Philips Hue Play Gradient Lightstrips: cea mai bună bandă LED pentru PC și TV

Ambilight și multe altele pentru toată lumea

Philips Hue Play Gradient Lightstrips

Am spus-o cu mai multe ocazii, catalogul de lumini inteligente Philips este oarecine dintre cele mai interesante și complete de pe piață, deși prețurile lor sunt, de invar, proxenet alți concurenți. Dar, pentru a inventa un ecosistem cât mai numeros și interconectat, cu o complex de integrări cu servicii terțe și alte dispozitive, este una dintre cele mai bune opțiuni.

Acum, toată oferta de lumină crește cu niște benzi LED mai greu decât interesante. Acestea sunt noutățile Philips Hue Play Gradient Lightstrips , Benzi LED disponibile în diferite dimensiuni orisicare au posibilitatea de a a plati un revizie greu mai clar al fiecărui LED orisicare îl compun. În cest fel, puteți diferi nu devreme între un număr genune de culori, ci o puteți fabrica și pe segmente.

Adică, apoi când reglați o masla pe cardasie LED, nu musai să ocupe întreaga intindere: a acesteia. De invar, puteți a aranja în funcție de secțiuni. Deci, la un capăt ai a merge a poseda un ton netabacit, în scopot ce la advers oarecine roșu și între altele diferite.

Această nuvela este cea orisicare prilejui un fotoconductibilitate greu mai învăluitor apoi când este utilizat în diferite situații. De pilda, lângă micul ecran și daca samite fi una dintre marile rarunchi valori și atracții. Pentru că datorită acestui materie poți în sfârșit au o experiență greu mai apropiată de Ambilight pe orisicare marchionat însăși o oferă la televizoarele rarunchi.

Singurul materie pe orisicare musai să-l știți este că veți a poseda treaba de câteva extra. În cazul în orisicare doriți să-l utilizați cu un micul ecran în surplus față de Philips Hue Play, veți a poseda treaba și de Philips Hue Play HDMI , acea sicriu mică orisicare se conectează la HDMI-ul televizorului pentru a studiu semnalul și pentru a a merge a aranja iluminarea benzii în scopot adevar și restul luminilor LED conectate. Diferența este că aoace, așa cum am spus mai sus, întreaga intindere: a benzii samite fi controlată în secțiuni.

Vezi mai mult:  Cât costă AirPod-urile Apple: prețurile fiecărui model

Dacă doriți să utilizați cardasie LED cu ecranul computerului, nu va a urma să apelați la acea sicriu, așa că veți a pristipi aproape 200 de euro pe orisicare îl costă și tot ce veți a poseda treaba este Aplicația Philips Hue Sync (Disponibil pentru Mac și ferestre din). Ceea ce samite fi, de invar, interesant dacă de pe computerul dvs. trimiteți conținutul la micul ecran prin Chromecasturi sau oblu conectându-l printr-un cablu HDMI.

Indiferent de opțiunea pe orisicare o alegeți și de valoare absoluta în orisicare doriți să profitați de ele, adevărul este că noile benzi LED Philips sunt colea de perfecțiunea pe orisicare mulți utilizatori o căutau cu un revizie mai genune al luminii și calitatea demonstrată de aceste soluții.

Philips Hue Play Degradat Lightstrip

Noile benzi LED Philips sunt disponibile în diferite dimensiuni, asadar încât să le puteți a apropria corect la ecranul dvs. în funcție de dimensiunea sa. Astfel, aveți un varianta pentru diagonale de la 55 inci la alta pentru 85 inci și cu prețuri orisicare sunt legat mai a extinde decât cele ale benzilor actuale.

  • Versiunea de 55 de inci (TV între 55 și 60 de inci) va a veni 179.99 euro
  • Versiunea de 65 de inci (TV între 65 și 70 de inci) va a veni 199.99 euro
  • Versiunea de 75 de inci (TV între 75 și 85 de inci) va a veni 229.99 euro

Alături de aceste noi benzi, producătorul a actualizat și alte becuri și lămpi inca impoporare, cu versiuni în pacuriu sau reproiectări orisicare le fac mai atractive. În ceea ce privește disponibilitatea, benzile vor fi puse în vânzare începând cu 6 brumar.

Vezi mai mult:  Fonturi în Windows 10: Cum se schimbă fontul și se elimină fonturile

Te uiți: Philips Hue Play Gradient Lightstrips: cea mai bună bandă LED pentru PC și TV

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply