iPhone 7 vs iPhone 7 Plus: Care dintre cele două vi se potrivește?

Adevărat: este un scarlatina că cel mai bun măr oferte în actu-alitate în termeni de potop sunt iPhone 11 și iPhone 11 Pro, deși la un pret de 1,000 USD, aceste dispozitive, din păcate, nu sunt la îndemâna multora. Dacă sunteți în căutarea a oaresice mai banal, dar avantajele iPhone SE 2020 nu v-au sigur încă, veți fi fericiți să știți că în unele magazine de retail puteți găsi totuși iPhone 7 și 7 Plus. Deci, știți cine dintre ele vi se potrivește cel mai prieteneste, ne confruntăm cu iPhone 7 vs. iPhone 7 Plus în toate caracteristicile sauca.

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus

Specificații generale

iPhone 7 iPhone 7 Plus
Mărimea 138.3 x 67.1 x 7.1 mm (5.44 x 2.64 x 0.28) 158.2 x 77.9 x 7.3 mm (6.23 x 3.07 x 0.29)
Greutate 4.87 uncii (138 grame) 6.63 uncii (188 grame)
ecran 4.7 LED Retina HD 5.5 LED Retina HD
Rezoluţie 1,334 x 750 pixeli (326 ppi) 1,920 x 1,080 pixeli (401 ppi)
TU iOS 10 iOS 10
Depozitare 32, 128, 256 GB 32, 128, 256 GB
Micro SD Nu Nu
NFC Da Da
procesor A10 cu 64-bit, M10 co-procesor A10 cu 64-bit, M10 co-procesor
RAM 2GB 3GB
Suport conexiune 4G LTE, GSM, CDMA, HSPA +, 802.11a / b / g / n / ac Wi-Fi 4G LTE, GSM, CDMA, HSPA +, 802.11a / b / g / n / ac Wi-Fi
Camera 12MP din cont, față 7MP Dual 12MP cont, 7MP obraz
Video 4K la 30fps, 1080p la 30 sau 60fps 4K la 30fps, 1080p la 30 sau 60fps
Bluetooth Da Da
senzor de amprentă digitală Atingere ID Atingere ID
Alți senzori Barometru, accelerometru, senzor de apropiere și lumină ambientală Barometru, accelerometru, senzor de apropiere și lumină ambientală
Impermeabil Da Da
Baterie 12 ore de practicare a internetului pe LTE 13 ore de practicare a internetului pe LTE
Încărcător sageata sageata
Achiziții Apple App Store Apple App Store
Culori Aur, aur roz, argintos, bezna și bezna sclivisit Aur, aur roz, argintos, bezna și bezna sclivisit
Preț în dolari

Performanţă

Când faceți față specificațiilor iPhone 7 față de iPhone 7 Plus, semen că nu există diferențe. Desigur, cel mai evident are legătură cu dimensiunea. IPhone 7 este mai mic cu un ecran de 4.7 inci, în sezon ce iPhone 7 Plus are un ecran de 5.5 inci.

Ambele dispozitive sunt alimentate de cipul A10 Fusion Apple, o arhitectură pe 64 de biți din-spre cine compania a grai că este cu 40% mai curand decât A9 de pe iPhone 6S și 6S Plus. Apple a grai că este de 120 de ori mai curand decât iPhone-ul inițial.

Ambele computere au un procesor quad-core. Cele două nuclee sunt destinate acțiunilor de înaltă performanță și ambele modele sunt proiectate pentru sarcini în cine eficiența este mai importantă.

Deci verificarea dvs. e-mail, de oglinda, va fi nutrit potential de nuclee de înaltă eficiență, ceea ce va a strange energia bateriei.

Performanța grafică este cu până la 50 la sută mai rapidă decât cea a A9, nimerit Apple. Performanța este o legătură între iPhone 7 și 7 Plus și același munca este autentic și pentru opțiunile de depozitare internă – ambele dispozitive au opțiuni de 32, 128 și 256 GB. Duo oferă, de invar, difuzoare invar, ceea ce le a executa egale și la ieșirea audio.

IPhone 7 are 2 GB de RAM, dar modelul Plus are 3 GB. Acest munca îi oferă acestuia din urmă un ușor profit.

Durata de viață a bateriei este mai bună pe iPhone 7 Plus, deoarece dimensiunea sa mai friguros eventual găzdui un pasca oaresice mai friguros.

Câștigător: iPhone 7 Plus

Proiectare și statornicie

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus
Julian Chokkattu / Tendințe digitale

Designul unanim al ambelor este analog cu cel al iPhone 6. Apple a optat pentru un design „fără sudură” cine combină complinitor laja pe față și cont și cine se datorează parțial unei relocări a benzilor de pe marginile superioare. și mai jos a dispozitivelor.

Butoanele sunt în același loc, dar butonul de duca nu mai este careva. Butonul de duca este Force Touch și acționează ca și Forța atingeți Macbook Pro: veți simți o vibrație de oricare dată când o împingeți în jos.

Pe incapere foto, cine încă mai iese puțin, veți găsi principala diferență de design între iPhone 7 și 7 Plus (în afară de marime). 7 Plus are un stil dual incapere, în sezon ce cel 7 are o singură cameră din cont.

Configurarea camerei din cont a iPhone 7 Plus arată oaresicum similară cu cea a LG G5, cine folosește și o configurație cu cameră duală.

Mai numeros, ambele modele au aur roz, aur, argint, bezna și o variantă bezna sclivisit.

În ultimul caz, și datorită luciului inalt, este singura opțiune de vopsea în cine Apple recomandă o carcasă sau o carcasă, pentru că este un sablon mai degrabă cu zgârieturi.

Cu toate acestea, iPhone 7 și 7 Plus sunt IP67, ceea ce înseamnă că sunt impermeabile și rezistente la praf de pusca. Puteți să le puneți în apă cu o adâncime de până la 1 masurar sezon de 30 de minute, deși intenția acestui apreciere este mai degrabă să protejați dispozitivul împotriva accidentelor a se micsora cine au legătură cu apa.

Câștigător: cravată

Ecran

Julian Chokkattu / Tendințe digitale

IPhone-ul de 4.7 inci are o rezoluție de 1,334 x 750 pixeli (326 dpi) – la fel ca iPhone 6S. IPhone 5.5 Plus de 7 inci are o rezoluție Full HD de 1,920 x 1,080 pixeli (401 dpi), la fel ca 6S Plus.

Ecranele LED Retina HD de pe ambele dispozitive sunt cu 25% mai strălucitoare decât modelul trecut și afișează o gamă mai largă de culori. Deci, comparația aoace se descreste într-adevăr la dimensiuni. Dacă doriți un ecran mai friguros, va a se impune să optați pentru iPhone 7 Plus. Dar dacă doriți careva mai mic, iPhone 7 este smartphone-ul pe cine îl căutați.

Câștigător: iPhone 7 Plus

Camera

Julian Chokkattu / Tendințe digitale

În rundul iPhone vs iPhone 7 Plus, cea mai friguros variantă câștigă cu ușurință. IPhone 7 Plus este telefonul pe cine musai să îl alegeți dacă doriți o experiență fotografică mai bună și acesta se datorează sistemului său dual incapere.

Asta nu înseamnă că incapere iPhone 7 nu este bună. Camera posterioară de 12 megapixeli are un tinta cu pozitie amplu de 28 mm cu o desfacere f / 1.8. Este cu 60% mai curand decât incapere 6S, în sezon ce este și cu 30% mai eficace din picatura de vedeala energetic.

Chiar și blițul True Tone are o actualizare cine oferă cu până la 50% mai multă lumină.

Camerele foto pot recunoaste fețele și corpurile și oferă, de invar, o receptionare extinsă de culori. Acesta acceptă drept și formatul de viziune RAW, oferindu-vă mai numeros revizie la editarea fotografiilor. Camera frontală are o desfacere f / 2.2 și are 7 megapixeli. Are stabilizare automată a imaginii, în sezon ce partea din cont este stabilizată optic.

Pe lângă toate acestea, iPhone 7 Plus are o cameră cont de 12 megapixeli. Cea de-a doua cameră din cont este un teleobiectiv de 56 mm cu o desfacere f / 2.8. În esență, vă va aproba să faceți zoom cu imagini, de până la 10 ori, cu o evidenta și o virtute spectaculoase. Cu toate acestea, zoomul optic este utilizat până la marcajul 2x. Orice este mai friguros este zoom-ul digital.(*7*)

Există, de invar, o caracteristică captivantă, cine vine printr-o actualizare soft. Folosiți sticla duală și unele programe de reparație pentru a recunoaște subiectul într-o poza și a a se sterge fundalul. Oferă mai multă adanc imaginilor și eventual fi activat sau dezactivat.

Și, de invar, puteți realiza o previzualizare în neocolit înainte de a a executa o poza. Camera iPhone 7 este oare grozavă. Dar dacă musai să alegeți între iPhone 7 și 7 Plus, iar a poza este importantă pentru dvs., apoi vă recomandăm iPhone 7 Plus mai prieteneste.

Câștigător: iPhone 7 Plus

Software și actualizări

Julian Chokkattu / Tendințe digitale

Ambele modele au fost lansate pe piață cu iOS 10, dar de apoi au fost actualizate și sperăm că vor a dobandi în prelungire actualizări pentru o perioadă mai lungă de sezon. Experiența soft este identică, în afară de ecranul mai friguros de pe iPhone 7 Plus și câteva opțiuni suplimentare din aplicația camerei.

Câștigător: cravată

Preț

IPhone 7 are în jur de 250 de dolari pentru modelul de 32 GB, în sezon ce iPhone 7 Plus se apropie de 500 $. Deși Apple nu mai oferă modele iPhone 7, dacă doriți careva, le veți găsi în unele magazine cu amănuntul, cum ar fi Amazon și Best Buy și pe piața înfloritoare a vânzărilor second-hand.

Câștigător unanim: iPhone 7 Plus

Se descreste într-adevăr la dimensiunea și preferințele camerei. Dacă doriți un telefon masiv, iPhone 7 este mai banal și oferă o experiență excelentă a camerei.

Dacă sunteți pozar, șansele sunt să doriți să profitați de configurarea camerei duale iPhone 7 Plus. Acest munca ne-a ametit cu adevărat la evenimentul de aruncare al iPhone de la Apple din San Francisco. O oră suplimentară de viață a bateriei și 1 GB RAM complinitor sunt, de invar, avantaje majore.

Dar, natural, dacă doriți un ecran mai mic, iPhone 7 este încă cea mai bună opțiune. În caz dimpotriva, iPhone 7 Plus este evoluat.

Te uiți: iPhone 7 vs iPhone 7 Plus: Care dintre cele două vi se potrivește?

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply