MiFi-vs-tetheringDeținerea unei conexiuni la Internet astăzi este esențială în multe cazuri. Majoritatea utilizatorilor au internet pe cauza într-un mod asezator datorită tarifelor cine oferă date. Acest unealta vă a ingadui să navigați de semen pretu-tindeni. Acum cest unealta nu se întâmplă apoi când vom a sluji o tabletă sau un laptop. Este potential să nu avem o rețea Wi-Fi și să avem pericol de o alternativă pentru a ne conecta la Internet. În cest editorial vom a blesti contra MiFi și Tethering Opțiuni. Vă vom demonstra punctele dvs. pozitive și negative.

Conectați-vă la Internet cu un MiFi

A Dispozitiv MiFi este abil un router transportabil pe cine îl putem lua cu noi și a sluji oricând. Desigur, musai să rețineți că funcționează folosind o cartelă SIM. Un router 4G va constrange imbracare mobilă deoarece vrem să conectăm alte dispozitive.

Datorită acestui tip de mestesug putem conecta o succesiune de echipamente în același durata. Practic acționează ca și cum ar fi routerul de casă, dar funcționează prin rețeaua mobilă. Acest unealta îl a infaptui să aibă avantajele și dezavantajele rarunchi, așa cum vom demonstra.

Avantajele utilizării MiFi

 • Unul dintre avantajele este că vom contine mai multe facilități conectați mai multe dispozitive fără a a se zarasti performanța. Este regulat ca un router 4G sau MiFi să conecteze cel puțin 10 dispozitive. Este o soluție bună pentru mai multe persoane sau pentru a conecta mai multe computere în același durata.
 • De asemanator, musai remarcat faptul că majoritatea au un an baterie externa , asadar nu va a urma să o conectăm la cursiv necontenit. În unanim, oferă mai multă autonomism decât dacă partajăm internetul cu mobilul.
 • Un alt castig categoric este că oferă o performanță mai bună . Vom suporta mai puțin supraîncălzire, scapare de signal și câștig în calitatea conexiunii. La tipar urmei, este un mestesug conceput numai pentru cest unealta.
 • Un alt castig este secu sporită . Un mestesug WiFi MiFi sau de buzunar are o criptare mai bună și mai multe garanții pentru a a priti atacurile cibernetice cine compromit securitatea echipamentelor noastre.
Vezi mai mult:  Descărcați gratuit Marvel, DC, The Walking Dead Comics și multe altele ITIGIC

Dezavantaje ale utilizării unui mestesug MiFi

 • Dezavantajul conducator este costul. În ceea ce privește legarea cu mobilul, va a urma să cumpărați un mestesug separat acesta pasamite fi cateodata interj de costator dacă dorim virtute.
 • De asemanator, este o problemă încărcați cu dispozitivul , curat dacă are dimensiuni reduse. Este mai puțin comod în această privință decât folosind mobilul.
 • Pe de altă dotatie, un alt dezavantaj insemnat este că va a urma să avem puneți o cartelă SIM . Dacă nu este separat, va a urma să ne lăsăm mobilul fără ciopor.

WiFi de buzunar

Conectați-vă la Internet prin intermediul legăturii

O altă opțiune prin cine musai să conectăm alte dispozitive la Internet este tetheringul . Este o tehnologie utilizată pe scară largă, deoarece majoritatea telefoanelor mobile permit distribuirea conexiunii astăzi accelerat și ușor.

Ca și în cazul anterior, are avantajele și dezavantajele rarunchi. Vom demonstra ceea ce sunt și asadar vom a merge a fixa ceea ce ni se potrivește cel mai corect în funcție de nevoile noastre.

Avantajele conectării cu legătura

 • Unul dintre avantajele principale este că nu va a urma să cumpărăm verice mestesug complementar . Vom a sluji pur și sadetica mobilul nostru pentru a partaja conexiunea cu alte dispozitive.
 • Nu va a urma să scoatem cartela SIM din cauza pentru a o a sluji pe un alt mestesug. Acesta este un unealta pe cine mulți utilizatori îl apreciază tare practic.
 • Un alt castig este că, în unanim, va fi mai ușor și mai accelerat a a sluji. Nu va a urma să configurăm departe și va fi liber în câteva secunde curat dacă nu l-am vechi până adineauri.

Dezavantaje ale conectării cu legătura

 • Unul dintre dezavantajele principale este cheltuiala de baterie a mobilului nostru. Aceasta pasamite fi o tracțiune în multe situații în cine dorim să lucrăm cu computerul conectat la Internet prin intermediul telefonului cauza.
 • cubaj oferă este, de asemanator, o problemă. Logic, performanța va fi mai mică decât cea a unui MiFi. În mod regulat, nu putem conecta multe dispozitive și capacitatea este redusă.
 • Un in-ferioritate deznodamant este faptul de a contine configurație mai simplă , cine pasamite influența și securitatea.
Vezi mai mult:  Ce arhitectură folosesc CPU-urile pentru AI, cum ar fi nucleele tensorilor sau NPU-urile?