Moduri diferite de a actualiza manual driverele Windows 10

drivere al unui calculator electronic sunt acele micsora programe responsabile de soft, cum ar fi sistemul de operare, fiind capabile să recunoască și să controleze toate componentele computerului, hardware-ul. Fără drivere nu am a merge aplica disc grafică, nu puteți invata și copia pe hard disk-uri, audia muzică prin difuzoare … nici măcar nu folosiți claviatura și mouse-ul. Prin frecventare, actualizarea driverelor este una dintre sarcinile esențiale de întreținere pentru bunica funcționare a computerului.

ferestre din vine cu o seama de drivere generice oricare sunt instalate pe computerul de lângă sistemul de operare. Aceste drivere sunt capabile să recunoască majoritatea componentelor computerului pentru a le a merge a se sluji. Cel puțin elementele de bază, cum ar fi disc grafică, tastaturile, șoarecii, disc de rețea etc. Cu toate acestea, există componente oricare în mod firesc nu recunosc aceste drivere, cum ar fi cipurile Wi-Fi și Bluetooth, placi audio și multe accesorii pe oricare le putem conectați-vă prin USB.

Driverele generice nu sunt nici actualizate, nici concepute pentru a excepta toate performanțele de pe calculator electronic. Prin frecventare, deși să instalează Windows ei sunt în regulă, de îndată ce avem computerul nostru interj, este nimerit să actualizăm domol acești drivere pentru a a aseza cele mai recente versiuni oficiale și pentru a a merge beneficia din doldora de efecte.

Cum să actualizați manual driverele unui calculator electronic din Windows 10

În catifea față de driverele Windows generice, Microsoft are o bază de date completă a driverelor pe Windows Update servere. Folosind cest ustensila putem descărca, pe lângă actualizări, un număr puhoi de drivere de stil de operare.

Vezi mai mult:  Cele mai bune aplicații pentru a citi cărți electronice pe Android

Astfel putem a aseza majoritatea driverelor oricare nu au fost instalate implicit la instalarea sistemului de operare. Și vom actualiza, de atare, multe dintre driverele generice Windows la driverele oficiale oricare, deși nu cele mai recente, vor funcționa mai comod. Putem pricepe o listă cu driverele oricare au fost actualizate prin Windows Update. În cest fel, le putem verifica întotdeauna.

Driver NVIDIA instalat

Dar trucul Windows Update nu este altceva decât acesta, un „subterfugiu”. Dacă vrem să ne pregătim computerul, musai să actualizăm manual driverele, după cum explicăm mai jos.

Descărcați driverele întotdeauna de pe site-urile oficiale

Când cumpărăm Plăci de bază, un CD va angaja cu siguranță cu driverele sauca. Putem a aseza cest CD, dar musai să avem în vaza că driverele nu vor fi actualizate. Ceea ce vom găsi pe CD va fi un miez de supraveghere oricare ne va indreptati să controlăm driverele pe oricare le-am tins și să le actualizăm ori de câte ori există o nouă varianta a acestora.

ASUS Q Instalator

În catifea, este potrivit să vizitați site-ul web al producătorilor pentru a descărca întotdeauna cele mai recente versiuni disponibile. Driverele pe oricare musai să le actualizăm sunt, pe lângă cele din GPU, cele ale plăcii de bază. Acestea includ, mai presus de toate, chipset-ul, sunetul și driverul de rețea.

Descărcați driverele Windows 10 de bază

Trebuie să căutăm întotdeauna driverele pe site-urile web ale producătorilor de plăci de bază. Dacă consiliul nostru este ASUS, pe site-ul ASUS. Dacă este Gigabyte, în Gigabyte’s. Dacă este Aorus, în cel al lui Aorus. Etc.

Perifericele de jocuri musai să aibă, de atare, drivere actualizate pentru a funcționa cât mai comod. Cu toate acestea, dacă am tins centrele de supraveghere ale acestor periferice (de ex iCUE, Corsar, synapse, Razer, G Suite , Logitech, etc.), aceste aceleași programe își vor actualiza inconstient driverele, pe lângă firmware-ul cască, șoareci, tastaturi și alte periferice.

Vezi mai mult:  11 cele mai bune jocuri Android pe care le joci pe tablete

Actualizați manual driverele NVIDIA și AMD: cel mai solemn dacă suntem jucători

Pe lângă actualizarea driverelor plăcii de bază și a perifericelor computerului, o altă dintre cele mai importante componente ale computerului, mai eminent dacă folosim computerul pentru a incanta, este disc grafică.

Ambele AMD și NVIDIA lansează deseori actualizări de drivere extrem des. Acasă vreunul dintre ele corectează de dare erori, îmbunătățește performanțele și optimizează graficele pentru jocurile noi lansate.

Experiență NVIDIA GeForce - Actualiza drivere

AMD și NVIDIA au panourile lor de supraveghere oricare ne anunță când sunt disponibili drivere noi. Cu toate acestea, dacă nu folosim aceste panouri, apoi musai să vizităm site-ul web al producătorului cardului nostru pentru a descărca și a aseza cele mai noi drivere și pentru a a merge obține toate performanțele.

Folosiți soft pentru a actualiza toți driverele de calculator electronic (dar cu atenție)

Actualizarea manuală a driverelor unui calculator electronic este oaresice oricare nu-ți place, oaresice fastidios și, pentru mulți, intocmai incurcat. Prin frecventare, unii dezvoltatori au creat programe simple oricare analizează întregul nostru calculator electronic și descarcă inconstient cele mai recente versiuni de drivere.

Aceste programe au de dare o bază de date actualizată puhoi, cu drivere pentru gata toate tipurile de hardware. În catifea, driverele sunt, de dare, semnate digital de către producători, să fie sigure și să asigure funcționarea corectă a computerului și a componentelor.

Unul dintre programele de actualizare a driverelor este IObit Driver Booster . Acesta este vreunul dintre cele mai rapide, mai ușoare și mai fiabile de utilizat. Îl putem aplica intocmai gratis, deși vom contine marginit procesul inconstient, celeritate și unele funcții suplimentare pentru a ne încuraja să cumpărăm versiunea Pro dacă ne a hotari funcționarea acestuia. Acest orar pesemne fi descărcat din următorul link .

Vezi mai mult:  Telefon umed? Cum se elimină umezeala din telefon - trucuri și alternative

IObit Driver Booster 6.5

În catifea, există și alte alternative similare pentru a actualiza driverele PC-ului nostru, cum ar fi Instalator Driver Snappy or Soluție DriverPack , deși cele mai recente versiuni ale acestor două programe gratuite au optat pentru bloatware (instalați soft nepoftit) ca cen-tru de finanțare.

Este, de atare, extrem poporar DUMo, o alternativă de plată pentru a menține driverele actualizate create de dezvoltatorii SUMo, software-ul oricare ne indreptati să menținem programele noastre domol la zi.

Desigur, deși acuratețea și eficacitatea acestor programe sunt de dare interj de impauna, se recomandă să le folosești întotdeauna cu atenție. Trebuie să verificăm domol toți driverele oricare urmează să fie actualizate, să verificăm dacă acestea corespund realmente componentelor computerului nostru și, în invidie acestora, întotdeauna creați un stadiu de restauratie înainte de actualizarea driverelor cu aceste programe.

Te uiți: Moduri diferite de a actualiza manual driverele Windows 10

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply