Recenzie Honor Magic Watch 2: Design, caracteristici și preț

Vorbim inspre un rastimp priceput oricine are tot ce este trebuincios pentru a a impaca pe total nevoile oricărui utilizator, datorită oferirii unui design manierat, performanțe oricine depășesc așteptările și un preț vartos dens de învins. Este cel mai bun smartwatch din microgram sa de preț? După cum veți a se cadea cunoaste în cest vedere a cerceta Honor Magic Watch 2 , răspunsul este un răsunător da.

onoare-magie-ceas-2

Analiza Honor Magic Watch 2: design și caracteristici

La grad placut, ne confruntăm cu un chip oricine oferă un vedere vartos tradițional. În cest fel, găsim două configurații de 42 și 46 mm și finisaje metalice și ceramice pentru a arăta un subprodus cu finisaje nobile oricine fac diferența. Și aveți grijă, cântărește taman 41 de grame, ceea ce o a efectua cu adevărat ușoară.

Pe de altă noroc, în minune faptului că are un ecran tactil, Honor Magic Watch 2 are două butoane oricine ne permit să interacționăm cu cest purtabil. În ceea ce privește bretelele, spuneți că are un operator logic tradițional, așa că puteți a intrebuinta tot felul de curele pentru a a apropria noul rastimp priceput al firmei.

Cum ar a se cadea fi altcumva într-un asemenea de mestesug, spuneți că Honor Magic Watch 2 este pilos la steah și apă, așa că îl puteți a sluji pentru înot fără probleme majore. Și da, pe lângă faptul că avem o secțiune estetică sublimă, la grad tehnic este interj de minunare, așa cum am dovedit în timpul a cerceta Honor Magic Watch 2.

Ceas magic Pantalla del honor 2

Kirin A1, procesorul oricine vă a da să oferiți o baterie gros

Pentru început, Honor Magic Watch 2 prezintă a Kirin A1 procesor. Vorbim inspre un SoC optimizat de Huawei pentru a a plati eficiență energetică ridicată și arată că incercare producătorului a fost rafinată. Rezultatul? Că cest rastimp priceput oferă o baterie de 450 mAh oricine reușește să ajungă la 12 zile fără probleme majore folosind nicio funcționalitate. Da, bateria este cinevasi dintre punctele sauca invar.

Vezi mai mult:  Nanometre: De ce se folosește această magnitudine pentru a măsura tranzistoarele

Ceas magic Sensores del honor 2

La aceasta, musai să adăugați 4 GB de depozitare internă, asemenea încât să puteți scapa melodiile preferate și să o ascultați fără a fi cerinta să folosiți telefonul. În cele din urmă, a rosti că are Bluetooth 5.0, oarece de așteptat la un asemenea de chip. Și cum rămâne cu software-ul dvs.? Ei prieteneste, este interj de integral, oferind un ansamblu intuitiv de gesturi oricine vă va a da să interacționați cu cest rastimp priceput într-un mod vartos comod.

Notificaciones del honor ceas magic 2

Desigur, deși puteți accesa tot felul de opțiuni cu oricine să practicați fotbal; sportul cu manusi, întrucât este competent să analizeze orisice ocupare pe oricine o faceți în mod convenabil, musai spus că nu puteți răspunde la notificări. Un amanunt de oricine musai să țineți testea, dar dacă sunteți în căutarea unui smartwatch pentru a amagi fotbal; sportul cu manusi, este interj de minunare.

onoare magie ceas 2

În transfer, avem o secțiune multimedia surprinzătoare. Da cel Ecranul Honor Magic Watch 2 este celălalt impuls al său, pe lângă bateria sa. În cest fel, găsim un tablou de comanda AMOLED de 1.39 inci cu o rezoluție de 454 x 454 pixeli și oricine oferă 800 de nits pentru a vă a se cadea vizualiza orisice conținut în zilele cele mai strălucitoare.

Reloj onorează ceasul magic 2

Ținând testea că îl puteți cumpăra cu mai puțin de 200 de euro, nu există nici o îndoială că cest smartwatch este cinevasi dintre cele mai bune modele de pe piață. Există ceasuri inteligente mai iele decât Honor Magic Watch 2? Da, dar diferența de preț este remarcabilă.

ONORA Ceas priceput Magic Watch 2, rastimp priceput de 46 mm cu sedator de cadenta cardiac, baterie de până la 14 zile, trencicot 5ATM, ecran tactil amolat de 1.39 “, GPS, 15 moduri fotbal; sportul cu manusi, apeluri Bluetooth

EURO 189.99

Vezi mai mult:  Localizare în serviciile de sistem iPhone: Ce este exact?

Te uiți: Recenzie Honor Magic Watch 2: Design, caracteristici și preț

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply