Google Meet Tutorial Romana • Geeki

Google Meet este un poslusanie ușor de uzitat pentru a a sistematiza o videoconferință online sau exact de a asista în cadrul uneia. Prin intermediul său te poți conecta cu alte persoane folosind fiecare tip de mestesug, incluzând PC-ul, Mac-ul, Chromebook-ul, smartphone-ul sau exact pilula. În timpul oricărei conferințe ai iesi potentialitate de a castiga chatul, de a partaja ecranul sau exact înregistra întâlnirea.

Serviciul oferit de Google este careva vartos bun, atât în domeniul educațional, cât și în cel corporativ sau particularistic, pentru fiecare tip de conferință, fie ea de invatatura la distanță, interj posibil, conversație, ș.a.m.d.

Cu toate că există și alte alternative în tacam Google (conj Hangouts, Duo, respectiv Chat), se pare că Google Meets concurează sfoara cu Zoom și este careva dintre cele mai potrivite soluții în situația pandemică actuală. Prin continuare, multe persoane s-au văzut nevoite să apeleze la această alternativă, și totuși, nu toate dețin cunoștințele necesare pentru a castiga un invar de poslusanie. Așadar, am convenit să redactăm un articol de fond numit Google Meet Tutorial Romana pentru a a plati tot ajutorul de oricare este dare.

Google Meet este pentru fiecare tip de videoconferințe

Până în Prier 2020, pentru a castiga Google Meet era dare să achiziționezi un etaj G Suite. Însă, acusi situația s-a primenit și ai posibilitatea de a castiga o varianta gratuită, oricare e valabilă pentru fiecare persoană deținătoare de un partida de Google sau Gmail.

Ai posibilitatea de a creea sau asista, așa cum am zis și mai sus, la fiecare conferință de maximum 100 persoane fără a plăti defel. La scrierea acestui tutorial nu există o limită impusă, dar începând cu datina de 30 rapciune va fi implementat un cadenta limită de 60 minuteoricare e departe mai potop în comparație cu Zoom, incotro lumea e deconectată apoi când se a accede la minutul 40.

Vezi mai mult:  Parfumuri Originale Online | Parfumeria notino.ro

Natural, eixstă și alte variante conj Google Hangouts oricare prilejui maximum 25 de persoane sau Google Duo ce e focusat pe dispozitivele mobile și prilejui maximum 12 persoane participante.

Ei cumsecade, din aiest soroaca de chip, avem la dispoziție Google Meet oricare a fost ama-nuntit deosebit pentru videoconferințele la scară largă.

xGoogle Meet Video Conference From The Website.jpg.pagespeed.gpjpjwpjwsjsrjrprwricpmd.ic . L9rncMKPF
Image credits: Google

Principiul este cam același. Totul se bazează pe un link oricare joacă rolul de invitație. Aiesta pasamite fi împărtășit cu cine prin fiecare sulinar de anunt fie el online, cât și offline.

În cazul în oricare te întrebai, Google Meet funcționează cel mai cumsecade în browser, iar dat fiind faptul că e un subprodus Google, recomandată ar fi utilizarea sa în Chrome.

Ceea ce-l diferențiază în nodal de Zoom este că nu are o aplicație separată pentru niciun fel de mestesug sau platformă. Cu toate acestea, în cazul în oricare ești în căutarea unui tutorial în română pentru Google Meet, aruncă un rotil mai jos ?!

Google Meet Tutorial Romana

Pas 1. Dacă ești pregătit și vrei să inițializezi o videoconferință online, apoi accesează Google Meet și apasă pe „Începe o întâlnire„.

Capture Meet 1

Pas 2. Confirmă faptul că dorești ca website-ul să aibă criza la microfon și cameră în timpul întâlnirii invar încât ceilalți participanți să te poată a suna și cunoaste, apăsând pe „Allow” sau „Aproba„.

Capture Meet 2

Pas 3. Ai posibilitatea de a dezactiva sau a lucra atât sala cât și microfonul, înainte de a a repartiza linkul participanților. În cele din urmă, nu mai e dare decât să apeși pe „Participă acusi„.

Capture Meet 33

În cazul în oricare dorești să participi la o întâlnire, apoi nu musai decât să inserezi codul receptionat în căsuța de mai jos și să apeși pe „Participă„. Hostul (inițiatorul videoconferinței) va fi notificat iar până când îți va da acceptul pentru a asista, va a se cere să aștepți.

Vezi mai mult:  Tutorial aranjament cristelnita - Despre viața din România

Capture Meet 1

Alte sfaturi

Tot în cadrul acestui tutorial în română pentru Google Meet am pregătit și câteva sfaturi, dintre oricare:

  1. Partajarea ecranului – apasă pebutonul „Present now” sau „Prezintă acusi” pentru a împărtăși cu toți participanții ceea ce se desfășoară pe ecranul nodal al dispozitivului tău.
    xClick Present Now in Google Meet to share your screen or window.png.pagespeed.gpjpjwpjwsjsrjrprwricpmd.ic .aBOYtfGdz9De aoace poți a fixa să afișezi întregul ecran, cumva o fereastră sau un tab din browserul Chrome.
    xChoose to share screen window or Chrome tab in Google Meet.png.pagespeed.gpjpjwpjwsjsrjrprwricpmd.ic .qoJpbqDgFZPentru a a se sprijini partajarea apasă din nou pe butonul „Present now” atunci pe „Semafor presenting„.Click on Stop Presenting to stop sharing your screen
  2. Setări – pentru accesarea meniului cu toate setărle disponibile este indispensabil să apeși pe cele trei punctulețe verticale din dreapta jos.Click the menu button from Google Meet
  3. Oprirea sau ieșirea din videoconferință – apoi când dorești, poți încheia întâlnirea sau exact ieși din ea prin apăsarea butonului roșu conj în imaginea de mai jos.
    Click End call button to end the meeting

Sperăm că toate informațiile aflate în cadrul acestui articol de fond ți-au fost de interj. Dacă ai întrebări, nu a se ingaima să ni le pui în secțiunea de comentarii. ?

Te uiți: Google Meet Tutorial Romana • Geeki

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply