Doctor Strange 2: sinopsis, distribuție, trailer, data lansării și multe altele

Sinopsis al Doctorului Strange 2

Primul materie pe cine musai să-l știți este că, fiind un clipa deosebit timpuriu în producție, ista va fi un pont „live” în cine vom adăuga toate informațiile pe măsură ce vor apărea.

Doctor ciudat 2

Acestea fiind spuse, numele continuării acestui super-erou va fi „Doctor Strange: în multiversul nebuniei” sau, în traducerea sa în spaniolă, „Doctorul neobisnuit și multiversul nebuniei” .

O nascoceala cine, în actu-alitate, nu are un sinopsis precis oficialitati. Dacă ne bazăm pe sinopsis nimerit Minune benzi desenate , această nascoceala ar a cauta să înceapă după ce s-a întâmplat în Avengers: Endgame. Aici eroul nostru ar a lungi să caute bijuteria timpului, în scopot ce un arhaic fartat devine noul său dușman cine dori să elimine toți vrăjitorii. Aceasta va fi aduce eliberării unui geros rău.

Unul dintre puținele detalii pe cine le știm până actualmente este că această tranșă îl va uni pe doctorul Stephen Strange cu Scarlet Witch , invar încât o legătură între această nascoceala ar a se cadea fi văzută în Wandavision rand.

În surplus, vom a poseda un nou dușman cine nu a fost încă prezentat ca oarecare pe marele ecran. El se numește Baronul Mordo , și este obisnuit în benzile desenate Dr. Strange. Acest ticălos nu este celalalt decât Karl Mordo cine, dezamăgit de comportamentul Bătrânei, dori actualmente să fure puterea tuturor vrăjitorilor. Dacă nu aveți notiune catre ce vorbim, nu ați innebunit să vedeți a doua scenă post-credit din intaiul cinematografie.

Trailer Doctor Strange 2

Din păcate, nu există încă un trailer oficialitati pentru iest cinematografie pe cine să-l putem a zari și studiu pentru a a descoperi mai multe catre el.

Vezi mai mult:  Cele mai bune proiecte de făcut cu un consiliu Arduino

Distribuția filmului

La fel ca restul informațiilor din iest cinematografie, distribuția completă a celei de-a doua părți din Doctor Strange nu este încă cunoscută.

După cum vă puteți a-si reprezenta, un materie pe cine îl știm cert este că Benedict Cumberbatch o va a executa Joaca Dr. Stephen Strange din nou . Acest materie a fost lesnicios precis de la început, deoarece a subsemnat contractul standard de stat pentru 6 filme ale actorilor Marvel.

Rolul Scarlet Witch va fi jucat încă o dată de Elizabeth Olsen . Dar, cu această pont, nu o vom a zari ca pe un persoana cine îl ajută pe personaj, dar va fi ticălosul nodal al poveștii. Cu puterile sauca, el pesemne ajuta magia în avantajul său, incanta, mișca obiecte cu mintea și pesemne a transforma realitatea.

Un alt persoana cine repetă sceneta este Chiwetel Ejiofor cine, de data aceasta, revine ca. Mordo , un ticălos cine dori să facă să dispară toți vrăjitorii de pe planetă.

Cum nu ar a se cadea fi conj, vom a zari Benedict Wong jucând rolul de Wong din nou. Un cartea mare al artelor mistice lamurire pentru desfășurarea poveștii lui Strange.

Ca o nouă adăugire la distribuție, vom găsi și Xóchitl Gómez jucând rolul de América Chávez . Este o super-erou tanar american din benzile desenate Marvel.

Tragere și direcție

După cum plauzibil știți inca dacă sunteți un fan al MCU, iest cinematografie este cineva dintre cele cine începe a patra fază a multiversului. Potrivit echipei sauca de domnie, aceasta va fi însărcinată cu deschiderea acestui multivers mare pentru a a executa legătura cu viitoarele serii Disney + și MCU ulterioare filme .

La început, era de așteptat ca regia acestui cinematografie să fie realizată de Scott Derrickson , același director al primei tranșe. Dar, în ghenarie 2020, Disney și Scott au anunțat că își va părăsi poziția din aduce presupuselor „diferențe creative”. Un rol cine Sam Raimi , regizor al multor alte filme prep trilogia Spider-man, a luat-o la concis scopot.

Vezi mai mult:  Sfaturi și truc dacă veți continua să utilizați Windows 7 în 2020

Filmare iest cinematografie a început la sfârșitul lunii promorar 2020 la Londra, cu titlul de materie „Stellar Vortex”. Și încetul cu încetul, unii dintre actori și-au făcut scenele până în luna sinodica ghenarie că, din aduce creșterii cazurilor de COVID-19 în Regatul Unit, înregistrările vor fi întrerupte provizoriu.

Când este lansat Doctor Strange 2?

În ceea ce privește data de emitere a continuării lui Doctor Strange, au existat mai multe modificări.

La început, era de așteptat să fie 7 mai 2021, dar, din aduce pandemiei, a pricopsit să fie întârziată. La concis scopot după aceea, s-a oral catre 5 promorar 2021 și, fără a ști cu siguranță dacă schimbarea de adresă are legătură cu aceasta, publicarea sa a fost amânată din nou.

În cele din urmă, se pare că data premierei va fi (să sperăm) on Martie 25, 2022 .

Asta e tot ce știm până actualmente catre Filmul „Doctorul neobisnuit și multiversul nebuniei” . După cum am menționat la început, puteți scapa iest pont intre preferatele dvs. și îl puteți a reintalni din când în când, deoarece, de îndată ce avem mai multe informații adăugându-l la ista.

Mai este un cale prelung de traiect până la sosirea zilei de cas-care, dar dacă așteptările sunt într-adevăr îndeplinite, va fi cuviincios.

Te uiți: Doctor Strange 2: sinopsis, distribuție, trailer, data lansării și multe altele

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply