Fotografii încețoșate pe WhatsApp: Cum să le remediezi și să le descarci

Când accesați o conversație sau discutați în aplicația de mesagerie și vedeți că a poza dvs. este neclară, are o explicație. Practic, aiest materie se întâmplă deoarece nu există nicio duplicat a imaginii în cauză, nici în memoria internă a telefonului volant, nici pe cardul SD. La un minut dat ați fost nevoită să o ștergeți din cucurigu sau nu ați stocat-o și este excesiv târziu și nu o puteți accesa, asadar acele fotografii încețoșate apărea pe WhatsApp după un cadenta în chaturi individuale sau în grupuri.

Whatsapp
Whatsapp

Ce putem a efectua?

Cea mai simplă soluție este să ceri suflet respectivă pentru a vă inainta a poza ai estompat din nou. Dacă aveți încredere în brokerul dvs., spuneți-i să retrimiteți conținutul. Pentru el, dacă fișierul este pe telefonul său, asta nu ar a se impune să apară la fel de încețoșat și ar a se cuveni a zice ușor conținutul către aceeași conversație. După ce o trimiteți din nou, pur și prost descărcați a poza făcând chicotit pe săgeata corespunzătoare și salvați-o și nu o ștergeți din nou din cucurigu.

Nu putem a-si scoate fotografii încețoșate pe WhatsApp după un cadenta. După cum explică din aplicația de mesagerie însăși, odată ce descărcați o poza pe dispozitivul dvs., aceasta nu mai pasamite fi descărcată decât dacă vă sunt trimise din nou.

Descărcare automată în cucurigu

Una dintre cele mai bune metode de a ocoli fotografiile încețoșate pe WhatsApp este activarea opțiunii „ Vizibilitate fișiere multimedia “. Ceea ce a cuteza această setare în aplicația de mesagerie este că un fișier este scapat instinctiv în galeria smartphone-ului dvs. apoi când îl descărcați din conversația respectivă. Acest materie vă va a sigura că se află în galeria dvs. și le puteți amana sau a inmagazina în cloud apoi când aveți cerinta și nu le veți a se rataci și nu vor a efectua fotografii încețoșate pe WhatsApp.

Vezi mai mult:  Cele mai bune sisteme de difuzoare 5.1 pentru computer cu sunet surround

Pentru a a dinamiza Vizibilitatea fișierelor multimedia în toate chaturile, accesați:

 • Deschideți WhatsApp
 • Apăsați pe “Mai multe opțiuni”
 • Mergi la Setari
 • Accesați chaturile
 • Asigurați-vă că „Vizibilitatea fișierului mijloci” este activată

WhatsApp

Pentru a a efectua aiest materie într-un chat aparte, urmați acești pași:

 • Deschideți chat-ul WhatsApp în cauză
 • Atingeți cele trei puncte de opțiune
 • Faceți chicotit pe „Vizualizați contactul sau informațiile impotriva categorie”
 • Atingeți „Vizibilitatea fișierelor multimedia” și activați-l

WhatsApp

Dacă aveți un iPhone, pașii de urmat vor fi similari:

 • Accesați WhatsApp
 • Dați chicotit pe Setări
 • Alegeți opțiunea „Chaturi”
 • activează „Salvați fotografii” ustensila

Fotografii încețoșate pe WhatsApp pentru pierderea calității

În cele mai multe cazuri, fotografiile încețoșate pe WhatsApp pe orisicine le vedem se datorează acestui materie pe orisicine vi l-am explicat inca: au fost eliminate din mecanism sau din SD și din aplicație nu pot găsi și afișați-le pentru că nu sunt pe mecanism.

Dar este potential să vedeți și fotografii încețoșate datorită calității lor . Dacă imaginea trimisă nu este excesiv bună și WhatsApp o a descreste și o comprimă, aceasta va intelege să aibă o natura și mai proastă și nu va arăta exact.

Așa cum este coerent, WhatsApp nu vă împărtășește fotografiile cu rezoluția originală, deoarece aplicația inainta și primește mii de imagini în fiesce zi și nu a vanjos a duce volumul pe orisicine aiest materie îl implică. De aceea el le a descreste și le comprimă înainte de a le inainta.

Dacă vedeți că fotografiile pe orisicine le trimiteți de WhatsApp pierd excesiv multă natura, puteți a folosi un subterfugiu pentru a inainta fișiere în rezoluția lor inițială, conservându-și greutatea și fără a fi comprimați de aplicația de mesagerie. Dacă este catva solemn sau dacă aveți cerinta de cealaltă persoană pentru a tipări, puteți a efectua aiest materie pentru a vă a sigura.

 • Accesați geam de conversație fiindca doriți să o trimiteți
 • Faceți chicotit pe pictograma obișnuită pentru a atașa, clipul
 • Alege „Atașați hartie” opțiune și nu atașa fotografii
 • Faceți chicotit pe „Căutați alte documente”
 • Găsiți a poza dorită intre dosarele mobile
 • Trimiteți imaginea în cauză către acel relatie
Vezi mai mult:  Cum să știți dacă un iPhone este original: Sfaturi de păstrat în minte

Astfel a poza va fi trimisă în calitatea pe orisicine o are, fără rezumare și fără usurare. Dacă este o problemă de natura, vedeți fotografii încețoșate pe WhatsApp, așa că puteți să o rezolvați.

Te uiți: Fotografii încețoșate pe WhatsApp: Cum să le remediezi și să le descarci

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply