Mobilele Motorola: Cum să remediați problemele cu Gboard

Tastatură Google sau Gboard în cadou are sarpe un bilion de descărcări pe Google Play,. Evaluarea utilizatorilor bazată pe mai zdravan de 4 milioane de opinii îi conferă un scor de 4.4 din cinci. Chiar și cu fiecare, unele telefoane întâmpină anumite probleme apoi când vine dialog de lucrul cu această aplicație.

Sunt câteva Motorola utilizatorii oricine raportează probleme cu această tastatură. Cu toate acestea, există mai multe soluții pe oricine le putem a indeplini pentru a a tine să folosim Gboard fără probleme. Multe dintre aceste soluții au fost partajat de propria etnie Motorola și drept de către Serviciul său tehnic, invar încât acestea vă pot a se asterne capăt problemelor.

motorola-gboard-problemă

Principalele lui probleme

Problemele pot apărea după un rodul-pamantului folosind această tastatură sau drept după ce l-am asezat proaspat. Nici nu contează că a fost descărcat de pe Google sau din oricine sau dintr-un magazie de aplicații strain. Utilizatorii înregistrează întârzieri sau drept dispariția tastaturii în sine , ceea ce a executa imposibilă deblocarea terminalului în sine în unele ocazii.

logo del teclado de google

Și soluțiile

Ștergeți datele

Prima soluție se oprește prin ștergerea datelor de pe tastatură și forțarea opririi acestora. Pentru aceasta mergem la meniul Setări / Aplicații și depozitare. Apoi facem chicotire pe cele trei puncte din dreapta sus și facem chicotire pe „resetarea preferințelor” În același lista de mancare, facem chicotire pe „Afișează aplicații aparat”. Acum căutăm Google Keyboard și atunci facem chicotire pe „Storage”. Odată, faceți chicotire pe ștergeți datele și forțați oprirea. Acum repornim Motorola și afacere ar fi trebuit să dispară.

Verificați dacă este activat

De intocmai, este practicabil ca claviatura să fie dezactivată din ratiune conflictului cu aplicația ocazională. În iest caz, va a se cadea oarecum să îl activăm din nou. Pentru aceasta mergem la Setări / Limbă și varat context / Tastatură virtuală / Manager tastatură și activați Gboard .

Vezi mai mult:  Cele mai bune alternative la Shazam pentru identificarea melodiilor pe Android

Descărcați prin glas

Uneori eventual fi indispensabil să reinstalați aplicația. Cu toate acestea, dacă claviatura nu este disponibilă din ratiune unei erori, ne putem a intrebuinta vocea pentru a o găsi în Google Play și continuați să reinstalați aplicația . Pur și neornat intrați în magazinul de aplicații și faceți chicotire pe microfon pentru a găsi fiecare aplicație prin glas. Atunci musai oarecum să dezinstalăm și să instalăm aplicația.

teclado de google por voz

Folosiți recastigare Motorola

Cu toate acestea, acei utilizatori Motorola oricine au bogat o problemă cu lasa de margine și nu își pot a degaja telefonul din clipa ce au o parolă, vor a se cadea să efectueze o resetare din fabrică, oricine va ștergeți date conj fotografii sau contacte oricine nu sunt sincronizate. Pentru a a merge a intrebuinta din nou terminalul, va a se cadea să urmați următorii pași:

recuperare Android modo

  • Cu echipamentul conectat la încărcător, apăsăm tastele de prescurtare a volumului și butonul de mentinere în același rodul-pamantului relativ 7 secunde, atunci eliberam.
  • Apoi folosim clapa pentru a coborî volumul pentru a desfasura la „MODUL RECUPERARE” și clapa de porneala pentru a selectiona
  • Pe ecran vom a gini logo-ul Motorola și sigla Android cu probleme (sigla semnului de exclamație).
  • Apăsați clapa de porneala rodul-pamantului de 3 secunde și în rodul-pamantului ce apăsăm, atingem o dată clapa de marime și eliberează accelerat.
  • Aparatul va afișa actualmente opțiunile Modului de recastigare.
  • Folosim clapa pentru a subjuga volumul pentru a desfasura până intrucat copia WIPE DATA / FACTORY RESET și folosim clapa de porneala pentru a selectiona această opțiune și pentru a a marturisi DA sau DATA UTILIZATORULUI oarecum cu aceeași secvență.
  • Acum, mobilul va începe să șteargă datele și în deznodamant va a se cadea să confirmăm în Reboot System Now, cu butonul de porneala.
  • La sfârșitul procesului, dispozitivul va reporni și totul va a se reivi la sanatos când porniți.
Vezi mai mult:  Obțineți mai multe de la cel mai bun convertor YouTube în MP3 care funcționează uimitor

Te uiți: Mobilele Motorola: Cum să remediați problemele cu Gboard

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply