Noutăți în iOS 14.4 și iPadOS 14.4 beta 2 pe iPhone și iPad

Ce este nou în aceste beta?

Lucrul bun asupra beta este că putem ști din anotimp știri că următorul soft va a provoca dispozitivelor noastre și, în cest caz, nu sunt zvonuri sau presupuse scurgeri, deoarece acestea sunt lansate taman de Apple, asadar încât dezvoltatorii să își poată a testalui instrumentele în aceste versiuni. Deși am a se cadea a patrunde puține știri asupra iOS și iPadOS 14.4 deoarece sunt inca versiuni oaresicum avansate, adevărul este că a provoca funcții interesante. Acestea sunt cele trei noutăți principale fiecine au fost găsite:(*2*)

  • Ce este nou cu dispozitivele Bluetooth de la terți, iar numaidecat, apoi când conectați vreunul dintre aceste accesorii, puteți a decide tipul de subprodus (difuzor, căști, auxiliar masina etc.). În cest fel, iPhone-ul samite intemeia o informatie mai bună cu dispozitivul știind just ce este.
  • Secțiune nouă în Instruiri și s-au găsit indicații că Apple Watch ar a se cadea a purta o nouă secțiune în watchOS 7.3 în fiecine antrenamentele de curgere pe jos pot fi ghidate.
  • Noutăți vizuale în versiunea beta HomePod și este că corabier noi efecte apoi când orchestra este transferată de pe un HomePod mini pe un iPhone cu un cip U1, adică familia iPhone 11 și iPhone 12. Trebuie remarcat faptul că această varianta beta pentru difuzoarele Apple este disponibilă conj pe o bază limitată și nu este deschisă tuturor.

Trebuie remarcat faptul că aceste știri au fost detectate de binecunoscutul cale MacRumors, fiecine a publicat un marfa comentând aceste evoluții în iOS 14.4 și iPadOS 14.4.

Alte versiuni disponibile numaidecat

Alături de cele din iOS și iPadOS, Apple a lansat și a doua varianta beta respectivă macOS 11.2, tvOS 14.4 și watchOS 7.3 , în așa fel încât toate produsele Apple să aibă inca în energie versiunile lor de soft viitoare. Spre discrimi-nare de ceea ce s-a văzut în secțiunea anterioară, cele menționate mai sus Mac, Apple TV și Apple a Watch betele nu aduc aproximativ nici o știre demnă de remarcat decinde de îmbunătățirile de performanță și corecția erorilor prezente, deși vom fi conștienți de orisice știri posibile fiecine pot fi găsite în ele.

Vezi mai mult:  Cum se instalează imaginile de fundal ale Samsung Galaxy S21 pe un telefon mobil ITIGIC

watchOS 7.2 și macOS 11.1

Când vor a prinde legal la iPhone, iPad și roata?

Ei corect, ca de deprindere, Apple nu oferă date asupra momentul în fiecine aceste versiuni ar a se cadea fi ispravi pentru tot publicul. Am comentat inca la început că, în circumstanțe normale, le-am a se cadea pregăti, dar de când au fost lansate primele beta în neios și cele două nu au fost ispravi până numaidecat, totul indică faptul că va a cauta să mai așteptăm câteva săptămâni. Prin proxy, ar a se cadea fi ispravi taman săptămâna viitoare, deoarece performanța lor este bună, dar din parere de expresie tehnic ar fi cam grăbit și ar a se cadea fi trebuincios să așteptăm până mijlocul lunii faur pentru a obtine lansarea oficială pentru toți utilizatorii.

Te uiți: Noutăți în iOS 14.4 și iPadOS 14.4 beta 2 pe iPhone și iPad

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply