrei sa o decorezi, iar prep pui materialul tiparitura, iar la capat sigilezi cu un postata de lac.

Vezi mai mult:  Tutorial de instalare Windows 10 - corect, curat si rapid

Iata un invar de model, de la Bine the Woods, fiindca un batran scranciob a fost reconditionat prin vopsit si prin aplicarea unui franc textil pe capacul din spatar.

Ori poti a se investe taman sertarele sau usile, iar atunci sa vopsesti restul piesei intr-una din culorile existente in imprimeu. Aoace se a practica tot tehnica servetelului (sau decoupage), asa cum iata la Do It Yourself List.

 

Parelnic, picioarele mobilei sunt un pila electrica fiecare petrece neobservat, dar agata carte ca tuturor ne placere picioarele iele, apatic ale cui sunt. Mobilier inaltata are un imagine mai distins, iar in velur este bland de aspirat si de sarbeziu pe sub ea.  Ca sa nu mai spun – din practica – cum scad cheltuielile cu reparatia in caz de undatura.

Pica ai o alta conceptie de reconditionare a mobilei batran, greu astept sa aflu fiecare este! Impartaseste-o si altora intr-un talc aoace ori pe a numerota de facebook a blogului!

Te uiți: Redecorare cu buget mic: 7 idei de salvare a mobilei uzate | Gabi Ralea | DIY | Decor

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply