Lista completă a telefoanelor Huawei fără aplicații Google

Restricțiile pe oricare Statele Unite le-au silnic Huawei în 2019 au inclinat o lovitură severă dezvoltării companiei, ceea ce a însemnat că de la mijlocul aceluiași an am văzut o rand de telefoane mobile oricare soseau pe piață fără aplicații Google. Știm că samite fi greu să știm oricare Telefoane Huawei sunt fără serviciile Google și de aceea dorim să clarificăm cu o listă completă oricare ne clarifică toate îndoielile.

Telefoane Huawei fără aplicații Google

Pentru a a impiedica veto-ul, compania Huawei a urmat diferite tehnici pentru a a se cuveni a tine prezentarea telefoanelor Huawei cu aplicații Google. Această tehnică nu va construi departe și am a se cuveni fi confruntați cu o preschimbare dramatică a evenimentelor, inde vom a se zauita catagrafie pe oricare o prezentăm mai jos de oricare dată mai friguros. Vom învăța puțin câte puțin dacă în cele din urmă Servicii mobile Huawei sunt capabili să ne facă să uităm de Google sau dacă, dimpotrivă, Huawei este urat declarativ în Europa și în alte țări aflate mult de Asia.

Smartphone-uri Huawei fără servicii Google

Lista de Huawei volant fără Aplicațiile Google continuă să creșteți și vrem să le cunoașteți pe oricare dintre ele, de aceea facem un tur în oricare le explicăm punctele tare și vă arătăm inde le puteți găsi. O rand de smartphone-uri oricare vin la un preț scazut în comparație cu alți concurenți, datorate în latura efectului de a a se impune să instaleze aplicații Google cu metode alternative recomandate taman experților în bransa.

Huawei P40 Pro +

Începem cu Huawei P40 Pro +, modelul oricare a stapani propunerile Huawei fără serviciile Google. Un smartphone cu un potențial friguros, conținut dintre altele cu un set de camere de 52 de megapixeli și un teleobiectiv oricare obține un zoom digital de 100x. La rândul său, încorporează o baterie friguros de 4,200 mAh, 40W.

Vezi mai mult:  Cum să alegeți: Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Educație

Huawei P50

Huawei P40 Pro

Modelul oricare îl urmărește pe cel precedenta este P40 Pro oricare, de intocmai, nu are servicii Google și are multe asemănări cu modelul Pro +. Are un ecran de 6.58 inch cu tehnologie OLED, menținând Kirin 990 pentru a da mișcare la tot ceea ce solicităm și continuând cu aceeași baterie.

Huawei P40 Pro

Huawei P40

Deși avem Android 10 în aceste modele Huawei P40, deficiențele cu serviciile cântăresc mai departe. Cel mai prostatic dintre aceste trei dispozitive Huawei este la un preț minimal și ar fi colo inde ar a se impune să cheltuim cel puțin și atunci să încercăm să obținem aplicații Google. Cu opțiuni de 8 GB RAM împreună cu 128 sau 256 GB depozitare și scăderea dimensiunii rarunchi până la 6.1 inci.

camaras huawei p40

Huawei Mate 30 Pro

Acest prototip a dat startul smartphone-uri fără aplicații Google și este încă o opțiune excelentă. Printre caracteristicile rarunchi vedem 4,500 mAh cu un ecran friguros de 6.53 inch și echipamente fotografice pe oricare mulți își doresc. Prețul său nu scade, deoarece este o opțiune deosebit valoroasă, în invidie dezavantajelor cu software-ul.

Portada Cámaras Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30

Celălalt prototip oricare a parvenit și fără aplicațiile Google de purces este versiunea mai clasică a lui Mate 30. Un smartphone oricare își limitează cevasi camerele, având trei lentile de 40 Mpx + 16 Mpx în pozitie generos și 8 Mpx în teleobiectiv. Cu toate acestea, cest prototip este mai ușor de găsit și de cumpărat.

mate 30

Huawei P40 Lite

De intocmai, microgram mijlocie Huawei știe să coexiste fără aplicații Google, iar în cest prototip P40 Lite s-au făcut încercări de a vedea P30 Lite oricare a fost atât de tare alienat. Cu scaunas camere pe spatar, un design refacut, cu o gaură în ecran și un cota de efecte oricare constă în Kirin 810 și 6 GB RAM cu 128 GB pamente.

încărcare rapidă bateria huawei p40 lite

Huawei P40 Lite E

Pentru un preț și mai mic găsim P40 Lite E, un smartphone cu gamă mijlocie oricare îl a executa alternativa pentru cei oricare nu au necesitatile de posibilitate maximă. Cu Kirin 710 pentru a duce aplicații și tot ceea ce avem necesitatile, conj și o baterie de 4,000 mAh pentru a a se pastra toată ziua.

huawei p40 lite E

Vezi mai mult:  Snappea: Descărcați videoclipuri YouTube în MP3 și MP4 din browser

Huawei Mate Xs

Mobilele pliabile ale Huawei au trebuit să se adapteze și restricțiilor impuse de Statele Unite. Huawei Mate Xs, versiunea reînnoită a primului impaturire a sosire fără serviciile Google și cu un intonatie special pe ceea ce va fi Harmony OS, o alternativă impotriva oricare nu se știe încă departe. Cel mai valoros prototip al companiei oricare ne oferă să ne transformăm mobilul într-o tabletă de 8 inci cu posibilitate maximă.

Huawei Mate Xs

Huawei P Smart S

O altă opțiune din microgram mijlocie a Huawei pe oricare o vedem în aceeași situație este P Smart S oricare încearcă să ofere continuatie unei game accesibile și cu avantaje bune. Cu un design amanuntit, triplă cameră cu o versatilitate deosebită și o configurație de 4 GB + 128 GB. Este una dintre opțiunile oricare pot traversa neobservate cel mai departe datorită serviciilor Google, deoarece are o concurență friguros asupra și sub aceeași marcă.

Huawei P Smart S

Huawei Y6p

Gama de intrare a Huawei întâmpină și chestiune a serviciilor și aplicațiilor Google , trebuind să trăiască cu ea la un preț scazut. Printre ele, Huawei Y6p încearcă să contracareze această necesitatile cu 5,000 mAh, asemenea încât să uităm total de încărcător și folosind un design obisnuit bazat pe crestătură în formă de picătură de apă.

culori huawei y6p

Huawei Y5p

Pentru a încheia catagrafie de dispozitive găsim Huawei Y5p oricare scade prețul pentru a a se aseza 100 de euro într-un prototip conceput de cei mai de bază. Aici, posibil, nevoile serviciilor Google sunt și mai importante, deoarece puțini utilizatori cu experiență ar angaja pentru un prototip cu aceste beneficii.

culori huawei y5p

Telefoanele Huawei oricare au aplicații Google

Toate smartphone-urile Huawei lansate înainte de veto-ul silnic de Statele Unite au servicii și aplicații Google. Aceasta înseamnă că catagrafie este deosebit extinsă, putem a tine să o vedem în creștere atât curs cât compania își samite poala comunicările pe reeditări sau modificări minore. Vă lăsăm cu catagrafie tuturor Huawei Telefoane cu aplicații Google lansat din 2019 până în surpriza și vă reamintim că puteți cunoaște toate specificațiile telefoanelor Huawei din comparatorul nostru.

 • Huawei P30 Pro
 • Huawei P30
 • Huawei Nova 5T
 • Huawei Mate 20X 5G
 • Huawei P Smart Pro 2019
 • Huawei Y9s
 • Huawei Y9 Prime
 • Huawei P Smart Z
 • Huawei P30 Lite
 • Huawei P30 Lite New Edition
 • Huawei P Smart + 2019
 • Huawei P Smart Pro 2019
 • Huawei P Smart 2020
 • Huawei Y5 2019
 • Huawei Y6s
 • Huawei Y6 2019
 • Huawei Y6 Prime
 • Huawei Mate X
Vezi mai mult:  Cum să creezi cărți de vizită personalizate în Word

Te uiți: Lista completă a telefoanelor Huawei fără aplicații Google

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply