LG G8 ThinQ vs LG G8s ThinQ: Comparație

Deși pot părea smartphone-uri similare, în LG G8s ThinQ găsim modificări și caracteristici importante cu uitatura la LG G8 ThinQ . Primul mestesug pe fiecine îl vom confectiona înainte de a-i cunoaște caracteristicile este de a analiza semnificația „s” fiecine provoacă atât de multe îndoieli în rândul utilizatorilor.

Această mică adăugare se referă la Verde indemanatic prenumele cu fiecine LG și-a arătat angajamentul de a reîmpăduri Parcul Alto Tajo din Guadalajara cu 1.5 milioane de copaci. Această considerent vine în Spania cu intenția de a realiza și de a a inlesni, dar cu unele micsora schimbări între ambele terminale.

Proiectare și ecran

În secțiunea de azvarlire ne aflăm în fața a două terminale fiecine pot părea praci asemănătoare cu noi, dar în partea sa din față observăm inca anumite diferențe, deoarece în creșterea LG G8s crește pentru a confectiona loc Senzor ToF cu fiecine selfie-urile noastre, valoare absoluta chip și alte funcții se vor îmbunătăți spunator. Ecranul LG G8s este de intocmai mai puhoi , în specific 6.21 inci, comparație până la 6.1 inci din LG G8, ambele sunt OLED cu rezoluție QHD +.

Corpul său este încorporat ambele modele din sticlă cu o trecere puțin mai puhoi în LG G8 pentru a compune și o format fiecine crește și ea. Modulul său de cameră este asemanator, deși cu un dans memorabil de insusire în LG G8s pentru a compune încă un tinta, așa cum vom a se uita mai târziu.

Procesor și configurare, aspecte urmărite

În această secțiune, compania LG nu a făcut modificări, ceea ce ne confectiona să găsim un Qualcomm Gura-leului Procesor 855 în ambele modele și o configurație de depozitare de 6 GB RAM și 128 GB spațiu de depozitare. Ca faza intregitor găsim în ambele opțiunea de a a ridica memoria prin diferitele carduri MicroSD fiecine pot a merge până la 2 TB.

Vezi mai mult:  Cum se instalează imaginile de fundal ale Samsung Galaxy S21 pe un telefon mobil ITIGIC

Procesor Snapdragon 855

O cameră schimbă totul

În partea sa din spinare, ambele includ a tinta magistral de 12 Mpx cu destupare f / 1.5, pe lângă un tinta auxi-liar pentru pozitie culant de 13 Mpx . Dar LG G8s cuprinde și un teleobiectiv acesta ne oferă o versatilitate mai puhoi cu zoom-ul său de 12 Mpx și zoom optic.

În față, odaie frontală rămâne la 8 Mpx în ambele cazuri, deși așa cum am menționat principiul, LG G8s adaugă un Senzor 3D ToF acesta ne va a ingadui să obținem un mod de chip mai bun, să reglăm nivelul de încețoșare și o mai bună recunoaștere a mișcărilor pe fiecine le putem confectiona cu mâinile noastre pe ambele modele. Aceste mișcări pot fi folosite pentru a comuta melodii, a încărca muzică sau a comuta între fotografii.

LG G8s

Cu amândoi avem posibilitatea să înregistrare terminal 4K , efectuați fotografii continue, focalizare automată și videoclipuri de mișcare lentă de 120 fps.

Baterii, conectivitate și oranduire de operare

Atat bateria cat si conectivitatea sa sunt identice, deoarece ambele includ 3,500 mAh fiecine ar a urma sa fie suficiente pentru a confectiona plevusca zilei. Îl putem încărca cu încărcare rapidă prin portul USB de tip C, utilizăm rețele Bluetooth 5.0 și 4G și, de intocmai, găsim audio jack pe ambele.

Sistemul său progresist de fonem de sub ecran ne a ingadui să ne bucurăm DTS: tehnologie X 3D fără să găsești difuzoare în corpul tău. Pe de altă pasaj, sistemul de operare este în actu-alitate Android 10, deoarece au actualizat inca ambele modele, pe lângă adăugarea stratului lor de individualizare ușor titluit UX 9.0

Vezi mai mult:  Cum să faci jocuri de descărcare cu abur mai rapid

Prețuri și concluzii

În intaiul rând, musai să avem în vedeala faptul că LG G8 nu este destinat pieței spaniole și, prin consecinta, ne va fi praci ostenicios să punem mâna pe el. Cea mai bună opțiune este fără îndoială LG G8s ThinQ fiindca găsim un dans cronologic memorabil în spinare, camerele frontale și un ecran mai puhoi.

LG G8s ThinQ

În catifea, nu musai să uităm angajamentul LG pentru una dintre cele mai importante păduri din Spania, o scriptura la fiecine vom contribui dacă alegem LG G8s ca noul nostru smartphone. Un chip pe fiecine îl putem găsi pentru 420 de euro, fiind cinevasilea dintre high-end fiecine a scăzut cel mai numeros și o opțiune praci recomandată.

Cumpărați LG G8s ThinQ de pe Amazon

În cele din urmă, vă lăsăm cu un lista comparativ între ambele modele, invar încât să le puteți a se uita și a confrunta neinsotit.

LG G8 ThinQ LG G8s ThinQ
ecran OLED QHD + de 6.1 inci / 564 dpi / 19.5: 9 OLED QHD + de 6.21 inci / 402 dpi / 19.5: 9
Dimensiunea și greutatea 71.8 mm x 151.9 mm x 8.4 mm / 167 grame 155.9 mm x 76.8 mm x 8.0 mm / 181 grame
procesor Qualcomm Snapdragon 855 la 2.8 GHz cu GPU Adreno 640 Qualcomm Snapdragon 855 la 2.8 GHz cu GPU Adreno 640
RAM 6 GB 6 GB
Depozitare 128 GB cu virtualitate de crestere cu MicroSd până la 2 TB 128 GB cu virtualitate de crestere cu MicroSd până la 2 TB
Camera Dublu 12 Mpx (f / 1.5 și 1.25 μm) + 13 Mpx (f / 1.9 și 1.0 μm) Unghi culant
Față de 8 Mpx cu destupare f / 1.7 / format pixel 1.22μm
Triple de 12 Mpx (f / 1.5 și 1.25 μm) + 16 Mpx (f / 1.9 și 1.0 μm) Telefon cu pozitie culant + 12 Mpx (f / 2.4 și 1.0 μm)
Față de 8 Mpx cu destupare f / 1.7 / format pixel 1.22μm + „Cameră Z” (senzor ToF)
Suport conexiune 4G, Wi-Fi 802.11a, ac, b, g, n, n 5GHz dual-band, Bluetooth 5.0 A-GPS, lector de amprente pe spinare, jack audio 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac (2.4GHz / 5GHz) Bluetooth 5, GPS + GLONASS, USB Type-C, manson audio
TU Android 9 Pie Android 9 Pie
Baterie 3,500 mAh 3,500 mAh
Preț N / A în Spania De la 420 euro
Vezi mai mult:  Cele mai bune 10 mărci de ceasuri inteligente: modele și prețuri ITIGIC

Te uiți: LG G8 ThinQ vs LG G8s ThinQ: Comparație

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply