Microsoft Editor: extensia Chrome pune capăt greșelilor de ortografie

Cu toate ca se scriu din ce în ce mai multe greșeli de ortografie telefoanele inteligente, în aparte în rândul adolescenților, sunt în reluare rele, conj și o lipsă serioasă de profesionism. Este mandru să acordăm puțină atenție, să citim cărți și, dacă ne simțim rău, să recurgem la cinevasi dintre numeroasele instrumente informatice cine există în aiest muzica, este putincios să scriem verice legitimatie, sau pe verice site web, fără nicio vină.

Microsoft se angajează să co-labora exact, atât în ​​documente personale, cât și pe internet. Și datorită noii rarunchi extensii pentru Chrome, faimos ” Editor Microsoft „, Compania declară un nou război împotriva greșelilor de ortografie.ortografie verificare

Astăzi putem găsi multe programe și instrumente cine examinează ortografia pentru noi și evidențiază toate greșelile, atât ortografice, cât și gramaticale. Browserele web, de paradigma, au propriul motocicleta de revizuire a erorilor. Și unele extensii, de paradigma Grammarly , oferă și acesta. Și toate procesoarele de context (Office, LibreOffice, Google Docs etc.) au și propriile lor. Dar dacă musai să vorbiți asupra cele mai bune și cele mai exacte, aceasta este, fără îndoială, de la Microsoft.

Verificatorul ortografic și gramatical de la Microsoft, pe cine îl putem găsi în programele Office, cum ar fi Word, este cel mai bine și eficace pe cine îl putem a sluji. Acest prot nu lipsește de la o tilde și oferă o rigoare excepțională a analizei.

Cu toate acestea, Microsoft ne a cuteza exclusiv să-l folosim din propriile rarunchi programe. Prin succedare, dacă scriem pe o rețea de socializare sau pe verice altă pagină din browserul nostru, este gingas să profităm de aiest motocicleta pentru a a proba ortografia.

Vezi mai mult:  Descărcați Imagini de fundal oficiale ale iPhone 12 de la Apple

Odată cu sosirea Editor Microsoft la Chrome, aiest obiect se va travesti.

Editor Microsoft: revizuire ortografică Word în browserul dvs.

După cum putem a se uita mai mult Twitter , Microsoft a început testarea unei noi extensii Office cine va ispraveste la toate Chrome utilizatorii extrem curând . Această extensie a inavutit cu numele de librar Microsoft. Și deși încă nu există informații oficiale, este precis că încearcă să aducă serviciul de corecție ortografică și de corecție gramaticală utilizatorilor browserului Google.

Editor Microsoft - prezentare extensie

[bloc de inserție = ”1 ″]

Această extensie va fi integrată în browser și va a se cadea analizați tot ce scriem în ea, cu excepția cazului în cine este inclusă pe foaie neagră de pe site-urile blocate. Extensia ne va a cuteza să alegem tais pe cine dorim să o utilizăm și vom a se cadea a dinamiza diferite motrice de revizuire, fie ele de gramatică, ortografie sau alte a se reduce corecții pentru a a efectua textele mai profesionale.

Putem expres capata sugestii asupra sinonime pe măsură ce scriem pentru a nu da naștere unui context total repetitiv.

Editor Microsoft - opțiuni gramaticale Chrome

Momentan nu știm când această extensie va ispraveste la toți utilizatorii. Deocamdată, Microsoft îl testează exclusiv cu utilizatorii Insider. Este putincios ca această extensie să nu dureze indelung pentru a a efectua saltul la „sedentar” și a ispraveste neutil la toți utilizatorii prin intermediul magazinului Chrome.

În perioada ce se întâmplă aiest obiect, dacă căutați o extensie pentru a a proba gramatica și ortografia, vă recomandăm să încercați Grammarly.


Te uiți: Microsoft Editor: extensia Chrome pune capăt greșelilor de ortografie

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply