GIF-uri animate WhatsApp: Cele mai bune site-uri web de descărcat sau de creat de la zero

Adevărul este că WhatsApp oferă posibilitatea de a a mana gifuri animate prin intermediul său inglobare cu prispa GIPHY . Pentru a confectiona aiest materie, musai pur și prost să mergem la chat-ul conj dorim să împărtășim gif-ul, să atingem pictograma emoticon orisicine apare în stânga câmpului de izvod și în partea de jos să atingem din nou pictograma GIF. Acum putem selectiona câteva gif-uri animate de GIPHY orisicine sacagiu pe WhatsApp sau căutăm pe cel orisicine ne interesează din pictograma lupă.

GIF-uri animate WhatsApp

Cele mai bune site-uri gratuite de gif-uri animate

Din beatitudine, avem multe alternative apoi când vine cuvant de descărcarea de GIF-uri animate de pe Internet. Din beatitudine, aiest materie a devenit poporan în ultimii ani, în minune fișierelor terminal de grele și ineficiente. Cele mai bune pagini ar fi:

GIPHY

Prin frecventare, din aplicația de mesagerie în sine și de pe site-ul web GIPHY, putem descărca cu ușurință gifuri animate gratuite pentru WhatsApp și le putem partaja cu contactele noastre. Cu toate acestea, există și alte platforme orisicine ne oferă posibilitatea de a descărca gif-uri animate gratuite pentru WhatsApp, prep Tenor, GIF Bin sau GIF-uri Reaction.

gifuri animate gratis pentru WhatsApp

Tenor

Oferă un fisier geros de gif-uri online pe orisicine le putem descărca infruc-tuos pentru a le a mana prin WhatsApp. În Tenor, gifurile sunt organizate pe categorii, deși oferă și posibilitatea de a a face căutări personalizate pentru a găsi gifurile pe orisicine le dorim.

gifuri animate gratis pentru Whatsapp

GIFBin

Ne confruntăm cu o platformă ajunge de curioasă de gif-uri, deoarece am a se cadea citi că este un container de gif-uri în orisicine oricare își eventual contribui propriile creații și eventual descărca gif-uri animate pentru WhatsApp create de alți utilizatori. Oferă un motoriu de căutare pentru a găsi gifurile preferate dintre miile disponibile pe platformă și asemenea să le puteți descărca pentru a le a mana prin WhatsApp. La fel ca emoticoanele, putem descărca și gif-uri animate gratuite pentru WhatsApp orisicine reflectă anumite sentimente. Dacă căutăm aceste tipuri de gif-uri, apoi putem a se deplasa la Reacția GIF-uri, o platformă orisicine oferă gif-uri animate orisicine reprezintă o mulțime de dispoziții.

Vezi mai mult:  Descarcă Battlefield 3 gratuit cu Prime Gaming și Origin

Imagini Google

Deși eventual părea reliefat, adevărul este că este un cinie extrem folositor. Tastați oarecum ceea ce dorim să căutăm lângă cuvântul GIF pentru a găsi o mulțime de rezultate. De invar, putem prii motorul de căutare inaintat pentru a filtra devreme după extensia .gif.

ReactionGIF-uri

Un site web orisicine gata ne a cuteza să ne raportăm la un GIF. Avem aceste animații pentru a citi gata fiecare ne vine în cuget. Pe web avem un motoriu de căutare în funcție de dispoziția noastră, în funcție de răspunsul pe orisicine dorim să-l oferim sau un motoriu de căutare unanim pentru a coresponda ceea ce dorim.

Tumblr

Nu am vanjos lăsa ocazia să recomandăm această platformă de microblogging. Deși nu este de vrajitorie activitatea sa principală, adevărul este că găzduiește mii din aceste animații. Din beatitudine, putem căuta cu ușurință conținut între bloguri, asadar este o alternativă pentru a găsi acel GIF desavarsit.

Casa GIF

Nu vă lăsați purtați de aspectul său prost și lalau, deoarece este o bază de date bună a acestor imagini animate. Punctul maxim este că avem domenii pentru a găsi cu ușurință ceea ce căutăm.

Gifuri animate

Cu biban american 21,000 de imagini animate în catalogul său, aiest razor motoriu de căutare este o opțiune excelentă pentru a găsi ceea ce dorim. Pe lângă faptul că avem un motoriu de căutare tradițional, avem și capacitatea de a a inota prin diferitele categorii desavarsit ordonate și clasificate.

Imgur

Unul dintre clasicele de pe Internet orisicine a cuteza indelungat mai indelungat decât încărcarea fotografiilor. De vrajitorie, GIF-urile animate și memele sunt aglomerate pe plic sa. Putem căuta după intitulare, după etichetă sau după utilizator, în cazul în orisicine am găsit un bun scornitor al acestor imagini animate.

Vezi mai mult:  Cel mai bun antivirus Windows 10 în octombrie 2020 de la AV-Test

De invar, vă puteți fauri propriile GIF-uri

Și dacă doriți să aveți propriile gifuri animate gratuite pentru WhatsApp, vă puteți dezlănțui imaginația și puteți fauri propriile imagini animate. Pe site-ul web Giphy, găsim un cinie, Gif Maker, orisicine vă a cuteza să creați propriile gif-uri animate gratuite pentru a le partaja pe WhatsApp cu orisicare doriți. Pentru a confectiona aiest materie, mergeți la Gif Maker site-ul, creați-vă gif-ul insufletit și atunci partajați-l prin intermediul aplicației impoporare de mesagerie.

Vedeți postarea: GIF-uri animate WhatsApp: Cele mai bune site-uri web de descărcat sau de creat de la zero

Site-ul web:https://mokoyuma.com

Categorie: tehnologie

Leave a Reply