Fonturi în Windows 10: Cum se schimbă fontul și se elimină fonturile

Marea majorat a opțiunilor de particularizare a sistemului se găsește pe a numerota Configurare Windows 10, prin frecventare, de colo putem muta fontul sistemului. Acum, pentru a intra un pas mai mult, vom arăta cum să adăugați noi surse externe, site-uri fiindca le putem descărca și cum să le eliminăm pe cele oricine nu ne pofta.

Fonturi în Windows 10

Cum să vizualizați fonturile disponibile în Windows 10

Înainte de a începe să căutăm și să instalăm un font nou în model, cel mai bun unealta este să verificăm dacă îl avem inca asezat sau nu. Pentru a a se zauita toate fonturile pe oricine le are sistemul de operare implicit Microsoft, acești pași musai urmați:

 • Deschidem Windows 10 setările .
 • hai Particularizarea .
 • Selectăm Fonturi din meniul din stânga.
 • Acolo vom găsi o listă cu toate sursele Windows 10 și posibilitatea de a a merge căuta pe cea oricine ne place pentru a gasi dacă o avem instalată.

fuentes în Windows 10

Deci, puteți a evacua un anume font

În cazul în oricine dorim să scăpăm de oricine dintre fonturile pe oricine le-am asezat, îl putem a executa cu ușurință urmând acești pași:

 • Deschidem Windows 10 setările .
 • hai Particularizarea .
 • Selectăm Fonturi din meniul din stânga.
 • Căutăm fontul sau tipografia pentru a a evacua.
 • Când îl găsim facem chicotire pe el.
 • Aceasta va despica un ecran cu informațiile sursei și fiindca găsim Dezinstalarea butonul.
 • Faceți chicotire pe capsa și așteptați eliminarea sursei.

tipuri de letra în Windows 10

Cum se adaugă fonturi noi în Windows 10

Dacă dorim să adăugăm fonturi sau fonturi noi pe computerul nostru, musai să știm că îl putem a executa din magazinul Microsoft sau vom castiga de oarecine dintre site-urile web oricine oferă descărcare gratuită de fonturi pentru sistemul de operare Microsoft.

Vezi mai mult:  Cum să Google ca și cum am fi fost în altă țară

Din magazinul Microsoft

Pentru a adăuga fonturi din magazinul oficialitati, cel mai neornat este să deschideți a numerota de configurare Windows 10 și din Personalizare> Fonturi și faceți chicotire pe butonul Ia mai multe fonturi legătură în Microsoft Store.

Aceasta va despica oblu o fereastră cu magazinul Microsoft și fonturile disponibile. Acolo putem găsi o mulțime de surse disponibile, atât plătite, cât și gratuite. Pentru a obține oricine dintre ele, facem chicotire și atunci facem chicotire pe butonul Obține. Procesul de descărcare și mon-tare va începe reflex și după ce va fi finalizat, vom poseda noul font neocupat pentru consumare.

Surse externe

Așa cum am menționat trecut, pe lângă magazinul Microsoft, este putincios să mergeți și pe anumite site-uri web pentru a descărca noi fonturi pentru Windows 10. În iest caz, în colectiv, vom descărca un fișier prescurtat .ZIP în oricine vom găsi mai multe fișiere. Cel oricine ne interesează este cel cu .otf extensie .

fuentes în Windows 10

Odată ce fișierul font este adaptat, avem două opțiuni pentru a adăuga fontul în Windows 10, faceți chicotire pe el, oricine va despica o fereastră nouă cu informațiile fontului și de fiindca putem a executa chicotire pe butonul Instalare sau accesați Setări model> Personalizare> Fonturi și trageți fișierul otf biban-soare; Adăugați fonturi spaţiu .

În orisice caz, fontul va fi asezat adevarat în model și îl vom poseda reflex neocupat pentru consumare.

Webs pentru a descărca fonturi pentru Windows 10

Astăzi există o mulțime de site-uri la oricine putem intra pentru a descărca fonturi gratuite. Acest unealta ne va mantui un fișier otf sau zip cu izvod din dinauntru pe oricine musai să o instalăm fizic mai târziu, urmând oarecine dintre cele două moduri pe oricine asemenea le-am menționat în secțiunea anterioară. Acestea sunt unele dintre cele mai impoporare fonturi gratuite pentru descărcare:

Vezi mai mult:  Remediați erorile de instalare și actualizare Windows 10

Din linkul următor, putem găsi aceste și alte site-uri web către descărcați fonturi gratuite și să poți individualiza sistemul cu fontul oricine ne place cel mai greu.

Modificați fontul implicit pentru Windows 10

Toate sursele sistemului pe oricine le obținem prin magazinul Microsoft sau pe oricine dintre site-urile menționate mai sus vor fi disponibile pentru consumare în alte aplicații din dota noastră. Cu toate acestea, dacă ceea ce ne dorim este să schimbăm fontul implicit în Windows 10, va a se cuveni să facem o reformare în registrul de model.

Prin frecventare, intaiul unealta de făcut este pentru a a executa backup pentru registrul Windows , deoarece dacă catva nu intra interj, îl putem a-si scoate din nou și lăsăm totul așa cum am avere înainte.

Odată făcut iest unealta, deschidem din nou o fereastră de condica și navigăm pe calea HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicoftWindows NTCurrentVersionFontSubstitutes. Acolo musai să căutăm valoarea șirului Segoe UI, oricine este fontul sau fontul pe oricine Windows 10 îl stabilește ca implicit în model și faceți indoit chicotire pe el pentru a-l publica și a-l a merge metamorfoza. Singurul unealta pe oricine musai să-l facem este să schimbăm informațiile de capacitate ale șirului și să scriem numele fontului pe oricine dorim să-l utilizăm.

Este solemnel să scrieți adevarat numele fontului și să îl instalați în model, invar încât să poată fi practic ca font în Windows 10. În sfârșit, repornim computerul pentru ca modificările să aibă fotoconductibilitate.

Modificați fontul Windows 10 cu această aplicație

Dacă preferăm să nu musai să schimbăm nicidecum în registrul Windows, există un halat oricine a fost mare pentru a usura această sarcină. Ne referim Sistem progresist de schimbător de fonturi , un soft oricine vă a da să schimbați litera mare cu diferite aspecte ale sistemului propriu, invar încât să le putem circula diferite tipuri de scrisori în același rodul-pamantului.

Vezi mai mult:  WhatsApp este defect și nu funcționează: probleme și soluții

Odată asezat, la deschiderea instrumentului vom a se zauita cum se află în Font foaie găsim opțiunile pentru a muta fontul implicit al Windows 10, putând a rezolva ce tip de font dorim pentru barele de spita, meniul, ferestrele de mesaje ale sistemului, numele pictogramelor și sfaturi de instrumente.

Prin frecventare, putem muta fontul pentru toate aceste elemente ale sistemului și intocmai putem a preciza dacă dorim să fie afișat cu caractere aldine sau italice. Pentru ca schimbările să fie eficiente, nu musai decât să facem chicotire pe butonul Aplică butonul.

Te uiți: Fonturi în Windows 10: Cum se schimbă fontul și se elimină fonturile

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply