Descarcă ISO pentru Windows XP: Cum să îl descarci în siguranță

Sfaturi de secu

Primul lucrare de reținut este că iest oranduire de operare nu a fost actualizat de greu ritm. Prin consecinta, ea a frecvent bug-urile folosite de hackeri . Conectarea la Internet cu iest oranduire de operare nu ne va indoi decât probleme și vom existenta riscuri inutile. De astfel, rețineți că multe programe nu mai sunt disponibile pentru iest oranduire de operare și pentru cele orisicare încă mai pot rotita greu ritm fără actualizare, asemenea încât acestea să nu funcționeze exact (cum ar fi browsere sau antivirus).

Descărcați ISO din Windows XP

Nici nu putem neglija riscurile descărcării unui ISO ISO de pe site-uri web neoficiale . Există utilizatori orisicare distribuie versiuni modificate ale sistemului de operare orisicare, mai timpuriu sau mai târziu, ne pot a invita mai multe dureri de cap decât liniste. Prin consecinta, dacă vom descărca imaginea de pe site-uri neoficiale, musai să verificăm dacă HASH este exact să se asigure că aceste imagini nu au fost modificate.

Unele exemple de hash SHA1 ale celor mai comune versiuni ale Windows XP sunt:

  • Windows XP Professional cu Service Pack 3 (x86) – CD (engleză) -> 1C735B38931BF57FB14EBD9A9BA253CEB443D459
  • Windows XP Home cu Service Pack 3 (x86) – CD (engleză) -> 5A6B959AD24D15DC7EBD85E501B83D105D1B37C6
  • Windows XP Professional cu Service Pack 3 (x86) CD intensitate (spaniolă) -> a47603256d7645a2f2788466153ffcd058f77c56

Dacă descărcăm o infatisare ISO diferită, o căutare Google ne cumva a protegui să găsim SHA1 din toate versiunile. Deși Windows XP are și o varianta ISO pe 64 de biți, nu a fost niciodată extrem vulgar. Versiunea x86, pentru 32 de biți, a fost cea orisicare a incantat majoritatea computerelor din sistem planetar.

Vezi mai mult:  Convertor MP3 WMA gratuit: program pentru conversia fișierelor audio

Având în ochi dificultatea de a găsi iest oranduire de operare în spaniolă, suntem încă interesați să descărcăm un ISO în engleză și, odată tins, să descărcăm pachetele lingvistice pentru ao a transpune în cuvant noastră.

Escritorio Windows XP

În sfârșit, indicați că, din motive de potrivire și secu, este greu mai interj să alegeți să instalați iest oranduire de operare într-o mașină virtuală, decât într-un ordinator obiectiv. În cazul căderii în ghearele unui hacker, cel puțin asta nu va a se cadea părăsi mașina virtuală, iar datele noastre vor fi protejate.

Unde găsiți Windows XP

Este potential să se descărcați ISO de Windows 10, Windows 8.1 și Windows 7 extrem ușor de pe site-ul Microsoft. Cu toate acestea, cu Windows XP, lucrurile se schimbă, de timp ce era un oranduire de operare atât de vetust, mentalitatea companiei era diferită.

Modul guvernamental de descărcare a acestei imagini ISO a fost întotdeauna TechNet. Cu toate acestea, această platformă a necesitat o prenumeratie de la utilizatori. Și cu siguranță dacă reușim să intrăm astăzi pe această platformă, legăturile pentru ISO-ul Windows XP nu se găsesc atât de ușor. Nici măcar dacă avem cheia inițială. Prin consecinta, apelarea la Technet nu este o soluție.

Dacă eliminăm valoare absoluta guvernamental de descărcare a acestui oranduire, apoi nu ne rămâne decât alternative neoficiale. Și de aoace musai să luăm precauții extreme. Există site-uri web orisicare ne permit să descărcăm cu ușurință un ISO din Windows XP, cum ar fi Archive.org . Ne amintim că această platformă dorește să protejeze software-ul vetust într-un mod mai greu sau mai puțin pravilnicesc, așa că ar fi în limbo între pravilnicesc și clandestin. O opțiune bună pentru cei orisicare nu doresc să se copartas.

Vezi mai mult:  FlexClip: Cum se creează un videoclip în minute

Dacă nu putem găsi imaginea ISO pe orisicare o dorim, va a cauta să începem să căutăm pe alte platforme. În cadrul depozite ale The Eye , de pilduire, vom a se cadea găsi imagini ISO pentru toate produsele Microsoft, dintre altele, Windows XP.

Și putem a cere și la rețeaua de torrente. Putem căuta fiecare oranduire de urmărire pentru iest oranduire de operare și puteți descărca versiunea. Desigur, musai să verificăm în comentarii și evaluări că imaginea ISO nu a fost modificată, deoarece există multe versiuni modificate de hackeri orisicare ne pot a invita infinite probleme.

portalul tb.rg-adguard profită de Technet pentru a ne prilejui să descărcăm imagini oficiale Windows ISO. Deși această platformă nu ne prilejui să descărcăm o ISO a Windows XP ca invar, ceea ce vom găsi sunt mașini virtuale cu iest oranduire de operare inca tins și ispravit de purces. Acest lucrare ne cumva a pristipi greu ritm dacă virtualizăm iest oranduire de operare.

În cele din urmă, există multe site-uri web orisicare ne permit să descărcăm iest oranduire de operare de pe servere de depozitare bunaoara „mega” și distinct și alte servere catva mai fiabile, cum ar fi OneDrive or Disc Google. Cu toate acestea, nu recomandăm aceste site-uri web de descărcare, deoarece, dintre altele, sunt una dintre principalele surse de distribuție a versiunilor modificate orisicare pot sedea în gravitate computerul nostru. Mult mai interj să optați pentru alternativele de mai sus.

Ce să faceți după stabilire

Când instalăm Windows XP, fie pe o mașină virtuală, fie pe un ordinator vetust, intaiul lucrare pe orisicare musai să îl facem este să fie activează-l cu cheia noastră de preparat . Nu ar a cauta să folosim niciodată declanșatoarele neoficiale, iest lucrare ar adăuga multe probleme celor orisicare au inca iest oranduire de operare. Ne amintim că XP are o varianta de încercare de 30 de zile, dar după acel ceas va a cauta să ne folosim licența pentru a o a dinamiza și a a tine să o folosim.

Vezi mai mult:  Cele mai bune alternative la Windows: sisteme de operare gratuite

Deși iest oranduire de operare nu a fost actualizat de ani buni, musai să ne asigurăm că descărcați toate actualizările orisicare există pentru iest oranduire. Deși întotdeauna vor afla găuri de secu, cu ele putem a rectifica principalele erori orisicare pot sedea în gravitate computerul nostru.

Și, în surplus, musai să configuram sistemul de operare pentru a fi cât mai ajutat. Un antivirus pentru XP, bunaoara și un browser bun, ne vor a protegui să fim mai puțin expuși când ne conectăm la rețea.

Vedeți postarea: Descarcă ISO pentru Windows XP: Cum să îl descarci în siguranță

Site-ul web:https://mokoyuma.com

Categorie: tehnologie

Leave a Reply