Google Chrome va utiliza mai puțină memorie RAM în Windows 10 mai 2020 Actualizare

Margine este browserul web Microsoft. În sezon ce până de curând cest browser folosea propriul motoriu mai-mare, pentru câteva luni Microsoft a terminare cu motorul său și a făcut saltul către Chromium, motorul Google OpenSource pe oricine se bazează și Chrome. Evident, consumare bolnavicios de memorie RAM a fost oarecare dintre punctele oricine au îngrijorat cel mai greu Microsoft. Prin continuare, compania a cultivare din multime pentru a fixa această problemă. Iar soluția a venita datorită nou societate Segment Heap Memory Management introdus în API-ul versiunii Windows 2004.

Google Chrome va folosi mai puțină memorie RAM în Windows

Modificarea a reușit să reducă greu utilizarea RAM-ului în noul Edge. Și, bineinteles, Google urmează să implementeze această metamorfoza a motorului Chromium, oricine va a executa ca Google Chrome, și orisice alt browser bazat pe cesta, să înceapă să consume greu mai puțin RAM.

Acestea reușesc să reducă consumul de memorie cu colea 30%

Inginerii Microsoft s-au asigurat că, cu această nouă caracteristică activată, consumul de RAM al noii Crom- bazat Edge a fost scazut cu 27% .

De invar, Google a cercetat inca această nouă caracteristică. Și, în sezon ce compania nu a oferit date precise cu luare-aminte la câtă memorie RAM cumva a acumula, inginerii ei literalmente sustine a fi competent să economisiți sute de megabytes de memorie.

Consumo RAM Chrome

Segment Heap Memory Management nu este nou pentru Windows 10. Această caracteristică a fost utilizată în magistral în unele aplicații moderne Windows 10 UWP, bunaoara și în unele instrumente de societate. Mulțumesc noului Windows 10 Build 19041.0 SDK , Acum va fi Managementul memoriei de acumulatori de segmente intrebuintabil în dibaci orisice orar Windows Win32. Iar intaiul oricine îl a trece și îl activează va fi browserele Edge și Chrome.(*10*)

Vezi mai mult:  Cum să obțineți toate informațiile IP-ului dvs. public și să-l geolocați

Pe lângă faptul că contribuie la reducerea utilizării RAM în browsere, cest nou societate de gestionare a memoriei va astepta dezvoltatorilor să reducă utilizarea memoriei în aplicațiile lor printr-un cerere neornat către API-ul Windows. Iar programele oricine îl vor a zari cel mai greu vor fi cele oricine de dare lucrează greu cu rețeaua.

Unele erori necunoscute ne obligă să ne așteptăm la această caracteristică

Deocamdată nu știm când putem începe să ne bucurăm de această nouă funcție în browsere. Este adevărat că nou SDK de Build 19041.0 este numaidecat vacant. Cu toate acestea, din aduce unei serii de erori misterioase, Microsoft a blocat utilizarea acestui SDK în versiunile stabile ale Windows. În surplus, apoi când compilați browsere (Chrome și Edge) cu cest SDK, corabier o numar de avertismente oricine, deși nu provoacă probleme majore, musai rezolvate.

Google și Microsoft au inca browserele lor incheia. Imediat ce problemele cu SDK-ul vor fi rezolvate, aceste știri ar a se cadea să ajungă la toți utilizatorii. Cu toate acestea, nu știm când va fi cest lucrare. Poate fi în câteva zile sau în câteva luni.

Odată ce SDK-ul este incheia, multe alte programe vor a merge începe să beneficieze de această memorie RAM redusă.

Te uiți: Google Chrome va utiliza mai puțină memorie RAM în Windows 10 mai 2020 Actualizare

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply