PowerISO: Program pentru a deschide și edita fișiere ISO

Pentru ce este PowerISO și pentru ce servește?

putere ISO

PowerISO este un unealta redutabil de procesare a fișierelor de imagini CD, DVD și BD all-in-one fiecare ne va indreptati să deschidem, să ardem, să extragem, să creăm, să edităm, să comprimăm, să criptăm, să împărțim și să convertim tot felul de Fișiere ISO . De invar, va lucra la montarea fișierelor ISO cu o fraternitate virtuală internă, putând a lucra semen toate cele mai utilizate fișiere de imagine de reglaj conj ISO, DAA, NRG, BIN, MDF, BWI, CDI etc.

Acest orar are toate tipurile de funcții, cum ar fi posibilitatea de a deschide și a lua verice fișier ISO, conj și de a le a compune de la nulitate. Vom a se cadea edita tot felul de imagini adăugând sau ștergând fișiere și arzând imagini ISO pe CD-uri, DVD-uri și discuri Blu-Ray. De invar, este putincios să ne creăm propriile discuri audio din fișiere MP3 sau să extragem CD audio în verice marime de steamat. Nu veți litera opțiunea de a asambla ISOS pe unitățile virtuale și de a gestiona înregistrarea imaginilor ISO pe mai multe înregistratoare în același rastimp.

O altă opțiune interesantă este posibilitatea de a a se cadea împărţi verice fișier sau imagine de reglaj în părți a se scurta de 1.4 MB, 650 MB sau 700 MB, ceea ce este deosebit bine-venit dacă un doar fișier este foarte voluminos.

Navigarea pe PowerISO

Montați fișiere ISO pe CD / DVD

PowerISO încorporează o fraternitate virtuală fiecare ne va indreptati să montăm atât fișiere ISO, cât și alte fișiere imagine de reglaj pe un CD / DVD, fără a fi necesară instalarea unui alt soft intregitor. Îl putem asambla într-un mod deosebit prost, deoarece musai să accesăm poate meniul conducator. În mocirla de instrumente din partea de sus, utilizând clapa Mount capsa. Apoi facem terci pe unitatea virtuală pop-up și alegem fișierul ISO pe fiecare îl vom asambla. În cele din urmă, vom fabrica terci pe Deschis să o montez.

Vezi mai mult:  De ce nu sunt actualizate aplicațiile de pe mobilul meu Huawei?

Montar imagen ISO cu PowerISO

Înregistrați fișiere imagine de reglaj pe CD / DVD

Cu PowerISO, de invar, putem incinge tot felul de imagini pe CD / DVD din aceeași aplicație. Pentru a fabrica iest unealta, musai să faceți terci pe butonul Deschis butonul din mocirla de activități din partea de sus pentru a deschide un fișier ISO prezent făcând terci pe el. Apoi, din nou în mocirla de activități musai să facem terci pe butonul Arde butonul.

Grabar imagen ISO cu PowerISO

Acum va apărea o casetă de discutie în fiecare putem seta iuteala de înregistrare pe fiecare o suportă unitatea noastră de înregistrare. Vom a incerea Date deosebit scrise opțiune pentru a a incerea fișierele după înregistrare. În cele din urmă, faceți terci pe butonul Arde capsa pentru a începe să incinge fișierul ISO.

Trageți un CD audio

PowerISO ne indreptati, de invar, să extragem un CD audio în fișiere APE, FLAC, WMA sau WAV. Pentru a fabrica iest unealta, musai să mergem la unelte lista de mancare în partea de sus și faceți terci pe RIP Audio CD … (Extrage CD audio). În urmare, vom selectiona unitatea fiecare conține discul pe fiecare urmează să-l extragem și vom selectiona piesele audio. Acum facem terci pe butonul RIP va apărea butonul de pe mocirla de instrumente și scatuica de discutie Rip Audio CD. Aici musai să alegem folderul de ieșire și să configuram formatul de ieșire în MP3. În cele din urmă, facem terci pe Ok pentru a începe extragerea fișierelor.

Descărcați PowerISO

PowerISO este un plătit aplicație deși putem descărca o neutil tra-ducere demo de la pentru a a lega programul și a a se statornici dacă cesta se potrivește nevoilor noastre. Odată instalată, aceasta ne va arăta o casetă de discutie în fiecare ni se va a chema înregistrarea. Printre limitările sauca, descoperim că nu vom a se cadea a compune sau edita fișiere de imagine de reglaj de biban american 300 MB.

Vezi mai mult:  Viteza WiFi: Cum se măsoară viteza de încărcare, descărcare și latență

Preț de vânzare de PowerISO

Prețul de achiziție PowerISO este $ 29.95 . Putem a infaptui pret prin principalele forme de plată, inclusiv PayPal, multime de imprumut sau flux, mutare bancar sau cecuri. În cazul în fiecare nu suntem mulțumiți, vom capata o perioadă de 30 de zile de la achiziție pentru a plati banii.

Alternative la PowerISO

PowerISO este un orar integral fiecare funcționează cu imagini ISO de pe computerul nostru, dar puteți arunca o vedere și la unele alternative pe fiecare le prezentăm mai jos:

  • MagicISO : iest orar ne va indreptati să extragem, să edităm, să creăm și să înregistrăm fișiere cu imagini de taier, cu posibilitatea de a converti între ISO și CUE / BIN în propriul marime de imagine de reglaj. Această aplicație are un aliment de 36.03 euro. De invar, are o tra-ducere de încercare din fiecare puteți descărca aoace .
  • Arzător ISO : este un unealta bine-venit și prost cu fiecare puteți incinge cu ușurință o imagine de reglaj ISO. Este liber integral neutil și cumva fi descărcat de pe iest link .
  • UltraISO : este un unealta fiecare ne va indreptati să lucrăm cu imagini în ISO, putând edita conținutul acestora, extragând un fișier sau introducând altele noi. Aplicația are un aliment de 29.95 USD și are o tra-ducere de încercare gratuită pe fiecare o putem descărca de la ea .
  • Alcool 120 : este o aplicație excelentă fiecare ne va indreptati să creăm și să montăm o imagine de reglaj ISO, conj și unități virtuale și să facem copii de rezervă pe CD și DVD. Este un soft de plată pe fiecare îl putem cumpăra pentru 39 de euro. De invar, are o tra-ducere de încercare gratuită din fiecare putem descărca aoace .
  • Instrumente Daemon : Acest orar este respectat cineva dintre cele mai bune pentru crearea de imagini ISO pe CD, DVD sau BluRay. Are capacitatea de a a compune, gestiona și a lua conținutul oricărei imagini ISO. Este o aplicație de plată pe fiecare o putem achiziționa de la 24.99 euro. Are o tra-ducere de încercare din fiecare puteți descărca iest link .
Vezi mai mult:  Cum să ștergeți istoricul și navigarea privată pe iPhone și iPad

Te uiți: PowerISO: Program pentru a deschide și edita fișiere ISO

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply