GoPro Max vs Insta360 One R: Care este cea mai bună cameră 360

GoPro Max vs Insta360 One R

gopro max vs insta360 one
GoPro Max și Insta360 One R sunt de fenomen camere cu diferite abordări . Prima este o cameră mai gândită ca o soluție unică pentru a receptiona terminal 360 și cu un cuvant precis de rezistență. Al doilea, cel al Insta360, are valoarea sa deosebită în acea consideratie modulară cu lentile interschimbabile, cine servește și la o cameră de acțiune, una 360 sau alta, cu un cuvant mai larg pentru calitatea imaginii.

Ambii sunt în actu-alitate cei mai buni exponenți din picatura de fantasma al videoclipului 360. De aoace interesul de a a privi ce oferă oricare, cum se comportă după recenziile noastre respective și cine ar fi cel mai bun cine s-ar a merge a nimeri în funcție de utilizarea pe cine o veți a executa. a ei. Cu toate acestea, înainte de a intra mai mult, vă lăsăm să vedeți analize terminal din oricare din ambele modele.

Acum că ați văzut ce le oferă aparte, să mergem să le comparăm. Deci, puteți a hotari cine prototip vă eventual a-l preocupa cel mai numeros pe a se bizui avantajelor și dezavantajelor pe cine le oferă oricare din aceste 360 ​​de camere.

Similar în specificații și diferențe neconcordante

Analiza GoPro Max

Dacă mergem să comparăm specificațiile, descoperim că acestea sunt realist identice și că diferențele dintre cele două modele nu sunt suficiente pentru a a hotari pe ce prototip să parieze. Deoarece cu două lentile, înregistrarea, rezoluția și modurile terminal 360 sunt realist aceleași.

 • GoPro Max înregistrează videoclipuri la Rezoluție 5.6K / 30p iar Insta360 One R o a executa la Rezoluție 5.7K / 30p.
 • Ambele camere înregistrează fotografii în pregatit jpg și RAW
 • Videoclipul eventual fi arestat folosind fișierul Codec H.264 și H.265 , cesta din urmă este cel utilizat pentru înregistrarea terminal sferică
 • Ambele camere înregistrează pe două profiluri, una dintre ele mai flatantă pentru a îmbunătăți editarea post-color
 • Opțiuni de înregistrare terminal în valoare absoluta stas, timelaps (TimeWarp în GoPro), conj și unele suplimente suplimentare
 • Ambele camere sunt trainic la apă și colb fără a fi constrangere de o locuință
 • Ambele au un ecran integrat pentru înregistrarea în valoare absoluta imbulzeala sau fotografii selfie, cel de la GoPro este mai larg
 • GoPro oferă inca opțiunea de streaming terminal și Insta360 o va a prezenta într-o actualizare soft viitoare
 • Foarte placut model de stabilizare pe ambele modele
 • Baterie cu o durată de circa 60 de minute, atât în ​​funcție de valoare absoluta de înregistrare cât și de rezoluție
 • Utilizarea unei singure carduri microSD în ambele
 • Aplicație mobilă cu opțiuni de publicare
 • Conector USB C
 • Conexiune WiFi și Bluetooth
 • Compatibil cu dispozitive iOS și Android (este putincios ca unele modele să nu funcționeze adevarat)
Vezi mai mult:  Cum să descărcați imagini de fundal MIUI 12 Super pentru orice mobil

Deși am a merge semnala mai multe aspecte suplimentare, deoarece puteți a privi diferențele dintre cele două camere nu oferă suficientă capacitate pentru a a alege pentru una sau alta. Deci musai să accesați alte secțiuni cine vă permit să găsiți motive pentru a a se lega pe una.

Experiența utilizatorului

În camerele de acțiune sau aceste 360 ​​de camere, experiența de fo-losinta oferită de tastaturi și ecrane (în cazurile în cine sunt incluse), experiența de fo-losinta este deosebit similară. În aceste camere este adevărat, atât GoPro Max, cât și Insta360 One R sunt realist la fel în funcționare .

Cu butoanele schimbați modurile și activați priza de terminal sau poza 360. Ecranul tactil este intrebuintat pentru a accesa anumite opțiuni folosind gesturi și dacă doriți mai numeros verificare, apoi musai să apelați la aplicația mobilă. Aici puteți găsi unele diferențe.

Aplicația GoPro rămâne în raport cu ceea ce se vede în camerele rarunchi de acțiune, în picler, este aceeași aplicație. Din aceasta puteți a adapta multe alte aspecte ale camerei într-un mod mai curand și mai precis. Puteți, de intocmai, să transferați videoclipurile de la aparatul foto pe smartphone și atunci să le partajați în rețele sau platforme cine acceptă terminal terminal 360. În ultimul caz, editarea folosind cadrele acordor nu este la fel de intuitivă ca Insta360 și crearea de videoclipuri cu tranziții, etc. Deși este, de intocmai, adevărat că există o a doua aplicație GoPro. Dar dacă doriți să facilitați gestatie pentru utilizatorul mai puțin cunoscator, idealul este să nu încurcați cu diverse aplicații.

La rândul său, aplicația Insta360 este deosebit similară, dar cea a secțiunii din publicare terminal să te joci cu opțiunile oferite de acel mod cine îți indreptati să te bucuri de un fel de cameră numeros profitând de orisice pozitie arestat în terminal terminal este mai comod.

Vezi mai mult:  Instalați SSD M.2 NVMe, deasupra sau dedesubtul GPU-ului?

Cu toate acestea, dacă doriți să profitați la maximum, imaterial este să folosiți aplicațiile pentru desktop și atunci să duceți materialul respectiv la un librar terminal profesionist, cum ar fi Final Cut Pro sau Premiere, intre multe altele.

Calitate terminal și audio

Audio, atâta ritmica cât nu există vânt exorbitant sau nu este intrebuintat în sporturile de acțiune, situațiile pot fi interesante pentru ambele camere, dar nu vă așteptați nici la rezultate excelente. Deci, ceea ce musai să evaluezi este valoare terminal

GoPro Max oferă o valoare catva mai ridicată a imaginii din picatura de fantasma al clarității și al unei expuneri mai bune la elucida strălucitoare. Totuși, ar a se cadea să ai un ochiul-boului deosebit bun pentru a a pricepe multe dintre imaginile zilnice pe cine ambele camere le pot priza. Ca și în temele culorilor, sala GoPro oferă o infatisare catva mai saturată, în miracol modului său propriu de talcovanie a culorii în ambele profiluri. Cu toate acestea, diferența de valoare nu este atât de larg.

Cea mai bună cameră 360: Insta360 One R sau GoPro Max

În aiest clipa, potential că veți a lungi să vă puneți întrebarea cine este sala 360 cea mai bună între aceste două propuneri ale Insta360 și GoPro. Dacă respectăm experiența, specificațiile și rezultatele, musai să vă spunem că ambele. Sunt camere deosebit similare, iar rezultatele nu sunt decisive apoi când pariați pe una sau alta. Asa de ce sala ar a se cadea sa aleg? Pentru a răspunde musai să vă întoarceți la început, la cine am menționat iute ce am început: conceptul fiecărei camere.

Vezi mai mult:  Cum să treceți de la Android la iPhone Pas cu pas

Insta360 One R este o cameră modulară și capabilă să aibă mai multe soluții abia prin schimbarea modulului camerei îi conferă o capacitate deosebită. Desigur, investiția dacă obțineți cele trei module se filmează până la 800 de euro. Deși, pentru 500 de euro ai o cameră de acțiune deosebit capabilă și interesantă cu cine să înregistrezi videoclipuri la rezoluție 4K și un valoare absoluta 360 cu cine să obții alte tipuri de materiale, dar la fel de interesante la grad inventiv.

Cu toate acestea, deoarece este modulară, senzația de fragilitate este mai larg în comparație cu GoPro. Aceasta este valoarea excelentă a GoPro Max, o cameră cine, datorită robustetei și durabilității rarunchi, pare a fi o opțiune mai bună dacă veți a executa o fo-losinta mai extremă a camerei în orisice tip de situație. Și să fim sinceri, neavând părți de „decolare”, riscul ca contactele să poată fi deteriorate să nu fie suportabil.

Deci, așa musai să evaluați și să decideți ce cameră vă interesează cel mai numeros. Dacă sunteți în căutarea robusteții, mergeți la GoPro Max. Dacă doriți versatilitate, nici nu vă gândiți la acesta, Insta360 One R.

Te uiți: GoPro Max vs Insta360 One R: Care este cea mai bună cameră 360

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply