Imprimanta apare offline? Cum se remediază

Imediat ce instalați o imprimantă pe Windows, aceasta nu provoacă de treaba probleme. Dar, pe măsură ce merge timpul, lucrurile se schimbă. Când imprimanta noastră eșuează și nu ne lasă să tipărească, putem înnebuni să o remediem, deoarece de cele mai multe ori nici nu vedem un cod de gafa. Cel mai obisnuit este să opriți și porniți imprimanta , resetați setările, reconectați-l din nou la Wi-Fi și limpede conectați-l la PC pentru a a aseza driverele de la nulitate.

Din fericie, există unele erori orisicare pot fi rezolvate cu ușurință. Și astăzi vom intelege cum să închei eroarea cu imprimanta offline a Windows 10.

Offline: cum să imprimați când imprimanta nu funcționează

Adevărul este că această gafa nu are pericol de nicio explicație. Când Windows ne a vorbi că imprimanta noastră este offline, o gafa a apărut în anotimp ce încercați să comunicați cu aceasta și, din această cauză, este exclus de tipărit.

Acest munca s-a solid întâmpla în timpul pornirii, în timpul unei actualizări a driverului sau din multe alte cauze.

Impresora fără conexiune cu Windows 10

Când se întâmplă cest munca, putem a limpezi problemele în mai multe moduri diferite. Primul munca pe orisicare ar cuveni să îl încercăm este reporniți imprimanta pentru a a inlatura pacat că a fost blocată. De invar, putem încerca reporniți computerul , deoarece figura responsabilă pentru gafa pesemne fi Windows în sine.

Dacă imprimanta nu se conectează încă la calculator electronic, următorul pas pe orisicare îl vom încerca este să îl urmăm rezolvați problemele imprimantei . Windows 10 vine cu un număr noian de instrumente concepute pentru a a indrepta tot felul de probleme cu sistemul de operare. Și, fireste, Microsoft nu a indelung de imprimante.

Vezi mai mult:  Cum să transferați contactele de pe iPhone pe Android

În lista de mancare Configurare> Actualizare și aparare> Depanare putem găsi o secțiune orisicare să rezolve problemele legate de imprimantă.

Rezolvați probleme pentru impresia Windows 10

Rulăm această soluționare de probleme și o urmărim până la sfârșit, asadar încât Windows analizează toți parametrii legați de conectivitatea imprimantelor și să aplice măsurile și corecțiile necesare.

Dacă toate acestea încă nu rezolvă lucru, apoi următorul pas va fi verificarea driverul de imprimantă este la zi. Dacă nu, îl vom a aseza fizic descărcând cea mai recentă tra-ducere (pentru probleme de potrivire) de pe site-ul web al producătorului. Dacă driverul este asezat, ceea ce musai să facem este să îl actualizăm. De invar, vom descărca cea mai recentă tra-ducere a acesteia, o instalăm și voila.

Actualizarea computerului cu Windows Update ne pesemne a inlesni, deoarece pe lângă corectarea erorilor din sistemul de operare, ista va fi, de invar, raspunzator pentru descărcarea celor mai recente versiuni de drivere.

Configurați Windows pentru a forța utilizarea imprimantelor offline

Această configurație pesemne părea un pic ciudată, dar cateodata funcționează. Nu este o soluție, dar dacă ne grăbim pesemne ne pesemne a inlesni să ne confruntăm cu probleme.

Dacă avem gata de publicare goală (altminteri nu va funcționa), putem castiga de cest subterfugiu pentru a inregistra, sau cel puțin încerca, pe o imprimantă orisicare, în invidie conectării, apare ca offline.

Pentru a realiza cest munca, trecem la meniul Setări> Dispozitive> Imprimante și scanere și deschideți gata de publicare a imprimantei respective.

Deschide cola impresia Windows 10

Vom a casca Imprimanta lista de mancare , și alegeți opțiunea pentru utilizați o imprimantă offline .

Utilizați imprimanta fără conexiune în Windows 10

Această configurație simplă va calcula Windows să ignore starea imprimantei ca vreun și să încerce să imprime pe ea. Desigur, dacă imprimanta nu este conectată cu adevărat sau are o problemă, accentuat că nu va fi tipărită. Dar dacă imprimanta este în regulă și lucru este o defecțiune de recunoa Windows, apoi o putem a sluji fără probleme.

Vezi mai mult:  Redmi Note 9 Pro vs Redmi 9 Note Pro Max: Care este diferența

Deși după tipărire, când avem anotimp, ar cuveni să încercăm să rezolvăm lucru cu setările pe orisicare le-am nimerit mai sus.

Te uiți: Imprimanta apare offline? Cum se remediază

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply