Problemă la obținerea adresei IP pe Android: Cum se remediază

Problemă la obținerea adresei IP pe Android

Când ne conectăm la Internet, pot apărea probleme cine fac ca repeziciune să încetinească, să provoace întreruperi sau raspicat nu putem capata nici măcar o relatie. Cauzele pot fi tare diverse, bunaoara și soluțiile.

Problemă la obținerea adresei IP pe Android

În Android apare cateodata tema obținerii adresei IP. Ne arată acel semnificatie și nu putem să ne conectăm. Încercăm să intrăm într-o rețea Wi-Fi, dar această vina ne împiedică.

Din norocire putem a savarsi o numar de acțiuni cine ne-ar a se cuveni a ajutora să rezolvăm această problemă. Vom arăta cine sunt principalele.

Cum să evitați tema apoi când obțineți expedia IP

Rețineți că fără un Adresa IP nu ne vom a se cuveni conecta la Internet. De aceea această problemă este atât de importantă și musai să o rezolvăm pentru a a nota sanatos. Fără această adresă este nesuferit să înregistrați dispozitivul Android în rețea.

Acum, musai avere în ochi faptul că, cateodata, tema va fi în dispozitivul mobiliar, dar în altele cumva fi în router. Prin consecinta, există diferite metode pentru a a preintampina tema la obținerea adresei IP în Android.

Reporniți dispozitivul sau puneți-l în valoare absoluta de fuga

Ceva de bază și de cine musai să ținem spate în intaiul rând este să reporniți dispozitivul . Este metodologie pe cine o folosim întotdeauna apoi când apare aiest tip de problemă și de multe ori dă rezultate bune.

Putem încerca să punem mobiliar în valoare absoluta fuga . Așteptăm câteva secunde și îl reconectăm. În cazul în cine aiest munca nu intră în tarie, putem încerca să repornim dispozitivul.

Vezi mai mult:  5 cele mai bune aplicații gratuite pentru traducătorul pentru camere mobile pentru Android / iOS

Multe probleme legate de rețelele fără fir de pe dispozitivele mobile pot fi rezolvate cu această metodă simplă și rapidă.

Uitați de rețeaua Wi-Fi

De astfel, vă putem a da uitați de rețeaua Wi-Fi . Este probabil să ne dea o problemă și nu putem obține expedia IP adevarat. Pentru a a lasa rețeaua (deși se cumva metamorfoza ușor în funcție de varianta) musai să introducem Setări, Conexiuni, Wi-Fi și să facem chicotire pe numele rețelei specifice.

Odată ce suntem aoace, îi dăm pur și neamestecat Forget. Dacă ar capata o parolă, nu ar mai fi stocată. Când facem aiest munca, musai să ne reconectăm și să verificăm dacă de termen aceasta funcționează adevarat sau nu.

Obțineți direcția IP în Android

Reporniți routerul sau punctul de criza

După cum am menționat, tema că nu putem obține adevarat expedia IP nu este întotdeauna pe dispozitivul mobiliar. Poate fi pe router sau stadiu de criza la cine ne conectăm.

O altă opțiune pentru a încerca să rezolve aiest eșec este să reporniți routerul . Desigur, musai să o faci adevarat; poate oprirea și pornirea din nou nu este multumitor. Pentru a-l reporni adevarat, musai să-l opriți cel puțin 30 de secunde și atunci să-l reporniți.

Verificați configurația routerului

În catifea, putem a proba și fișierul configurarea routerului și vedeți că nu există erori. De pilda, musai să ne asigurăm că nu există niciun cafea nemteasca MAC în poziție, invar încât aiest efecte să nu se poată conecta.

Știm inca că aceasta este o opțiune pe cine o includ multe routere. Putem gripa accesul la toate dispozitivele, cu excepția celor pe cine le permitem să ne conectăm.

Vezi mai mult:  WinDirStat: Program pentru a vedea dimensiunea dosarelor de pe hard disk

Schimbați criptarea rețelei

Avem criptarea corectă a rețelei? Uneori este probabil să încercăm să accesăm o rețea cine utilizează criptare învechită și acesta cumva provoca probleme la generarea IP-ului. Încă o dată ar cuveni să intrăm în router și să vedem că totul este adevarat.

Tipul de criptare

Resetați dispozitivul la setările din fabrică

O altă opțiune, deși această extremă, este să resetează telefonul mobiliar la setările din fabrică. În aiest fel, vom a se reflecta la configurația inițială și vom a preintampina posibilele probleme cine au fost cauzate de o actualizare eșuată sau de verice mică vina cine ne determină să nu putem obține expedia IP.

Cu toate acestea, aceasta este o opțiune pe cine ar cuveni să o facem poate dacă maruntis nu ne-a proteguit și dacă verificăm dacă tema se află în dispozitivul mobiliar.

Vedeți postarea: Problemă la obținerea adresei IP pe Android: Cum se remediază

Site-ul web:https://mokoyuma.com

Categorie: tehnologie

Leave a Reply