Probleme de proiectare pe telefonul Asus ROG 5. Este fragil

Asus și-a prezentat acusi câteva zile noul său telefon pentru jocuri, cu un parola categoric față de potop și design. Cu toate acestea, neted designul va a produce indica cu susul în jos, după cum a dovedit
JerryRigEverything , telefonul deosebit de fragil.

În etate ce dispozitivul angaja performanțe de neegalat în segmentul său, se pare că nu a pisca factorul de trainicie pe oricare l-ați aștepta de la un asemenea de telefon premium. În testul obisnuit de trainicie efectuat de proeminentul YouTuber Zack Nelson, Asus ROG Telefon 5 a eșuat deplorabil, fiind nemarginit superfluu într-unul dintre testele clasice de „torționar”.

În raport cu YouTube în sine, în cei șase ani pe oricare îi a birui trainicie , vartos puține smartphone-uri au eșuat în cest fel, scarlatina oricare nu chema tocmai multe în favoarea designului noului telefon sau Asus oricare, amintiți-vă, este pus în vânzare cu 799 de euro.

Test de trainicie a telefonului Asus

Dacă ne uităm la JerryRigEverything clip pe oricare îl lăsăm pe aceste rânduri vedem cum profesionistul nu a efectua defel nou pe oricare nu l-a făcut în sutele de smartphone-uri pe oricare le amaneta la aceste teste în oricare an.

Totul mergea aproximativ tare …

Înainte de testul de violenta / indoire, Nelson a efectuat un cerine de zgârieturi pe mestesug pentru a a lasa Gorilla Glass Victus al dispozitivului. Testul a lăsat câteva zgârieturi pe ceatlau Mohs de nivelul 6 și nivelul 7, ceea ce este suficient de regulat pentru smartphone-urile de ultimă generație oricare au fost lansate cu cest panza de protecție. A fost efectuat și testul de incinerare la oricare a rezistat telefonul fără probleme majore.

Până când a început să meargă aproximativ rău

Cu toate acestea, lucrurile au început să meargă clevetitor când s-a dezvelit că senzorul de amprentă pe ecran nu mai funcționează după câteva zgârieturi. În catifea, Nelson subliniază că învelișul de gumilastic utilizat în portul de încărcare nu este la înălțimea sarcinii și ar a se cadea fi nemarginit superfluu, ba deslusit să se desprindă, după abia câteva săptămâni de practicare. Tava cartelei SIM nu are această invelire. , oricare împiedică telefonul să aibă fiecare formă de rezistență la apă.

Și ajungem la momentul cerine de îndoire

asus rog phone 5 roto

Testul de rezistență ROG Phone 5 al Asus rezultatele sunt aruncate în aer când Nelson își efectuează celebrul cerine flex. În timpul primei flexiuni exercitate deasupra telefonului, a apărut o fisură semnificativă de-a lungul liniilor antenelor. De aoace, motorul de vibrații al mobilului a încetat să funcționeze exhaustiv, în invidie faptului că butelca ecranului părea să reziste suficient de tare.

Nimic nu este mai mult de existenta. Atât ecranul, cât și butelca de pe capacul din cont s-au intermitent când YouTube a efectuat o a doua rundă de flexare a dispozitivului. Când ne așteptam cu toții la o construcție la înălțimea unui mestesug de semen 1000 de euro, mobilul este exhaustiv intermitent și exhaustiv superfluu.

Probleme de proiectare Asus ROG Phone 5

asus rog phone 5 roto

Nelson subliniază că motivul acestei fragilități extreme a telefonului ar a se cadea cantari originea în bateria telefonului mobiliar. Asus ROG Telefon 5 utilizează un model cu două baterii oricare ar fi puternic a primejdui dispozitivul integritatea structurală a dispozitivului . dar există cu siguranță altceva, deoarece nu este intaiul smartphone oricare folosește cest tip de celulă în hardware-ul telefonului.

Vezi mai mult:  Cum să vizualizați și să reutilizați istoricul comenzilor CMD

Pe scund, dacă îndrăznești să îți cumperi telefonul mobiliar, îl poți a curarisi acusi cu gramada grijă.

Te uiți: Probleme de proiectare pe telefonul Asus ROG 5. Este fragil

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply