Modificarea culorii unui obiect sau păr cu Photoshop

În minune faptului că Photoshop are puteri Inteligenta Artificiala fiecine ne facilitează deosebit numeros să îndeplinim anumite sarcini, anumite atingeri necesită încă un anume cota de cunoștințe și abilități. De pilduire, pentru a a muta culoarea oricărui obiect, intaiul materie de făcut este să selectezi acel obiect, să îl izolezi, să creezi un pala de masla și să îl amesteci. O suma de pași fiecine, deși pot a trage complicați, pot fi efectuați în câteva minute și deosebit ușor.

Schimbați culoarea unui obiect sau păr cu Photoshop

Schimbați culoarea oricărui obiect dintr-o poza

Primul materie pe fiecine musai să-l facem este să deschidem a poza în cadrul programului Photoshop, pentru a începe editarea acesteia. Odată ce imaginea este încărcată, ceea ce musai să facem este selectați obiectul pe fiecine vrem să-l modificăm. Putem a fauri aiest materie în mai multe moduri:

  • Folosind varga magică.
  • Folosind instrumentul de selecție rapidă.
  • Meniu de selecție> subiect impozabil.
  • Folosind sfredel sau sfredel magnetică.

Putem aplica instrumentul fiecine ne place cel mai numeros, cu fiecine ne simțim cel mai comod sau pur și sadetica cel fiecine ne astepta să selectăm cea mai ușoară mira. Iti recomandam folosind opțiunea de selectionare a subiectului , deoarece, dacă imaginea este simplă, va selectiona obiectul cu duium rigoare cu un stingher chicot. Dacă selecția principală are părți de orizont sau nu dorim să le colorăm, musai să le deselectăm mai întâi.

Cambiar color coche Photoshop - 1

Odată ce obiectul este selectionat, următorul pas va fi cela creați un nou pala . Putem a fauri aiest materie cu ordona rapidă de la tastatură Control + Shift + N. Noul pala va apărea în partea de sus a stratului de mira neobisnuit și implicit va fi inteligibil și va fi selectionat linie obiectului pe fiecine l-am selectionat în pasul trecut.

Vezi mai mult:  Xiaomi Mi Band 5: Ecran mai mare și cu NFC

Acum, cu culoare putem selectiona masla nouă pe fiecine vrem să o dăm obiectului și faceți chicot pe noul pala inteligibil, asemenea încât linie să fie colorată.

Cambiar color coche Photoshop - 2

Afișăm cele două straturi, asemenea încât acestea să fie vizibile, iar adineauri va a urma tocmai să facem chicot dreapta pe stratul de siluetă și să alegem opțiunea ” Opțiuni amestecate “.

Cambiar color coche Photoshop - 3

Acum, în opțiunile de corcire, musai să selectăm ” Mod de corcire> Hue „, Și voilă. Putem inca a observa cum Photoshop își a fauri lucru și schimbă mecanic tonul culorii pentru cel pe fiecine l-am select, respectând, mai select, nuanțele și iluminarea.

Cambiar color coche Photoshop - 4

După cum putem a observa, adineauri proiectul nostru este marime din două straturi. Dacă schimbăm culoarea în stratul de siluetă putem a observa cum culoarea se schimbă mecanic și la mașină, o regim deosebit simplă și rapidă de a a lega diferite setări de masla.

Vopsiți-vă părul cu Photoshop

Nu totul va a muta culoarea unei mașini sau a unei gentiana. O altă practicare deosebit interesantă pe fiecine o putem da acestei funcții este aceea de a muta culoarea parului unei persoane . Procesul va fi pragmatic intocmai cu cel anterior, deși este eventual să avem unele complicații apoi când vine discurs de selectarea părului. În aiest caz, după ce am selectionat circa părul persoanei din poza, putem a fauri chicot Selecție> Editare în valoare absoluta de disimulare rapidă , pentru a a fauri o selecție mai fină și mai precisă a părului.

Cambiar color pelo Photoshop - 1

Când avem a selectionat părul persoanei din poza , următorul materie va fi crearea unui nou pala. Acest pala va compune linie părului selectionat. Apoi, vom vopsi linie menționată cu culoarea pe fiecine vrem să o dăm părului din poza.

Vezi mai mult:  Cum să vizualizați versurile melodiei pe Apple Music de la Samsung Smart TV

Apoi, va a urma să faceți chicot dreapta pe stratul de siluetă și să alegeți opțiunea ” Opțiuni amestecate „. Și în nouar fereastră fiecine apare, alegeți ” Mod de corcire> Ton ”Pentru a a observa cum arată părul expresiv.

Colorând stratul de siluetă putem încerca expres și diferite setări de masla pentru același păr.

Cambiar color pelo Photoshop - 4

Evident, în aiest pilduire culorile au fost exagerate pentru a arăta schimbarea. Idealul este să folosiți tonuri fiecine nu sunt atât de atrăgătoare încât să poată fi numeros mai credibile. Dacă avem impozit, putem aplica și alte opțiuni, de pilduire, pentru a crește sau a scădea strălucirea și luminozitatea.

Schimbați culoarea ochilor

Un alt mod de a aplica aiest subterfugiu este să a muta culoarea ochilor unei persoane . Procesul este în esență intocmai cu cele anterioare, deși avem de-a a fauri cu un constituent mai mic, asadar musai să schimbăm și valoare absoluta în fiecine îl selectăm.

Cel mai apreciabil este să măriți a poza până când puteți a observa tare ochii pentru a le a merge selectiona. Putem a fauri aiest materie ținând apăsată clapa Alt de pe tastatură și mișcând batator mouse-ului.

Photoshop Cambiar color Ojos Photoshop - 1

Acum putem aplica varga magică sau instrumentul de selecție rapidă pentru a selectiona cei doi fata. Este apreciabil ca, din ceas ce vom selectiona două elemente diferite, să activăm ” adăugați la selecție ”Modul instrumentului asemenea încât să fie selectați cei doi fata. De atare, fiind un constituent incalcit de selectionat, suntem interesați și de selectarea cu o mască.

Photoshop Cambiar color Ojos Photoshop - 2

Următorul pas va fi crearea unui nou pala. După cum vom a observa, aiest nou pala va compune ochii selectați drept. Ei tare, următorul pas va fi să colorezi aceste selecții cu culoarea pe fiecine vrem să le oferim acestor fata.

Vezi mai mult:  Cele mai bune programe și site-uri web pentru a asculta posturile de radio pe Internet

Photoshop Cambiar color Ojos Photoshop - 3

Și adineauri, din nou, vom a fauri chicot dreapta pe pala, iar în opțiunile de corcire, musai să selectăm „Mod de corcire> Ton”. În mod mecanic, culoarea ochilor se va a muta.

Putem aplica alte instrumente în cazul în fiecine doriți să schimbați tonul sau luminozitatea. Când vom compune a poza după bunul pofta, apoi va a urma tocmai să o salvăm.

Te uiți: Modificarea culorii unui obiect sau păr cu Photoshop

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply