iPadian: Simulator pentru iOS, iPhone și iPad pentru Windows

iPadian este un Simulatorul iOS inaintat pentru a a tecarui oblu pe Windows. Acest platforma ne va indreptati să testăm valoare absoluta de materie cu sistemul de operare Apple și să îi cunoaștem diferențele față de rivalul său, Android.

iPadian: Simulator pentru iOS, iPhone și iPad

Simulator vs emulator

Primul materie oricine ar a cauta să ne fie chiar este că iPadian nu este un emulator , dar un prefacut. Aceasta înseamnă că în niciun secunda nu rulăm nici o rigla de cod iOS, ci un platforma exhaustiv razletit, conceput să imite aspectul și funcțiile iOS.

Prin consecinta, nu vom a se cuveni a tecarui aplicații iOS sau accesa App Store sau maruntis altceva. Ne va indreptati pur și sadea să știm cum funcționează iOS pe un iPad , aspectul său, meniurile, icoanele, efectele … dacă nu l-am mai uzitat până imediat, este o opțiune excelentă pentru a începe să cunoaștem în adancime sistemul de operare Apple oricine a reușit să se ridice. Google cu Android.

Desigur, musai să avem în aratare că în performanță, drept și în aparență este mult de a fi un iOS concret . Dacă doriți cu adevărat să știți oarecare mai multe asupra iest societate de operare, ar a cauta să îl încercați pe un iPhone sau iPad concret.

Ce oferă iPadian

Primul materie oricine îmi va intoarce în cuget este posibilitatea de a circula aplicații iOS pe calculator electronic. Și, din păcate, iest materie nu este potential. iPadianul are bolta de aplicații personal intrucat vom găsi o numar de aplicații pe oricine le putem beneficia. Cu toate acestea, aceste aplicații nu sunt iOS, ci au fost programate pentru a a tecarui pe iest societate liber, aplicații web.

Vezi mai mult:  Cum să activați Opțiunile și opțiunile pentru dezvoltator Xiaomi

iPadian - Escritorio

Ceea ce ne oferă iPadian, așa cum am explicat, este posibilitatea testarea aspectului iOS oblu în ferestre din. Atunci când îl executăm, vom a se cuveni pedepsi o interfață vartos asemănătoare cu SpringBoard-ul iPhone și iPad. Pictogramele sunt vartos asemănătoare cu originalele, iar efectele sunt de intamplare vartos comod lucrate.

Dar oferă oarecare mai greu de colo. Este un platforma vartos sfoiegit , jumătate din aplicații nu funcționează și, de mult, ne oferă performanța și stabilitatea iOS. Este placut că probabil merită, dar în practică este vartos sărac.

Descărcați iPadian (atenție!)

iPadian a fost cu greu ritm în urmă un platforma inutil oricine ne-a autorizatie să testăm experiența iOS. Cu toate acestea, astăzi, pentru a a se preface experiența iOS 13, este un platforma plătit. Și nu savai avantajos, deoarece pentru a-l descărca va a cauta oferi 25 USD , fără o tra-ducere de încercare sau verice altă garanție.

În velur, există înregistrări pe Internet că instalatorul iPadian ascundea un malware contraindicat apoi când a fost descărcat de pe site-ul său legal. Descărcarea de pe alte site-uri web neoficiale pare să fie sigură.

Dacă sunteți încă materialist, ultima tra-ducere probabil fi descărcată din următorul link .

Cerințe minime pentru a circula iPadian

Fiind un prefacut și nu un emulator, cerințele pentru utilizarea acestui platforma nu sunt ridicate. Tot ce vom a purta trebuinta este un societate de operare Windows XP SP3 sau evoluat, împreună cu un procesor de 90 MHz și 16 MB de RAM. Sau cel puțin acestea sunt informațiile oricine sacagiu în programul de stabilire legal.

Cerințe instalează iPadian

În verice caz, verice calculator electronic oricine rulează Windows 7 sau Windows 10 va a se cuveni a tecarui iPadian fără nicio problemă. Un alt materie este că, așa cum am explicat, merită să plătim pentru soft oricine este literalmente netrebuincios.

Vezi mai mult:  Cele mai bune aplicații OCR pentru a converti imaginea în text

Singurul emulator iOS oricine funcționează

Din păcate, Apple nu are un emulator iOS așa cum oferă Google cu Android. Prin consecinta, este vartos delicat să testați iest societate de operare în mars unui iPhone sau iPad. Totuși, totul nu se a se zahatui.

Există un plan, renumit Heilei , acesta ne indreptati emulați iOS într-o mașină virtuală din computerul nostru. Este un plan experimental, inconsecvent și vartos incalcit de început, dar oferă posibilitatea de a a lasa un iOS concret și de a a tecarui verice aplicație Apple, oblu pe computerul nostru.

Dacă aveți trebuinta să testați iOS, Heilei vă probabil fi salvamar. În velur, iest platforma este exhaustiv inutil, așa că, supra distingere de ceea ce se întâmplă cu iPadian, nu va a cauta să plătim pentru a a purta un le-gatura cu sistemul de operare Apple.

Te uiți: iPadian: Simulator pentru iOS, iPhone și iPad pentru Windows

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply