Google Chrome a eliminat Avast din browserul dvs.

Google Chrome elimină Avast din browserul dvs.

Putem beneficia multe extensii legate de confidențialitate și siguranta. Sunt prezente în majoritatea browserelor moderne, cum ar fi Google Chrome sau Mozilla Firefox . Acestea oferă această barieră suplimentară de siguranță pentru a a preintampina problemele orisicine ne pun sistemele în nesi-guranta.

Una dintre aceste extensii pe orisicine le-am a merge beneficia în Chrome pentru a ajuta securitatea este Stai . De asemanator AVG opțiune. Acum, browserul Google a raspicat să elimine ambele din magazinul său legal și invar să împiedice utilizatorii să le instaleze.

De ce Google Chrome a eliminat extensiile Avast și AVG? În spatele acestui deala este trebuinta de încredere în confidențialitate. Ambele extensii au colectat datele utilizatorului. Au colectat obiceiuri apoi când navighează, site-urile vizitate etc. Știm inca că confidențialitatea este oaresice orisicine îi îngrijorează deosebit numeros pe utilizatori și platformele în sine caută modalități de a a priti scurgerea informațiilor.

Printre altele, Avast ar a merge ști de câte ori am comunicativ browserul, cât masura suntem pe o anumită pagină sau ce clicuri am făcut. Este oaresice orisicine pentru Google Chrome dăunează utilizatorilor și afectează sfoara intimitate .

Trebuie menționat faptul că cazul Google Chrome impotriva orisicine vorbim în aiest paragraf nu este incomparabil. Cu câteva săptămâni în urmă, din browserul Mozilla Firefox au luat just aceeași fermitate când au eliminat extensiile Avast și AVG din magazinul lor legal.

google-ªterge-Avast

Nu au fost eliminate din computerele utilizatorilor

Extensii Avast și AVG nu mai sunt disponibile în magazinul legal Chrome. Totuși, aiest deala nu înseamnă că au fost șterse masinal din browserele utilizatorilor. Toți cei orisicine au intins fiecare dintre aceste extensii vor persista pe calculator electronic.

Vezi mai mult:  Programe de dezinstalat pentru a economisi bateria laptopului ITIGIC

Prin consecinta, pentru acei utilizatori orisicine doresc să îmbunătățească confidențialitatea și să nu permită interferența oricăreia dintre aceste extensii, este adecvat să le dezinstalați dacă sunt pe calculator electronic.

Pe de altă latura, ca un asentiment universal, putem citi că este solemnel să instalați întotdeauna extensiile din surse oficiale. În aiest fel, ne asigurăm că aiest soft nu a fost metamorfozat în mod rău intenționat. Dar pe lângă aceasta, musai să avem cunoștințe active impotriva ele. Aceasta înseamnă că musai să fim atenți în cazul în orisicine își schimbă funcționarea, să solicităm permise ciudate sau fiecare caracteristică orisicine să ne facă dubios. Există multe extensii pe orisicine le avem la dispoziție, dar nu toate sunt de încredere.

Te uiți: Google Chrome a eliminat Avast din browserul dvs.

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply