Jocuri Facebook: Cum să câștigi bani cu Facebook Twitch

După câteva luni de testare în America Latină, Facebook Gaming este actualmente neocupat pentru descărcare în toată lumea. În cest clipita, aplicația este disponibilă pe Android, și în curând va fi neocupat și pe iOS, incotro, ca de fire, așteaptă aprobarea publicării. În cest fel, Facebook intră să joace într-una dintre cele mai profitabile afaceri de pe internet de astăzi: cea a streamingului de jocuri.

Facebook Twitch

jocuri pe facebook
Comparația este inevitabilă. Pe o piață dominată de serviciul Amazon, Facebook Jocuri vine să ofere un alt stadiu de aratare cu propriile rarunchi particularități. Este un huzmet cine, deși posibil fi vizualizat prin browser clar de pe platformă, este destinat în intaiul rând pentru a fi zbuciumat de pe dispozitive mobile.

Pana actualmente, TIC sangeros și YouTube sunt cele două opțiuni cine au atras interesul utilizatorilor, asadar ce va a propune Facebook pentru a se diferenția și a incanta atenția? Un huzmet de streaming nu funcționează dacă nu are conținut bun, iar conținutul vine prin intermediul unor creatori buni, cine atrag publicul. Dar cum atrageți creatorii? Evident cu bani.

Cum câștigi bani cu Facebook Gaming?

Facebook Jocuri de stele

Modul în cine Facebook Gaming își va monetiza serviciul va fi prin așa-numitul Up Level platforma, o regim din cine utilizatorii pot confectiona sectiune atât rastimp cât îndeplinesc următoarele cerințe:

  • Puneți o pagină creatoare de jocuri terminal (sau transformați-o pe una existentă).
  • Difuzați în drept cel puțin 2 zile în ultimele 14 zile.
  • Difuzați în drept cel puțin 4 ore în ultimele 14 zile.
  • Să ai cel puțin 100 de urmăritori.
  • Retransmite dintr-o țară admisă în programul Level Up.
  • Respectă regulile comunității și politicile de monetizare pentru parteneri.
Vezi mai mult:  Cum să extindeți sau să mutați fișierul de paginare în Windows 10

După ce îndepliniți cerințele, veți a se cadea debit în 1080p rezoluţie la 60 de cadre pe secundă și generați-vă fluxurile cu ajutorul stelelor. Aceste stele vor fi cumpărate de spectatorii fluxului, cine vor a se cadea cumpăra pachete la prețuri diferite:

Când un uitator expedia o soarta unui realizator de conținut prin debit, cesta va aliena 0.01 USD pentru fitece soarta primită . Așadar, de pilda, dacă un uitator cumpără pachetul de 6,400 de stele pentru 99.99 USD și dă toate acele stele unui streamer, cesta din urmă va aliena 64 de dolari în contul lor.

Lucrul interesant este că Facebook va diferenția cumpărăturile de stele de pe dispozitivele mobile și PC-urile desktop, întrucât așa cum subliniază în întrebările lor frecvente, prețurile pachetelor de stele de pe dispozitivele mobile vor fi puțin mai dilata. În imaginea de mai sus veți cuprinde prețurile cu cine ați a se cadea cumpăra vedetele la momentul scrierii acestui pont.

Sursa> Telegraf

Te uiți: Jocuri Facebook: Cum să câștigi bani cu Facebook Twitch

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply