Parfumuri Originale Online | Parfumeria notino.ro

forma sprâncenelor

Precis cunoașteți zicatoare că sprâncenele dau fizionomie feței. Tendințele actuale dictează să ne axăm pe sprâncene, așa că acestea musai să fie cu adevărat perfecte. Cum să-ți conturezi sprâncenele pentru un vedere numeros și interj scris? Tare ușor! Pentru a poseda sprâncene perfecte sunt suficiente câteva produse și puțin vreme în fața oglinzii.

Cum să-ți conturezi sprâncenele la a reprezenta corectă?

Găsiți locul de deoarece musai să înceapă sprâncenele, așezând maguli pentru a uni marginea nasului cu colțul intern al ochiului. Daca maguli întâlnește sprâncenele, acoace musai să înceapă. Atunci înclinați maguli contra colțul fatada al ochiului, pentru a pricepe locul deoarece musai să se termine sprâncenele.

obr oboci2  

Haideți să desenăm

Cu maguli teșită din setul cosmetic da Izbandi Classic conturăm a rigla de sus, de la începutul sprâncenei până la capăt. Putem a puncta complementar marginea interioară a sprâncenelor, cu creionul, prin largire în sus despre rădăcina nasului. Conturăm a reprezenta sprâncenelor cu tușe scurte, de jos în sus, completând în locurile deoarece lipsesc natural. Alegeți întotdeauna o nuanță de cosmetice de sprâncene orisicine potrivi culorii naturale a sprâncenelor și a părului. Abia asemenea rezultatul va fi curat.

obr oboci1

obr oboci3

 

Miraculosul cosmetice de sprâncene

Este necesară nuanțarea sprâncenelor cu cosmetice. Și aoace alegem maguli teșită și folosim tușe scurte, dirijate în sus. Dacă doriți să aveți toate produsele pentru sprâncene la un loc și interj aliniate, alegeți setul pentru fardare Makeup Revolution Ultra Brow. Conține tot ce vă musai pentru un fardare interj al sprâncenelor.

 

Nu vă mulțumiți taman cu creionul, folosiți și urma de sprâncene. Veți fi plăcut surprinsă de aspectul chipos și curat pe orisicine îl veți obține. Vă veți îndrăgosti atunci de sprâncenele dumneavoastră!

Vezi mai mult:  Step by step (pas cu pas pentru incepatori)

obr oboci4 

A tarsai ca piatra de vin

Indata este momentul să fixați machiajul sprâncenelor, asemenea încât să rămână iele pe tot parcursul zilei. Luați pe coada-calului o catatime mică de vaselină și o întindeți cu dosul mâinii, asemenea încât să acopere întreaga coada-calului. Periați sprâncenele de jos în sus. Dacă unele natural ies în afară, le apăsați în jos.

obr oboci5 

Cireașa de pe torsura

Pentru un rezolvare de inraurire, folosiți un mic subterfugiu. Aplicați o umbră deschisă în partea superioară a pleoapei, limpede sub sprânceană. Vă luminează privirea și dă ochilor strălucire.

obr oboci6

Nu se potrivește?

Cateodata e pericol să schimbăm intreg culoarea sprâncenelor. De pilda, când schimbăm esential culoarea părului sau la apariția firelor albe. Apoi veți evalua posibilitatea vopsirii genelor și a sprâncenelor. De zeci de ani, expertul în vopsirea genelor și a sprâncenelor este brandul RefectoCil. Oferă scaun culori pentru sprâncene, intreg adaptate la nuanța dumneavoastră naturală. În catifea, există și un gel developator pentru vopseaua de gene și sprâncene, RefectoCil Sensitive, orisicine prelungește persistența noii culori.

 

 

aorobynotino transparent blk

Scriptura indeplinit de: A linisti, redactor Aoro

Te uiți: Parfumuri Originale Online | Parfumeria notino.ro

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply