LDPlayer: Emulator de jocuri Android pentru Windows

Da, joacă jocuri Android pe site-ul nostru ferestre din calculator electronic și pentru aceasta vom capata amenintare de un emulator. Datorită emulatorului vom a se cadea descărca pe computerul nostru tot felul de jocuri și aplicații destinate telefoanelor mobile. Putem castiga aceste jocuri în același mod ca și când l-am a rasuci pe smartphone-ul nostru și le controlăm prin tastatură și mouse. Emulatoarele Android pentru Windows sunt multe pe piață, cineva dintre ele este LDPlayer cu orisicare putem a rasuci jocuri de pe Android 5.1 și 7.1 pe computerul nostru.

LDPlayer: Android Games Emulator pentru Windows

Toate tipurile de jocuri și aplicații Android de pe calculator electronic cu LDPlayer

LDPlayer este o aplicație cu orisicare putem simula un stil Android pe computerul nostru Windows, oferind funcții complete pentru a obține o potrivire deosebită cu sarcinile de orisicare fiecare mestesug Android are amenintare.

Cu cest sarsam ne vom a se cadea a gusta de o experiență excelentă de jocuri a versiunilor Android 5.1 și Android 7.1, ceea ce ne va prilejui să jucăm multe dintre cele mai actuale jocuri terminal. Pentru aceasta, ne va prilejui să descărcăm jocuri și aplicații Android preinstalate din propriul pravalie de aplicații, LDStore Sau de la Play Store în sine .

Acest emulator Android ne va prilejui posibilitatea să configurați controalele pe placul nostru, cu posibilitatea de a castiga claviatura și mouse-ul. Putem castiga, de intocmai, fiecare controler sexual compatibil cu computerul nostru. În surplus, are un transa puhoi de FPS și grafică pentru o experiență de joc mai bună, conj și posibilitatea de a a se cadea destupa mai multe jocuri concomitent.

Un emulator Android nu este propriu pentru computere mai antic

Odată ce rulăm LDPlayer, meniul conducator va apărea conj vom găsi propriul său pravalie de aplicații, conj și un folder denumit Aplicații de stil . În el vom găsi diverse comenzi rapide, cum ar fi Setări, Browser, Manager fișiere, Contacte, Jocuri Play, Descărcări, Galerie și Magazin Play. În funcție de puterea computerului nostru și de conexiunea noastră la internet, vom găsi o interfață sau mai puțin fluidă, putând detecta un determinat decalaj la executarea oricărei acțiuni.

Vezi mai mult:  Cum se pot emula toate versiunile de Windows online cu browserul

Meniu LDPlayer principal

Pentru a descărca jocurile putem castiga atât Joaca Store si LDStore pretenderima pravalie, orisicare sunt dibaci scurtături pentru Play Store pentru descărcare. În surplus, aplicația ne oferă posibilitatea de a a plasa fiecare fișier Apk, abia prin glisarea fișierului și atunci aruncarea acestuia în geam LDPlayer.

LDPlayer tienda de aplicații

Din magazinul de aplicații putem descărca tot felul de jocuri pe orisicare vrem să le încercăm, conj și cele mai impoporare aplicații. Printre cele mai impoporare jocuri de pe această platformă găsim PUBG Mobile, Garena Free Fire, CrossFire sau Critical Op. Pentru a le a plasa, va fi util abia pentru a vă legaliza în contul nostru Google în același mod ca și cum am face-o de pe mobiliar.

LDPlayer descărcare joc Android

În partea dreaptă a interfeței vom găsi o mică bloca de instrumente, de conj putem accesa setările , configurați claviatura, măriți sau micșorați volumul, înregistrați sau luați capturi de ecran sau o scurtătură pentru a a plasa Apk, dintre alte funcții. Fiecare dintre aceste funcții cuprinde, de intocmai, sacrifica rapidă a tastaturii.

Ajustări LDPlayer

În secțiunea Setări, vom capata diferite moduri de configurare, dintre orisicare cele mai importante le avem:

  • Avansat : de aoace putem a se profila rezoluția ecranului, RAM sau a potrivi dimensiunea discului și spațiul slobod pentru descărcarea jocurilor și aplicațiilor.
  • Model : vedem IMEI, producătorul și modelul dispozitivului pe orisicare îl emulăm.
  • jocuri : din această opțiune este posibilă activarea ratei cadrelor, fiind implicit la 60 FPS, conj și câteva opțiuni mai avansate ale feței PUBG Mobile.
  • Audio : în această secțiune putem a se profila microfonul și difuzorul nostru.
  • Comenzi rapide : de aoace putem a se profila scurtăturile de la tastatură pentru a accesa diferite secțiuni ale aplicației.
  • Alte ajustări : aoace putem a efectua alte ajustări, cum ar fi rotirea ecranului, setarea acestuia pe orizontală, blocarea dimensiunilor ferestrei, activarea filelor LD sau schimbarea limbii.
Vezi mai mult:  Microfoane: clase, tipuri, formate și caracteristici

Descărcați LDPlayer

LDPlayer este un emulator de jocuri Android implinit netrebuin-cios pentru PC descărcați de pe site-ul său web . În ea vom capata slobod Versiunea 3.96 pentru Android 5.1, conj și Versiunea 4.0.29 pentru Android 7.1. Ambele au fost eliberate pe 11 Iunie, 2020 , ceea ce arată că au un imbold de actualizare bun din partea dezvoltatorului. Instalarea sa este rapidă și ușoară. Pentru a a efectua cest mestesug, va a se impune să rulăm abia fișierul descărcat și în câteva secunde îl vom capata ajunge de consumare, fără a fi amenintare să configurăm altceva.

Cerinte minime

  • Windows 7 sau un stil de operare deosebit.
  • Placă grafică compatibilă cu Windows DirectX 11 și OpenGL 2.0.
  • 2 GB RAM.
  • 2 GB spațiu pe roata slobod.

Alternative la LDPlayer

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații cu orisicare puteți simula jocurile dvs. favorite Android pe calculator electronic, vă propunem câteva alternative la LDPlayer:

GameLoop

Este un emulator Android pentru calculator electronic, anumit conceput pentru a descărca și a plasa toate tipurile de jocuri Android pe computerul nostru. Are o imbunatatire excelentă axată pe jocul de pe calculator electronic. În surplus, este compatibil cu Play Store și ne va prilejui să folosim claviatura și mouse-ul pentru a ne executa fără probleme. Putem descărca GameLoop de pe site-ul său .

Andy

Acest soft este un emulator Android netrebuin-cios pentru computerul nostru, orisicare oferă o largă potrivire cu tot felul de jocuri și aplicații. Are potrivire cu Serviciile Google și Play Store, asemenea încât să putem descărca fiecare joc în același mod ca și cum ar fi mobilul nostru. În surplus, ne prilejui să folosim mobilul nostru ca controler de joc pentru emulator, conj și compatibilitatea cu PlayStation or Xbox controale. Puteți descărca Andy de pe site-ul web al dezvoltatorului .

Vezi mai mult:  Cele mai bune aplicații iOS pentru a vă gestiona lista de cumpărături

Te uiți: LDPlayer: Emulator de jocuri Android pentru Windows

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply