Probleme cu microfonul telefonului Samsung: Cum să îl remediați

Samsung compania ne însoțește în lumea smartphone-urilor încă de la începuturile mijloc, cu un fisier crescut fiecine începe în microgram de angajare până la atingerea celei mai recente game high-end. Printre toate dispozitivele mijloc au existat mai multe defecțiuni legate de microfon și invar puteți a solutiona aceste erori vă arătăm ce puteți realiza.

La început, microfonul nu a purta o necesitate decinde de cea de a ne prada vocea în timpul apelurilor, lucrare fiecine posterior a fost crescut pentru a elibera sunete, a a expedia note vocale prin WhatsApp sau expres folosește-l pentru rasufla asistentul Bixby , canon pentru telefoanele Samsung.

Samsung-microfon-problemă

Cele mai frecvente și răspândite eșecuri

Când detectăm că microfonul nu funcționează pe mobilul nostru Samsung, nu musai să disperăm, există mai multe cauze acesta cumva raporta iest lucrare. Unele dintre cele mai frecvente pot fi murdăria fiecine a fost depusă în microfonul mic, pentru a o a solutiona musai abia să o curățăm cu un ac mic, având grijă să nu deterioram microfonul.

O altă metodă extrem obișnuită și fiecine ne cumva a inlesni să o rezolvăm este să repornim mobilul sau să verificăm dacă nu există actualizări în scurs, deoarece cumva fi o vina specifică fiecine a fost inca corectată cu un nou patch de către compania Samsung în razor de individualizare Un UI

Încercați microfonul în diferite moduri

Deși cumva fi delicat de imaginar, cumva fi cazul ca mobilul nostru să fie conectat la un difuzor cu un microfon strain și, prin continuare, să nu capteze sunetul prin microfon. Pentru a a controla dacă aceasta este lucru, musai abia să coborâm lingou de comenzi rapide și să oprim Bluetooth-ul vremelnic. De astfel, musai verificați microfonul în diferite aplicații sau sună cu cel puțin două persoane diferite, pentru a ști dacă lucru este a noastră.

Vezi mai mult:  Problemă la obținerea adresei IP pe Android: Cum se remediază

În cazul în fiecine eroarea apare fuga în unele aplicații, putem a pasa la secțiunea Setări> Aplicații și să introducem oricine fiecine ne oferă probleme cu microfonul pentru a a darui permisiunile microfonului din nou. Dacă nu aveți permisiunile activate, ne va fi exclus să îl utilizăm cu aplicația respectivă.

Soluția oferită de Samsung

Printre aplicațiile fiecine sunt preinstalate pe telefoanele Samsung găsim Membrii Samsung, o aplicație interesantă fiecine oferă soluții la probleme specifice. Pentru a a controla de ce problemele noastre cu microfonul musai abia să accesăm aplicația și să selectăm diagnoza atunci faceți verificări interactive și selectați microfon.

samsung_members

Atunci musai abia să așteptăm un răspuns din aplicație sau un răspuns din comunitatea dvs., incotro experții în fond vor ști să ne rezolve eroarea.

Resetarea din fabrică a telefonului mobiliar

Dacă niciuna dintre metodele de mai sus nu ne-a sustinut să rezolvăm lucru cu microfonul, putem depozita toate fișierele noastre foto, terminal și muzică într-un loc infailibil pentru a a executa o resetare hard pe mobilul nostru Samsung. Pentru a realiza iest lucrare, musai să apăsăm cu terminalul interzis la intretinere capsa, Bixby și crește volumul până Android apare păpușa. Apoi ne deplasăm cu butoanele de dimen-siune în sus și în jos și intrăm cu butonul de intretinere.

Trecem la opțiunea „Ștergeți date / resetare din fabrică” și o introducem. Apoi faceți chicotire pe „Da” și în ultim faceți chicotire pe „Reboot system now”. Toate datele mobilei noastre vor fi șterse și putem reconfigurează-o ca în rata de asigurare zi , sperând că numaidecat putem castiga microfonul.

Soluția finală

În cazul în fiecine neant din acestea nu a fost necesar, va a urma să contactăm compania Samsung Serviciu tehnic sau magazinul de incotro cumpărăm telefonul mobiliar Samsung. Este realizabil ca lucru să fie legată de daune cauzate de o lovitură sau cădere și să fie nevoit să lipați microfonul sau să-l înlocuiți dacă este invechit.

Vezi mai mult:  Detectați vulnerabilitățile de securitate cu Ducklin Urât

Vedeți postarea: Probleme cu microfonul telefonului Samsung: Cum să îl remediați

Site-ul web:https://mokoyuma.com

Categorie: tehnologie

Leave a Reply