DC Extended Universe: Cum să vizionați filme în ordine corectă

Ordinea „mai puțin corectă”: premiere

A chema că urmărirea sau vizionarea filmelor din această suma pe principiu anului de emitere este comandă greșită ar fi oareceva exagerat extrem. S-ar a se cuveni ca, dacă decideți să le vedeți identic acestui principiu, nu veți a se cuveni fixa cu ușurință anumite detalii fiecare le unesc, dar, evident și așa, dacă acordați atenție și aveți o amintire bună, l-ați a se cuveni obține.

Este solemn să rețineți că ordinea acestor filme pe fiecare le veți a zari mai jos confectiona menire din acestea filme fiecare au ieșit la iveală din 2013 , adică, conform oficialului DCEU (DC Extended Univers) cu „repornirea” poveștii lui Superman. Dar, marcat, există filme cu aiest super înainte de astăzi.

Clasificarea fiecare rămâne după organizarea filmelor de către an în fiecare au fost eliberați este după cum urmează:

 • Omul de Otel (Iunie 14, 2013)
 • Batman v. Superman: Dawn of Justice (Martie 25, 2016)
 • Echipa de suicid (Martie 25, 2016)
 • Wonder Woman (Iunie 2, 2017)
 • Liga Justitiei (Noiembrie 17, 2017)
 • Aquaman (Decembrie 21, 2018)
 • Shazam! (Martie 15, 2019)
 • Cetățean (Octombrie 4, 2019)
 • Păsări de pradă (Februarie 7, 2020)

Filme încă de lansat din universul DC

Urmând un principiu apropiat cu cel anterior și cu unele dintre datele încă nefiind specificate oficialitati, catagrafie de filme fiecare nu au fost încă lansate sunt:

 • Grupul de suicid 2 (2021)
 • Minunata muiere 1984 (2021)
 • bliț (2022)
 • Aquaman 2 (2022)
 • Batman (2021)
 • Shazam!: Furia Zeilor (2023)
 • Liga de Justiție 2 (neconfirmat)
 • Negru Adam (neconfirmat)
 • Corpul Lanternelor Verzi (neconfirmat)
 • Liga de Justiție Întuneric (neconfirmat)

Aceasta este catagrafie filmelor fiecare au o întâlnire sau, cel puțin, zvonurile au început inca să speculeze dupa ele. Pe măsură ce aceste titluri se schimbă și prezintă noi date oficiale, le vom actualiza invar încât să fiți etern la obisnuit cu toate noutățile din universul DC.

Vezi mai mult:  Cele mai bune programe pentru a comprima PDF fără a pierde calitatea

Ordinea „cea mai corectă”: cronologică

Dar, bineînțeles, dacă doriți să legați toate ideile, detaliile și evenimentele în cel mai prost mod în aiest fisier largit de filme, cel mai cumsecade este să urmați ordine cronologica . Pe principiu evenimentelor și timpilor în fiecare sunt setate toate aceste filme din universul DC, ordinea cronologică (luând în considerare cele filme inca lansate ) ar fi după cum urmează:

 • Femeia Minune: Disponibil pe HBO.
 • Jocker : Acesta este un cinematograf liber DCEU. Acest stat este neocupat pe serviciul de streaming Movistar +.
 • Aquaman Prolog: Putem a zari filmul exhaustiv pe HBO.
 • Omul de Otel : aiest cinematograf este neocupat pe platformele Netflix, HBO, Prime Video și Movistar +.
 • „Batman v. Superman: Dawn of Justice” : cu această prilej, ne putem a incanta de el cumva pe serviciul de streaming Movistar +.
 • Echipa de suicid : repetând serviciile ca multe alte filme DC, îl putem a zari pe HBO.
 • Liga Justitiei – Disponibil doar pe HBO.
 • Aquaman : continuarea poveștii după prologar.
 • Shazam! : îl putem găsi în Movistar +.
 • Păsări răpitoare : aiest stat, în fiecare vedem independența lui Harley Quinn, nu specifică în amanunt momentul în fiecare are loc. Dar, văzând separarea acestui persona-litate de Joker, cu siguranță a bogat loc după Suicide Squad. Este neocupat la Movistar +.

Rezumatul filmelor DC Extended Universe

Această secțiune vă este dedicată dacă nu abia că ați jinduit să cunoașteți catagrafie filmelor din această ghidusie, dar căutați mai multe informații dupa ele pentru a le cunoaște puțin mai zdravan înainte de a le a privi. Vă vom chema, fără exagerat multe spoilere, dupa ce sunt filmele publicate până actualmente în universul DC, pe lângă faptul că vă lasă trailerul pentru toate, invar încât să îl puteți urmări.

Omul de oțel

Filmul Man of Steel chema povestea unui băiat fiecare descoperă că are puteri extraordinare și, în catifea, că nu aparține planetei în fiecare trăiește. Toate acestea fac ca, de-a lungul anilor, tânărul să devină un supererou. Va a cauta să lupte pentru a elibera lumea de anulare și, de intocmai, să descopere de ce a fost delegat pe pământ.

Vezi mai mult:  Cele mai bune programe pentru îmbunătățirea calității apelurilor video

Batman v. Superman: Dawn of Justice

Superman a devenit cea mai controversată figură din oraș. Unii cred că este super-eroul de fiecare au lipsa, iar alții cred că este o amenințare reală. Din aiest prilej, Bruce Wayne a stabili să îmbrace camufla și să apară ca Batman. Ambii sunt implicați într-o luptă teritorială până când apare o a treia figură cu puteri. Atunci va a cauta să-și unească forțele pentru a a se bate împotriva ei. Aceasta este povestea spusă de cinematograf Batman v. Superman: Dawn of Justice . Dacă ți-au plăcut aceste super despartit, imaginează-ți când le iata împreună pe ecran.

Echipa sinuciderii

În Echipa de suicid cinematograf vom a zari cum, cu apă la gât din provoca unei vizite extraterestre, guvernul SUA este multumitor să angajeze un categorie de supraveghetori. Cele 8 personaje cele mai malefice de pe planetă sunt de soglasuire să colaboreze între ele pentru a a efectua împreună cu guvernul misiuni secrete cu un retras tinta: reducerea pedepsei închisorii și curățarea dosarului lor.

Femeia Minune

Cine nu știe Wonder Woman ? Înainte de a fi super-erou, a fost o prințesă a Amazonului, un războinic aspru. Până când într-o zi un străin vine pe naclada lui și îi chema totul dupa Primul Război Mondial. Diana a stabili să-și părăsească habitatul pentru a încerca să ajute la eradicarea tuturor războaielor din populatie cu puterile rarunchi.

Liga Justiției

In Liga Justitiei vom a zari cum Batman și Wonder Woman fac echipă pentru a a catani o echipă de eroi (Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și Flash) pentru a a se bate împotriva unei noi amenințări la inainta lumii. Problema este dacă vor a se cuveni sfarseste la durata sau dacă va fi exagerat târziu să facă aiest materie.

Vezi mai mult:  Cele mai bune extensii Chrome Downloader video pentru Flash, FLV

Aquaman

Povestea de Aquaman se bazează pe un robust populatie al regatului submers al Atlantidei. El a fost rasarit de un bărbat umanistic și respectat un nimeric de către poporul său până când a devenit matur. Chiar apoi, oamenii din Atlantida au lipsa de ajutorul tău pentru a a se bate împotriva unui război fără anterior între lumea subacvatică și pământ. Aquaman musai să demonstreze dacă este mandru să devină suveran.

Shazam!

La un timp dat în viața noastră, toți am visat să avem puteri. Același materie s-a întâmplat și cu Billy Batson, un băiat de 14 ani fiecare țipă Shazam! devine un supererou matur, carnos și cu puteri incredibile, cum ar fi să zboare sau să arunce fulgere cu mâinile. Vei a sluji aceste atribute în mod gestionar sau te vei necesita ca un tanar?

Cetățean

Cetățean este o altă intins cunoștință din universul DC largit. Acest cinematograf chema povestea modului în fiecare Arthur Fleck a devenit, din provoca problemelor rarunchi sociale și psihologice, ticălosul prin excelență al ghidusie DC.

Păsări răpitoare

După separarea de Joker, Harley Quinn și alte trei eroine (Black Canary, Huntress și Renée Montoya) vor a cauta să facă echipă pentru a elibera o fetiță de un omucigas malefic, Black Mask. În Păsări de pradă vom a zari în sfârșit intaiul cinematograf al unui super-personaj solist.

Acum știți cea mai potrivită ordine pentru a a zari toate filmele fiecare, până actualmente, au fost eliberate din universul largit DC . Rămâne cumva să pregătiți un bol bun de cocosi și să vă pregătiți pentru câteva ore de distractie.

Vedeți postarea: DC Extended Universe: Cum să vizionați filme în ordine corectă

Site-ul web:https://mokoyuma.com

Categorie: tehnologie

Leave a Reply