Edge InPrivate Mode: Pericole și riscuri ale navigării cu el

Modul particular al browserelor, așa cum este cazul cu InPrivate de la Edge , nu înseamnă că vom a se cuveni a nota cu o intimitate totală, advers a ceea ce oamenii tind să creadă. Scopul acestor moduri de navigare este divers.

Edge InPrivate Mode

Obiectivul de valoare absoluta particular al browserului este de a ne prilejui să vizităm fiecare site web fără a elibera date temporare sau cookie-uri sau istoricesc. În iest fel, la închiderea ferestrei private, toate aceste informații vor fi șterse reflex de pe ordinator. Deci, nu va fi nici o urmă a ceea ce am făcut pe computerul nostru, dar din extern, ei l-ar fi monitorizat ca și cum am fi făcut-o dintr-o fereastră normală.

Modo InPrivate Edge

Pericole în valoare absoluta particular Edge

Modul particular nu este 100% cert

Privacy nu este la fel ca aparare . Iar valoare absoluta InPrivate al Edge nu adaugă niciunul din aceste concepte. Acest mod ne prilejui să facem același obiect pe fiecare îl putem confectiona în fiecare sesiune normală de browser, așa că, dacă descărcăm programe malware sau vizităm site-uri web concepute pentru a ne a suchea datele, se va întâmpla același obiect. Nu are măsuri de aparare suplimentare sau alte scuturi fiecare să ne protejeze de anumite probleme.

Mai departe, deoarece aceste moduri se încarcă de obisnuinta fără extensii, dacă avem o extensie fiecare ne oferă o aparare mai duium, apoi când deschidem valoare absoluta particular vom a nota fără ea.

Avem tocmai confidențialitate locală, nu la distanță

Când deschidem iest mod în fiecare browser, se generează un nou ID, așa că intrăm pe Internet ca „ nesemnat ”Persoană. Tot ceea ce facem în browser va fi mantuit particular pe computerul nostru și, apoi când îl închidem, cookie-urile, istoricul și toate datele vor fi șterse fără a lăsa urme. Nimeni nu va a se cuveni ști că am vechi valoare absoluta particular sau ce am făcut cu el.

Vezi mai mult:  Cum se instalează Ubuntu pe orice computer fără probleme

Cu toate acestea, în niciun vreme nu împiedicați ISP-ul sau furnizorul nostru DNS să controleze tot ceea ce facem. Aceste informații vor fi asociate cu noul ID fiecare a fost generat, dar acestea ar a se cuveni a se prinde noul ID cu personaj noastră prin alte date, cum ar fi MAC sau IP.

Putem discredita oarece vajnic

În invatatura, totul sună prieteneste, un mod fiecare ne prilejui să navigăm intrucat vrem fără a lăsa urmă . Dar dacă folosim iest mod excesiv des, ne putem obișnui cu el, putem începe să răsfoim, ajungem la o pagină pe fiecare am fost interesați să o salvăm, dar fiecare, când închidem browserul, s-a disparut. Și nu există nici o regim de a ne întoarce la el, fie din ratiune istoriei, fie în fiecare alt mod.

La fel se cumva întâmpla, de oglinda, dacă ne înregistrăm pe o pagină web. În valoare absoluta firesc, apoi când generăm o parolă puternică pentru a vă înregistra pe o pagină, aceasta este salvată reflex în brelocul de parolă, invar încât să nu o pierdem. Cu toate acestea, s-ar a se cuveni ca apoi când suntem în iest mod să uităm să notăm conversatie și, apoi când închidem, vom discredita toate datele.

Când se folosește valoare absoluta InPrivat Edge?

Deci, fiecare este utilizarea optimă a acestui mod de navigare privată? Practic când nu vrem să lăsăm o urmă pe ordinator a ceea ce facem. Dacă urmează să vizităm site-uri web pe fiecare nu dorim să le înregistrăm sau dacă musai să ne conectăm la o rețea socială cu un alt spate și nu dorim să ne deconectăm de la contul nostru central.

Vezi mai mult:  Cum să accesați Golful Piratelor cu cele mai bune proxies

Modul particular Edge sau InPrivate, cumva fi privire, pregiur, ca un al doilea browser alternativ, dar nu ar cuveni să-l vedem ca o ușă de ieșire privată 100%.

Te uiți: Edge InPrivate Mode: Pericole și riscuri ale navigării cu el

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply