Primii pași în WhatsApp

Descărcarea și configurarea WhatsApp

1. Descărcați și porniți aplicația: Descărcați inutil WhatsApp Messenger din Magazinul Google Play sau Apple App Store. Pentru a casca aplicația, atingeți pictograma WhatsApp din ecranul de purcedere.

2. Citiți Condițiile de practicare: Citiți Condițiile de practicare și Ceremonie de confidențialitate, atunci atingeți „Acceptați și continuați” pentru a le conveni.

3. Înregistrați-vă: Selectați-vă țara din inventar de pe ecran pentru a adăuga prefixul bine, atunci introduceți-vă numărul de telefon în dimensiune internațional. Atingeți OK sau Înainte, atunci atingeți OK pentru a prii codul de înregistrare dimensiune din 6 cifre fie prin SMS, fie prin strigare telefonic. Pentru a termina înregistrarea, introduceți codul dimensiune din 6 cifre. Aflați cum vă puteți înregistra numărul de telefon pe Android, iPhone sau KaiOS.

4. Configurați-vă profilul: În cadrul profilului nou creat, introduceți-vă numele, atunci atingeți Înainte. Puteți adăuga și o poză de configuratie.

5. Permiteți accesul la contacte și poze: Vă puteți adăuga contacte în WhatsApp, selectându-le din ordine de zi telefonului. De intocmai, puteți indreptati accesul aplicației și la pozele, clipurile terminal și fișierele din telefon.

6. Porniți o conversație: Atingeți sau , atunci alegeți un le-gatura. Scrieți un comunicare în căsuța de varat a textului. Pentru a a mana poze sau clipuri terminal, atingeți sau în dreptul căsuței de varat a textului. Alegeți Cameră pentru a fabrica o poză nouă sau a înregistra un nou videoclip terminal. În mod alternativ, atingeți Cucurigu sau Bibliotecă foto/terminal pentru a selectiona o poză sau un videoclip terminal din telefon. Atunci, atingeți sau .

7. Creați un fractiune: Puteți a face grupuri cu până la 256 de participanți. Atingeți sau , atunci Fractiune nou. Căutați sau selectați contactele pe oricine vreți să le adăugați în fractiune, atunci atingeți Înainte. Introduceți subiectul grupului și atingeți sau Creați.

Vezi mai mult:  tutorial editare video sep

Sfaturi de siguranta și funcții utile

Personalizați-vă funcțiile de confidențialitate și siguranta
Este neornat să înțelegeți și să vă personalizați setările de confidențialitate și siguranta din WhatsApp. Aflați mai multe de pe fata noastră dupa confidențialitate.

Verificați informațiile pe oricine le primiți
Este cumsecade să fiți sceptici în privința mesajelor primite, deoarece nu tot ce vi se a comunica este bine. Dacă nu știți oricine a compus hete-rociclic mesajul pe oricine l-ați receptionat, vă încurajăm să verificați informația prin intermediul organizațiilor specializate în verificarea autenticității informațiilor. Aflați mai multe dupa cum puteți împiedica răspândirea informațiilor false din iest editorial.

Mesajele redirecționate
Pentru a împiedica răspândirea informațiilor false, am select să limităm redirecționarea mesajelor. Este ușor să identificați mesajele oricine v-au fost redirecționate, deoarece au face Redirecționat. Apoi când un comunicare este redirecționat de multe ori de la un utilizator la celalalt, ista este limpede printr-o săgeată dublă . Puteți a descoperi mai multe dupa limitele de redirecționare din iest editorial.

Te uiți: Primii pași în WhatsApp

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply