Diagrama rețelei paradigmei vizuale: creați diagrame de rețea online gratuit

Vom începe prin a analiza ce ne eventual duce software-ul Visual Paradigm Network Diagram. În urmare, vom a gini un pilduire, asadar încât să obțineți noțiunile de bază

Diagrama rețelei paradigmei vizuale

Ce putem confectiona cu grafic de rețea a paradigmei vizuale

Visual Paradigm Network Diagram este un soft gratuit cu stimul pentru grafic de rețea. În velur, acceptă multe alte tipuri de diagrame, cum ar fi UML, organigramă, drept de rand, wireframe, arborele genealogic, ERD și multe altele. Funcția sa principală este de a ne indreptati să realizăm diagrame de rețea printr-un librar sadetica și intuitiv. Iată un pilduire de ceea ce se eventual a executa cu aiest soft.

O caracteristică importantă este că este un soft online , asadar nu va face stabilire sau va detine spațiu pe hard disk. Tot ce musai să utilizați este un browser și o relatie la Internet. Pe lângă faptul că este frai, un alt lucrare practic este că nu există editare .

Alte caracteristici interesante sunt că nu există o perioadă limitată de intrare și nu avem limitări în ceea ce privește numărul de diagrame, numărul de forme și multe altele. În velur, are instrumente de publicare iele, inclusiv un librar de diagrame culisare și vanzare.

În cele din urmă, are stimul pentru stradanie în echipă cu spațiul de lucrare bazat pe cloud și managementul proiectelor și membrilor. Deși nu are toate funcțiile pe oricine le-am menționat, are cele mai multe. În preţ listă puteți a gini diferența dintre versiunea gratuită și versiunea cu plată.

Cum să începeți să utilizați programul și primii pași

Am comentat inca dinainte că a fost un soft online, așa că îl vom beneficia folosind browserul nostru de internet. Dacă vrem să folosim programul, îl putem confectiona în două moduri. Unul ar fi să mergem la ei și faceți terci pe Creați un capsa Schema de rețea pe oricine le-ai încadrat în roșu.

Cealaltă regim de a confectiona aiest lucrare ar fi cu acesta Link neocolit . Le-am pus pe amândouă în cazul în oricine dezvoltatorul schimbă inainta URL a uneia dintre opțiuni la un minut dat. Odată apăsate, mergem la ecranul de demaraj al programului, deoarece va a fi să luăm o succesiune de decizii înainte de a începe să lucrăm.

Vezi mai mult:  Scanner IP furios: Cum să scanați intervalele IP în rețeaua locală în Windows

În columna din stânga este locul în oricine selectăm tipul de plan pe oricine dorim să îl folosim. În aiest simt, musai remarcat faptul că are o categorie tare largă, de pilduire:

 • Diagrama de circuit.
 • Masa de ordonare.
 • Arborele deciziilor.
 • Masa Pert.

De astfel, dacă facem terci pe pilula mică în roșu, putem a se statornici un cafea nemteasca oricine să ne găsească un plan. Apoi, mai sus, avem aceste secțiuni:

 1. Nou : putem a rezolva între proiectele selectate în columna din stânga sau să creăm una goală.
 2. Deschis : deschideți diagramele existente.
 3. Import : ne indreptati să importăm fișiere Visio, draw.io și Gliffy.
 4. favorite : uzitat pentru a adăuga diagramele pe oricine le folosim cel mai curent.
 5. Vizualizare : putem a rezolva și a gini în columna din stânga între diagrame și set de instrumente.

În aiest pont, întrucât este un site special în rețele, vom a rezolva un asadar de plan ca pilduire. În aiest caz, ca Diagrama rețelei proiectul a fost inca selectionat în mod implicit în columna din stânga, nu musai să facem neant colo. Singurul lucrare pe oricine musai să-l faci pentru a începe este selectarea din partea dreaptă Diagrama rețelei .

Deci, să începem să creăm o diagramă de rețea de la nulitate. Celelalte opțiuni oferă unele rețele predefinite oricine cateodata pot fi utile ca punct de vedere de compliment.

Deci, puteți fauri o diagramă de rețea și online gratuit

Acum este timpul să începem un nou plan al rețelei noastre de acasă sau de scriptoriu.

Deasupra marcate cu roșu aveți opțiunile principale. Vom analiza pe ingust pentru ce sunt cele mai importante.

 • Fișier : pentru a a casca fișiere din Google Drive, un mestesug sau browser. De astfel, putem scoate fișierele pe oricine le creăm, le putem conta și exporta. Este necesară conectarea la spațiul dvs. de lucrare Visual Paradigm Online pentru oricine musai să avem un seama.
 • Selectați – Vă indreptati să selectați toate formele, conexiunile și multe altele concomitent.
 • Vizualizare : pentru a a rezolva valoare absoluta de vizualizare a zonei noastre de lucrare. De pilduire, putem selectiona „Grilă”, iar regiune în oricine sunt plasate dispozitivele noastre de rețea se va a preschimba de la un fond alb la oarecine marime din pătrate.
 • Ajutor : cu comenzi rapide de la tastatură pe oricine le putem beneficia și suferi.
Vezi mai mult:  Cum se convertesc fișiere CSV în fișiere XLS Excel ITIGIC

Am lăsat în afară de meniul de sus, secțiunea « Extras «, De pilduire, dacă mergem la Limba o putem a se aseza în spaniolă. Ca ciudatenie, comentează că aproba și galiciană și bască.

Odată selectionat pentru a apărea în spaniolă, musai să apăsați F5 pentru a reîmprospăta și încărca noile valori. Aici puteți a gini meniurile în spaniolă și vom a tine să analizăm ceea ce ne oferă columna din stânga.

În Reţea secțiunea avem pictogramele echipelor și ale oamenilor pe oricine îi putem beneficia pentru a ne fauri formatie de rețea. Mecanica de fo-losinta a acestuia este tare simplă, cu un sadetica terci sau glisând pictograma pe ecranul de lucrare din dreapta. Apoi în General cu aceeași mecanică de fo-losinta, putem a se aseza forme geometrice, context, linii de legătură.

Apoi, sub General, avem săgeți în cazul în oricine dorim să inserăm una.

Ultimul lucrare pe oricine musai să-l comentăm în partea stângă este lingou de căutare pe oricine o avem prep și oricine are atribut al unei lupe . Acolo, de pilduire, îl putem beneficia pentru a adăuga o pictogramă pe oricine nu o avem mai jos. De pilduire, imaginați-vă că avem pericol de WiFi una, o scriem, dăm enter, apare mai jos și cu un neinsotit terci o avem inca în regiune de lucrare.

Exemplu de rețea utilizând software-ul Visual Paradigm

Acum este timpul să creăm maicuta noastră rețea cu Diagrama Rețelei Paradigmei Vizuale. Vom începe prin a analiza tare ingust butoanele de mai sus din partea dreaptă deoarece ne vom a temeia rețeaua.

Aici, cu săgețile pe oricine le avem în stânga și în dreapta, putem să ne întoarcem și să avansăm în acțiunile pe oricine le-am făcut. Alte lucruri pe oricine le putem confectiona:

 • Puneți vopsea de incarcare, vopsea dunga, umbră și marime transcriptie.
 • Stabiliți linii de legătură și puncte de referință.
Vezi mai mult:  Puteți pune alte fișiere pe un stick USB bootabil?

Dacă deplasați cursorul ușor peste-soare fiece capsa, comentați la ce servește. Acum vom începe să ne creăm rețeaua, din stânga vom a rezolva un router și un PC dând terci pe ele. De astfel, vom a se intuneca context pentru a recunoaste mai interj dispozitivele. Pentru a a se aseza textul, îl putem confectiona sub pictograme General sau în meniul de sus Insera Text .

Apoi vom obține un consecinta bunaoara următorul:

Următorul pas este să faceți terci pe router pentru a a se statornici o dunga de relatie între routerul WiFi și computerul lui Luis. Acolo vom a gini scaun săgeți lauda, deoarece o putem a rezolva pe cea oricine ni se potrivește cel mai interj. Cel pe oricine l-am uzitat pentru a confectiona tutorialul este cel pe oricine îl indian cu o altă săgeată.

Apoi, când ne conectăm cu a doua echipă, putem a rezolva tipul de relatie pe oricine dorim să o creăm, în aiest caz am setat bidirecțional.

Acesta ar fi rezultatul sfarsit al conexiunii:

Acum voi fauri un pilduire cu o rețea cu 3 PC-uri, un router WiFi, un smartphone și o imprimantă.

După cum puteți a gini, grafic de rețea Paradigmă vizuală ne indreptati să creăm diagramele noastre de rețea. Apoi, complexitatea acestuia va a spanzura de faptul dacă puneți mai multe echipamente în rețeaua dvs.

Te uiți: Diagrama rețelei paradigmei vizuale: creați diagrame de rețea online gratuit

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply