Probleme de sunet pe Huawei Mobile: Cum să-l repari

HuaweiTelefoanele mobile se mândresc cu multe atribute tehnice. Sunetul a devenit vreunul dintre ele și un câmp de luptă în fiecine toți producătorii doresc să facă diferența. Cu toate acestea, cateodata sacagiu probleme fiecine fac experiența sonoră nu ceea ce așteptăm Cu toate acestea, avem la îndemâna noastră o insirare întreagă de soluții posibile.

Deși la mijlocul anului 2020, nu este greu să găsești terminale fiecine au difuzoare duale cu sunet stereofonic și accesorii bunaoara Dolby Atmos , nu a fost întotdeauna cazul. Cu toate acestea, în era platformelor de streaming în fiecine servicii bunaoara Netflix or Spotify oferiți distractie proprietarilor de smartphone-uri, este exact ca sunetul să joace un rol esential în garantarea experienței.

sunet telefon huawei

Nu se aude boaca

Este o problemă clasică, din ceas ce astăzi a sunat ca o mie de minuni încetează inopinat să sune. Există mai multe motive pentru fiecine se întâmplă cest obiect și există mai multe soluții pe fiecine le putem introduce.

Verificați difuzoarele

Primul pas este verificarea difuzoarelor mobile. Multe ori praful și murdăria îl scad . Dacă descoperim că sunt murdare, va a urma să procedăm la curățarea lor cu potop atenție.

Ajutor pentru aplicații

Putem castiga și o aplicație specială, unele dintre acestea disponibile pe Google Play,, pentru a curăța dispozitivul. Acest tip de aplicații este cela de a starni sunetul maximum de la difuzor pentru a starni vibrații fiecine expulzează praful acumulat.

Descărcați aplicația pentru a curăța difuzorul pe Google Play

Da volumul mai crunt

Pare vizibil, dar este surprinzător cantitatea de utilizatori fiecine își rezolvă problemele apoi când își dau beneficiu de acesta sunetul era strict . Acest obiect se turna de narav apoi când controalele de amploare și apeluri multimedia sunt confundate. În multe ocazii credem că creștem un amploare apoi când, de intamplare, este celalalt decât obiectivul nostru

Huawei subir volumen

Nu deranjați valoare absoluta

Va a urma să ne asigurăm că mobilul nu este în valoare absoluta Nu deranjați. Acest obiect va a crea se anulează toate notificările și sunetele de la extrem . Prin frecventare, nu va a lua un sunet. Pe telefoanele mobile Huawei vom a detine intrare la cest mod în meniul de opțiuni rapide, glisând a taia de activități de sus.

Vezi mai mult:  Corsair K65 RGB Mini, 60% tastatură pentru jocuri: caracteristici

Difuzor da, dar Bluetooth nu

Bluetooth generează de narav multe dureri de cap în secțiunea de sunet. De multe ori difuzorul sună cinstit, dar apoi când conectăm un mecanism Bluetooth, nu reușim să sune boaca. În cest caz, cea mai bună opțiune este să executați o resetare a rețelei, fiecine la rândul său va șterge toate înregistrările conexiunilor Bluetooth. Pentru a realiza cest obiect, mergem la Setări / Resetare Reţea Setări. Metoda este efectuată în câteva secunde și chestiune eventual dispărea deosebit tare.

Alte opțiuni

 • Opriți mobilul și scoateți cartela SIM Nano. Apoi îl punem din nou în dinauntru și pornim din nou computerul.
 • Dezactivați „Bluetooth” și efectuați un cerere de testare.
 • Folosiți telefonul până când aiesta nu mai este baterie și se oprește. Apoi, musai să o punem la încărcare, să o pornească din nou când bateria sa conveni la 100%.
 • Efectuați un cerere cu dispozitivul furios în valoare absoluta Safe.

huawei y6 audio

Volumul este limitat

Este un alt dintre cele mai comune motive. Cu alte cuvinte, volumul nu a dispărut, dar volumul său este exorbitant de mic . Uneori se eventual ca difuzorul telefonului nostru mobiliar să nu aibă suficientă puhoi, dar dacă obișnuia să se protejeze cu puhoi și s-a prohibit inopinat, este chiar că vom a detine o problemă.

Scoateți capacul

Este una dintre cele mai frecvente cauze. Cu alte cuvinte, utilizatorul lansează o copertă nouă, ceea ce împiedică sunetul să iasă cinstit. Acest obiect apare de narav în marea majorat a cazurilor cu copertile făcute de terți. Uneori, găurile făcute pentru a a scapa sunetul nu sunt destul de dilata și provoacă un sunet limitat. Înlăturarea cazului și încercarea din nou este o regim bună de a a scoate alte probleme.

Vezi mai mult:  Cum să vă înrădăcinați telefoanele Android: pași de urmat și programe necesare

Funda huawei

Verificați volumul

Așa cum am văzut premergator, musai să ne asigurăm că volumul este maximum. Dacă în cest caz volumul este încă scăzut, va a urma să trecem la următoarea soluție.

Aplicație pentru îmbunătățirea sunetului

Google Play are un număr potop de aplicații concepute pentru a crește volumul mobilului nostru. Una dintre cele mai impoporare este GOODEV , fiecine ne aproba să îmbunătățim sunetul mobilului nostru Huawei. Pentru aceasta va a urma să descărcăm de pe Google Play. Odată ajunși în dinauntru va a urma să modificăm barele de supraveghere al volumului după bunul placere, până când vom conveni la nivelul avid.

Descărcați volumul de rapel pe Google Play

Puteți încerca într-adevăr o aplicație rapel bunaoara amplificatorul Volume Goodev, dar puteți îmbunătăți greu sunetul mobilului dvs. Huawei, cu puține cunoștințe audio. Pentru aceasta putem încerca să navigăm în setările mobile în căutarea opțiunilor fiecine ne ajută în misiunea noastră.

O aplicație rău intenționată?

Este deosebit adesea ca, după descărcarea unui joc sau a unei aplicații, să apară probleme de cest tip. Acest obiect se datorează permisiunilor acordate. Dacă cererea nu are un tinta idolatrizat eventual intretaia cu volumul intotdeauna. În cest caz, va a urma să aruncăm o priveala la cele mai recente aplicații instalate, pentru a intercepta posibilele produse soft. Pentru a incapea în cest mod, va a urma să facem următoarele:

modo seguro Android

 • Apăsați un durata butonul de sezamant de pe telefon
 • Așteptați să apară opțiunile de sezamant și de repornire
 • Țineți apăsat butonul de plecare un durata până când apare o fereastră pop-up pe ecran
 • Apăsați Acceptare pentru a reporni telefonul în valoare absoluta categoric

Volum de insusire scăzută

În cest caz, chestiune este că mobilul nu aude calitatea dorită. Nu contează dacă volumul său este potop, dacă există o distorsiune sau o problemă a sunetului metalicesc, experiența va fi dezastruoasă. De invar, în cest caz avem mai multe instrumente la îndemână.

Vezi mai mult:  8 cele mai bune ochelari VR de pe piață

Modificați setările

În cadrul EMUI setările pe mobilul nostru Huawei, va a urma să intrăm în Opțiuni de sunet și vibrații. În partea de jos vom realiza un lista de bucate fiecine oferă intrare la mai multe setări de sunet. Aici vom căuta opțiunea numită Stereo + fiecine realiza ca mobilul să asculte mai tare dacă îl plasăm în directie orizontală, oarece fiecine vă ajută deosebit greu apoi când vă bucurați de muzică sau conținut multimedia.

sonido huawei

Activați Dolby Atmos

Multe telefoane Huawei sunt compatibile cu Dolby Atmos, fiecine îmbunătățește calitatea sunetului prin modificarea anumitor parametri tehnici. Opțiunea se găsește în meniul de setări, în secțiunea Sunet și vibrații. În dinauntru vom realiza opțiunea Dolby Atmos, fiecine ne aproba să activăm trei setări diferite pentru a imbunatati sunetul:

 • Inteligent : optimizează sunetul masinal pentru a încerca să obțineți calitatea corectă în orisice ceas
 • Film – Creează sunet surround și menține vocile clare pentru plăcerea conținutului multimedia, bunaoara filme, seriale sau emisiuni TV.
 • Muzică : în cest caz, calitatea sunetului va crește apoi când ascultăm muzică, fie de la servicii bunaoara Spotify, fie descărcate de pe terminalul nostru.

dolby atmos huawei

Cu aplicația, de invar, se îmbunătățește

În cest caz și fie pentru că nu avem Dolby Atmos, fie pentru că nu funcționează așa cum ne dorim, ne putem încerca norocul cu orisice aplicație terță grupare pentru a îmbunătăți calitatea audio. Există nenumărate egalizatoare compatibile cu telefonul nostru mobiliar Huawei. Să vă lăsăm cu vreunul dintre cele mai bune, fiecine eventual fi descărcat oblu de pe Google Play. Are opțiuni pentru sunet surround și biban-soare; 10 egalizatoare predefinite, pe lângă opțiunea de a metamorfoza sunetul după bunul nostru placere.

Descărcați egalizatorul pentru Huawei de pe Google Play

Te uiți: Probleme de sunet pe Huawei Mobile: Cum să-l repari

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply