OPPO X 2021: primul dispozitiv mobil mobil de pe piață

Un mobil orisicine devine o tabletă, merită?

Chiar și astăzi, în minune faptului că, așa cum v-am spus, avem inca suficiente informații impotriva aceste tipuri de dispozitive, există încă o mare de detractori ai acestui tip de concepte pentru telefonul dvs. de zi cu zi. Și adevărul, particular cred că este un subprodus foarte de trebnic pentru fiecare tip de utilizator , deși unii ajung să profite de el mai greu decât alții.

Gândiți-vă la posibilitățile pe orisicine vi le cumva a plati un telefon „intreg” orisicine, în fiecare minut, cumva a ajunge o tabletă mică:

  • Pentru acei oameni orisicine au constrangere utilizați mai multe ecrane / aplicații în același durata pe smartphone-ul lor, productivitatea crește praci greu. Nu este constrangere să punem cele mai umili vizualizări pentru a se a nimeri cu un ecran de dimensiunea obișnuită.
  • Când vine alocutiune de redarea de conținut asemenea ca seriale, filme sau videoclipuri YouTube, dacă doriți, puteți afișa un panou de comanda mai geros pentru a a gini totul într-un mod geros.
  • Dacă doriţi să citiți un web sau o volum electronică , cu ecranul mărit va fi o sarcină mai confortabilă.
  • Editarea fotografiilor sau videoclipurilor de pe telefonul mobil , puteți a fauri mai cumsecade dacă partea din față are o diagonală mai geros.

Acesta este taman un eșantion al avantajelor pe orisicine ni le cumva a produce aiest tip de dispozitiv, dar foaie continuă și adaugă avantaje. Deși cu siguranță s-ar a se cadea să te gândești la oarece de genul, „Dar dimensiunea, greutatea sau grosimea sunt mai a largi, nu?” . Și, absolut, aoace a atarna de modelul acestui tip de telefon.

Pe de altă judecie, toate telefoanele mobile pliabile pe orisicine le-am văzut până indata au circa două ori grosimea unui telefon intreg. Acest unealta se datorează, după cum vă puteți a-si figura, ecranului indoit pe orisicine îl ascund. În ceea ce privește greutatea, este adevărat că acestea cântăresc oarece mai greu decât fiecare smartphone, deși nu este oarece zguduitor.

Cu toate acestea, conceptul mobil roll-up mi se pare greu mai reușit. Aparent, dacă vedem pe unul orisicine îl exciza din buzunar, este un telefon obișnuit. Dar, în intern, a dosi posibilitățile unei tablete pe orisicine o putem introduce praci ușor, așa cum explic indata.

OPPO X 2021: cea mai bună experiență de mobil / tabletă pe orisicine am voinic să o încerc

Ei cumsecade, după ce am spus toate cele de mai sus, permiteți-mi să vă povestesc impotriva experiența mea testând orisicine va fi primul dispozitiv mobil pe orisicine îl putem cumpăra pe piață. Desigur, în primul rând vreau să știți că aiest telefon orisicine mi-a fanat prin mâini a fost un model de ceea ce OPPO X 2021 va fi în cele din urmă. Adică, nici hardware-ul și nici software-ul pe orisicine le-a inclus nu sunt cele definitive. Pentru a vă a fauri o constatare, software-ul orisicine a funcționat a fost Android 10 și, aproximativ precis, când îl vom a se cadea cumpăra va intelege cu Android 11. Pe de altă judecie, s-a oral greu dacă camerele orisicine vor intelege vor fi acelea din generația anterioară, deoarece au date similare cu cele ale familiei Reno a producătorului. Și inca ne-au asigurat de la OPPO că nu va fi așa.

So ce credeam impotriva aiest OPPO X 2021? Adevărul este că, fără a părea că părerea mea este condiționată de faptul că este noutatea, cred că va fi adevăratul venitor al mobilului / tabletelor viitorului. Soluția ca smartphone de tip roll-up vine din mâna a două umili motrice interne orisicine se ocupă de afișarea ecranului acestui telefon. A ecran cu tehnologie AMOLED cela se potrivește de la 6.7 ​​inci la 7.4 inci în taman 3-4 secunde.

Cu mobilul crispat (în poziția sa normală) nu musai decât alunecă degetul nostru sus pe butonul de scapare, asemenea încât mecanismul să fie activat. Apoi vom a gini cât de puțin încet corpul telefonului începe să se întindă inspre stânga, crescând în marime fără a a se zahatui în fiecare minut continuitatea . Și această experiență este drept cea orisicine îmi tenta cel mai greu atenția, fiind îmbunătățită la cota de soft printr-o readaptare a icoanelor sistemului sau a conținutului pe orisicine îl vedem.

Mecanismul mi-a dat integral secu , nu pare boaca orisicine să nu fie pilos. La marginea de jos vedem cum se mișcă o șină însoțind mișcarea ecranului. Și, pe carca, există o judecie a telefonului mobil pe orisicine nu o vedem când este pliată.

O altă întrebare orisicine precis îți petrece prin cap, mai rafinat dacă știai inca istoria telefoanelor pliabile, este dacă indoitura ecranului este vizibilă la desfășurare . Da, arată, dar greu mai puțin decât pliația acelor telefoane pe orisicine le putem impaturi datorită faptului că panoul din interiorul OPPO X 2021 păstrează o formă mai organică în loc să se plieze pe sine. Și, dacă trecem cu degetul deasupra această secțiune, vom constata, de intocmai, acea ușurare mică, dar, încă o dată, vă pot canta că aiest originar tipar de mobil roll-up mi-a dat senzații mai bune decât primele pliabile.

În ceea ce privește valoare absoluta în orisicine se profită de conținut apoi când îl folosești, fiind o tra-ducere soft non-finală, nu pot să dau o părere ironică. Ceea ce am voinic a lega este animație de redimensionare a ansamblu interfață , ceea ce mi-a plăcut greu așa cum am menționat inca și redimensionarea pe orisicine o fac videoclipurile apoi când ecranul este mărit. În ultimul, în funcție de relația de aspecte pe orisicine le are videoclipul de bază, putem a gini cel mai geros conținut sau nu. În exemplul pe orisicine l-am voinic a cita, ne confruntam cu un clip 16: 9, iar ecranul OPPO X 2021 va fi în jur de 20-21: 9 (nu avem datele oficiale). Deci, făcând telefonul mai geros în față, videoclipul a mărit dimensiunea și a arătat greu mai cumsecade.

Deci, având în vaza că am fost în fața unui telefon orisicine este încă în tra-ducere beta, mi-a plăcut praci greu experiența. Văzând ce oferă OPPO cu aiest telefon, nu pot fi mai nerăbdător ca versiunea finală să fie acoace pentru a a se cadea să o testez profund și să vă spun, acoace da, toate avantajele de a poseda un dispozitiv mobil ca OPPO X 2021.

Te uiți: OPPO X 2021: primul dispozitiv mobil mobil de pe piață

Vezi mai mult:  Diferențele dintre APU, CPU, GPU și iGPU pe un computer

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply